Noutățile lunii de la Melkior

Hey, hey, hey,

La început de luna octombrie, prietenii de la Melkior au lansat paleta specială pentru realizarea unui machiaj de tip Smokey Eyes, precum și noile pensule profesionale pentru aplicarea machiajului, fabricate manual. Super produse!

Dacă sunteți iubitoare de tot ceea ce înseamnă makeup, și aici mă încadrez și eu, acum este mai ușor să obțineți un machiaj Smokey Eyes cu această nouă paletă revoluționară și cu ajutorul noilor pensule profesionale veți avea mai multă precizie și veți obține la final un look impecabil.

Smokey eyes este unul dintre cele mai cerute machiaje și sunt convinsă că fiecare dintre noi își dorește acea privire pătrunzătoare, pe care o oferă ochii bine conturați. Acest machiaj este sofisticat și stilat, doar dacă este bine realizat, motiv pentru care am să vă împărtășesc pașii ce trebuie urmați pentru a obține un astfel de machiaj, ca la carte.

Melkior - Just Smoke It ! (1)

Tot ceea ce aveți nevoie pentru un smokey clasic și simplu de realizat se găsește în kit-ul Smokey Eyes Palete Melkior.

Cheia unui machiaj reușit constă în blending, deci regula cea mai importantă este să amestecați culorile pentru un aspect profesional:

 • Începeți prin aplicarea unei baze pentru fardul de ochi, rolul acestuia fiind de a împiedica fardul să se strângă în pliuri și, totodată, de a-l face să reziste mai mult.
 • Aplicați Fardul de Pleoape Diaphane pe întreaga suprafață a pleoapei și pe arcadă. Folosiți același fard și în colțul intern al ochilor pentru a da luminozitate.
 • Folosiți Pensula de Fard Melkior (ref.14132) și aplicați culoarea medie – Fardul de Pleoape Chocolate – pe pleoape până în pliu și apoi pe linia genelor inferioare.
 • Următorul pas constă în aplicarea Creionului Khol Negru pe linia genelor superioare și inferioare, având grijă să ajungeți cât mai aproape de baza genelor.
 • Pentru intensificarea culorii și fixarea creionului, aplicați cu o pensulă mică, de precizie, Fardul de Pleoape Black Velvet de-a lungul liniei genelor superioare și inferioare.
 • Ulterior, aplicați două straturi de Mascara Extra Volume și, optional, puteți completa machiajul cu gene false pentru un look dramatic.
 • Pentru a echilibra machiajul, folosiți pe buze un ruj în nuanțe neutre sau un gloss

Melkior - Just Smoke It ! (3)

Paleta Smokey Eyes Melkior cuprinde: Black Eyeliner, Chocolate, Black Velvet, Diaphane, Mascara Extra Volume.

Suntem gata de petrecere!

Un machiaj frumos este determinat 50% de produs și 50% din aplicator. Este foarte importantă folosirea unor instrumente de calitate pentru obținerea unui look impecabil.

Melkior a lansat o nouă gamă de pensule îmbunătățite și fabricate manual. Important este că se ameliorează felul în care se aplica produsul cu aceste pensule și felul în care arată machiajul la final.

Pensule pentru pleoape MELKIOR 35lei

Haideți să descoperim împreună noutățile sezonului:

 • Pensula Oblică pentru Fard de Ochi (ref.14137)

Pensula Oblică pentru Fard de Ochi face parte din categoria pensulelor profesionale pentru machiaj și are o formă care permite un bun control în aplicarea fardului de pleoape și execută un blending perfect. Este ideală pentru aplicarea umbrelor la pliul ochiului. Este rezistentă, are mâner ergonomic și e fabricată manual.

 • Pensula Mică pentru Fard de Ochi (ref.14138)

Pensula Mică pentru Fard de Ochi aplică foarte ok fardul pe pleoape, pe linia genelor, pentru un “smokey look” veritabil. Este o pensulă deasă, creată pentru a obține o intesitate extremă a culorilor, pentru a amesteca nuanțele fardurilor alese sau pentru a estompa liniile trasate. Pensula Mică pentru Fard de Ochi este perfectă în conturarea și evidențierea ochilor. E rezistentă, calitativă, are mâner ergonomic din lemn și e fabricată manual.

 • Pensula Mică pentru Estompare (ref.14139)

Pensula Mică pentru Estompare e o pensulă pentru blending și se folosește pentru estomparea fardului de pleoape. Are o formă rotundă special creată pentru a estompa fardul de pleoape cât mai bine. Dimensiunile sale mici o fac ideală în aplicarea fardului pe linia genelor, pentru un aspect “smokey eyes”.

Pensula retractabila pentru buze MELKIOR 35lei (2)

 • Pensula Retractabilă pentru Buze (ref.14135)

Pensula Retractabilă pentru Buze este ideală pentru aplicarea rujului sau a luciului de buze. Este rezistentă, ușor de utilizat și ușor de curățat. Poate fi strecurată cu ușurință în poșetă datorită dimensiunilor reduse.Cum se folosește? Aplicați produs pe pensulă. Se aplică culoarea pe buze, începând din colțul extern înspre centru. Continuați aplicarea, pentru a obține uniformizarea culorii și consistența dorită.

Cum se curăță pensulele?

Este important să mențineți pensulele curate, fiind un adăpost confortabil pentru bacterii, este indicat să fie igienizate o dată pe săptămână. Iată câteva sfaturi utile:

 • Nu cufundați pensulele cosmetice în apă, deoarece se poate deteriora liantul care ține împreună perii pensulei.
 • Țineți pensula cu perii în jos, sub jet de apă, curățând-o ușor cu un șampon delicat și apoi clătiți-o în același mod, sub jet de apă.
 • Lăsați pensulele să se usuce în mod natural, așezându-le în poziție orizontală.

cleaning brushes

Sper că v-au fost de folos aceste informații, primite de la specialiștii Melkior, iar acum sunt gata să fac o nouă comanda pe site-ul lor – https://www.melkior.ro/paleta-smokey-eyes_p6164, și să testez paleta Smokey Eyes Palete Melkior, precum și câteva dintre pensulele profesionale abia lansate. – https://www.melkior.ro/blog/1779-new-pensule-makeup-

Vino și tu în lumea Melkior Professional !

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

Melkior - Just Smoke It ! (2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s