Ritualul meu de îngrijire a părului cu produsele ANIAN

Hello ladies,

În ultima perioadă am avut unele probleme cu părul. Am observat că lăsam la pieptănare mai multe fire pe perie ca de obicei, și îl simțeam mai uscat și mai aspru. Probabil că stresul și stilul meu de viață din lunile acestea de toamnă și-au pus amprenta pe sănătatea părului meu.

Mă vopsesc de mai bine de 10 ani, atât cu vopsea permanentă cât și cu vopsea fără amoniac, așa că am nevoie de o îngrijire mai atentă a părului. Am cerut sfatul unei prietene care se confrunta și ea cu probleme similare și mi-a recomandat să încerc produse marca ANIAN.

IMG_20170915_162942_941

Nu mai folosisem până acum această gamă de produse și m-am interesat pe online despre ele. Am aflat că sunt apreciate de consumatori și am găsit magazinul online de unde le pot comanda. Triodeluxe Cosmetics este unicul distribuitor din România a acestor produse, precum și a mărcilor Foresan, Doracil, toate fabricate în Laboratoarele Forenqui începând din anul 2010.

Gama ANIAN cuprinde: tratamente pentru păr, produse pentru igienă și întreținere corporală. Toate produsele sunt fără parabeni și cu ingrediente naturale, pe bază de uleiuri nutritive și îmbogățite cu vitamine și minerale necesare unei îngrijirii complete. Eu mi-am ales Șamponul Nutritiv cu Ulei de Argan, Shea și Jojoba, precum și Masca Nutritivă cu Ulei de Argan, Shea și Jojoba. Îmi place această combinație de ingrediente și am fost curioasă să le testez.

dav

Șamponul Nutritiv cu Ulei de Argan, Shea și Jojoba  – este un șampon delicat, cremos, cu un miros plăcut, și m-a surprins încă de la prima folosire. Curăță în profunzime, și nu a fost necesar să dublez cantitatea de șampon, cum se întâmpla cu alte produse. Îmi place că parfumul este unul discret și tropical. Este un produs potrivit pentru părul meu vopsit și aspru.

Masca Nutritivă cu Ulei de Argan, Shea și Jojoba – completează foarte bine ritualul meu de îngrijire. O aplic pe părul umed, proaspăt spălat, pe toată lungimea părului, și o las să acționeze timp de 10 minute. Are același parfum tropical care persistă și după uscare. Este o mască hidratantă și dă strălucire părului tern.

dav

Folosesc aceste produse de aproape 3 săptămâni și vreau să rămân fidelă mărcii ANIAN. Sunt mulțumită de ceea ce oferă și părul meu și-a revenit. Îmi doresc să comand și Tratamentul Bifazic 3D, din aceeași gamă, pentru vitalitate și protecție. Încă un detaliu important e faptul că aceste produse nu au fost testate pe animale.

Intrați și voi pe www.triodeluxe.ro și descoperiți produse de calitate la prețuri rezonabile.

cropped-beauty-default-banner-1024x322

 

Pe curând,

Eliza A.

dav

hair mask

One thought on “Ritualul meu de îngrijire a părului cu produsele ANIAN

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s