100 de postări și un Giveaway – broșa Libelulă by Mosselle

Salutare dragii mei,

Azi este din nou sărbătoare! Această postare este cu numărul 100. Sunt atât de fericită și entuziastă că am ajuns până aici și vă mulțumesc pentru toată susținerea. Nu îmi vine să cred că am scris deja 100 de articole pe blog în mai bine de un an de zile.

Și pentru că vreau să celebrez cum se cuvine aceste 100 de postări, am organizat un Giveaway pe pagina de Instagram, unde vă aștept să vă înscrieți, pentru a câștiga o broșă statement by MOSSELLE, click aici – http://bit.ly/2ylpLEb

dav

Cei de la Mosselle mi-au atras atenția în mod special și am făcut o comandă, fără să stau pe gânduri. Au niște bijuterii atât de rafinate și de elegante încât m-am îndrăgostit iremediabil de accesoriile lor! Una dintre persoanele publice care și-a alăturat imaginea cu brandul Mosselle este Andreea Marin.

Acum câțiva ani, în perioada în care scriam articole pentru ziarul Actualitatea Magazin, am avut ocazia să îi iau un interviu Andreei Marin și să o cunosc personal, la un eveniment dedicat femeilor. Am întâlnit o persoană foarte amabilă, pozitivă, puternică și extrem de frumoasă. A avut răbdare cu mine, mi-a răspuns la toate întrebările și mi-a dat chiar și niște sfaturi pentru carieră. Am reîntâlnit-o la Cluj, în cadrul unor evenimente de beauty, și de fiecare dată îmi face plăcere să o ascult vorbind public și o respect pentru implicarea ei într-o mulțime de proiecte caritabile și campanii de ajutorare.

dav

Dar să revin la accesorii. Intrând pe magazinul online https://www.mosselle.ro/ , vei găsi colecții de bijuterii prețioase și în tendințe: broșe oversized, cercei delicați cu franjuri, accesorii pentru office look, genți de damă și bijuterii pentru mirese. Super!

Mosselle este un concept aparte. Atenția la detalii și comunicarea cu fiecare client, i-a diferențiat de alte magazine dedicate accesoriilor. Eu am ales 2 broșe Libelulă și o pereche de cercei cu ștrasuri. Îmi doresc ca una din broșe să ajungă la voi și să o purtați cu plăcere în zilele însorite de toamnă.

dav

Broșa Libelulă are detalii prețioase și strălucește precum mesajul Mosselle – ‘You were born for a reason! To shine like a Diamond’. Cutia broșei este neagră, cu logo-ul Mosselle, foarte profesionist realizată și extrem de elegantă.

Produsele sunt create din materiale care respectă cele mai bune standarde și sunt mereu în pas cu tendințele de pe piață. În universul Mosselle vei găsi geanta pe care să o asortezi cu pantofii preferați, cerceii pentru rochia aleasă pentru un eveniment important și broșa care să pună în evidență frumusețea oricărei ținute. Pe lângă produse, echipa din spatele brandului dorește să devină prietenă cu clientele sale, pentru a le putea oferi exact ce au nevoie, precum și sfaturi în materie de modă și stil de viață.

dav

Intră azi – 18 octombrie, pe Mosselle.ro și descoperă super reducerea de preț la broșa Libelulă. Grăbește-te și comandă-ți accesoriul care va face diferența dintre o ținută banală și una cu personalitate!

Nu uita nici de Giveaway! Te poți înscrie aici – http://bit.ly/2ylpLEb , până pe data de 27 octombrie 2017.

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

Brosa libelula Mosselle

3 thoughts on “100 de postări și un Giveaway – broșa Libelulă by Mosselle

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s