Noul Beauty Kit by Marie Claire

Hey dragele mele,

Luna octombrie mi-a adus multe surprize plăcute și una dintre ele este faptul că am reușit, și de data aceasta, să mă înscriu și să primesc acasă Beauty Kitul Marie Claire. Este pentru a doua oară când comand cutia cu unele dintre cele mai noi produse de pe piață și cele mai recomandate de către specialiștii din domeniu.

În ediția de octombrie a Beauty Kitului Marie Claire, găsești produse cool pentru toamnă, disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu. Am fost curioasă să le descopăr și să le testez. Comanda a ajuns în ziua următoare, împreună cu noua revistă Marie Claire Magazine, ce o are pe copertă pe îndrăgita actriță Emma Stone.

dav

Voi primi și următoarele 2 ediții ale revistei, cea din noiembrie și din decembrie, în mod gratuit, doar pentru că mi-am achiziționat Beauty Kitul. Super!

M-am obișnuit deja cu ambalajul drăguț – o cutie neagră, ideală pentru a fi refolosită ca și cutie de cadou, iar în interiorul cutiei găsim un mini-ghid cu informații despre fiecare produs în parte, și bineînțeles cele 8 produse de beauty din luna aceasta: Crema de mâini hidratantă -417, Gelul de duș Gelsomino Indiano L’Erbolario, Șervețelele demachiante de la Oxyance, Șampon uscat pentru volum XXL by Batiste, Deodorantul cu Aloe Vera Dr. Organic, Gel Antibacterian Trussa, Pasta de dinți Blackwood și Uleiul de masaj Chapter.

Să vă vorbesc puțin despre fiecare:

dav

  1. Crema de mâini hidratantă -417, este numai bună pentru sezonul rece și potrivită, ca dimensiuni, pentru a o purta mereu cu tine în geantă. Conține uleiuri naturale, precum ulei de măsline, de susan și ciuboțica-cucului, minerale de la Marea Moartă, unt de Shea și vitaminele A, B, E si F; o mulțime de ingrediente benefice pentru îngrijirea pielii mâinilor.

dav

  1. Gelul de duș Gelsomino Indiano L’Erbolario, la 75 ml, are un miros foarte intens, care se simte și prin simpatica mini-borsetă roz, în care se află. Este un produs Made in Italy și abia aștept să mă răsfăț folosindu-l.

dav

  1. Șervețelele demachiante de la Oxyance, sunt în număr de 25 de bucăți. Mereu sunt binevenite, le voi purta și pe acestea în geantă, pentru a mă reîmprospăta pe timpul zilei, sau pentru a-mi retușa machiajul când e nevoie. Promit să curețe eficient impuritățile și urmele de machiaj, dar în același timp, să hidrateze și să calmeze tenul sensibil. Sunt curioasă să le încerc.

dav

  1. Șamponul uscat pentru volum XXL Batiste Stylist, la 50 ml, este preferatul meu. Folosesc produse marca Batiste, în special șampon uscat original, dar și acest produs este extrem de folositor când îți dorești volum și o împrospătare rapidă a podoabei capilare.

dav

  1. Deodorantul cu Aloe Vera Dr. Organic, este o alternativă Bio, în schimbul unui deodorant comercial. Are o formulă organică – fără aluminiu, fără parabeni, și alcohol free. Acest roll-on cremă nu acoperă porii și este un produs delicat cu pielea. Conține: Aloe Vera, ulei de floarea-soarelui, mușchi islandez și vitamina E. Foarte interesant!

dav

  1. Gelul Antibacterian Trussa, la 85 ml, un produs util când vine vorba de dezinfectarea mâinilor. Gelul antibacterian are o formulă de uscare rapidă și nu lasă o senzație lipicioasă pe mâini. Încă un produs ce va fi prezent în geanta mea!

dav

  1. Pasta de dinți Blackwood, Splat – full size. Este o pastă interesantă, de culoare neagră, cu un gust puternic și promite să albească dinții. Asigură o respirație proaspătă, conține ingrediente naturale și este made in Russia. Să o testăm!

dav

  1. Uleiul de masaj Chapter, are un miros exotic și va fi perfect în zilele de relaxare și odihnă. După o baie lungă și înspumată îmi voi răsfăța pielea cu acest ulei de masaj, și voi savura un pahar de vin, ascultând Sade. Super terapie în căminul propriu!

dav

Toate aceste produse le puteți găsi și voi în farmaciile Sensiblu din țară. S-ar putea să mai aveți noroc și la acest Beauty Kit! Intrați pe https://beautykit.marieclaire.ro/ , prețul său este de 79 Lei.

Merg să mă bucur de aceste produse, și revin în curând cu un nou articol!

Să aveți un weekend minunat,

Eliza A.

titlu Beauty Kit Marie Claire

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s