Kitul gratuit de la Vichy

Hey dragele mele,

Dacă sunteți consumatoare de produse Vichy sau dacă vreți să încercați produse pentru îngrijirea tenului marca Vichy, acum este cel mai bun moment să o faceți. Vichy România a lansat 4 kit-uri pentru îngrijirea tenului, cu posibilitatea de a fi testate în mod gratuit până pe data de 15 noiembrie 2017.

Este o campanie care a atras extrem de mulți doritori și am fost curioasă să testez kitul potrivit tipului meu de ten. Mai sunt doar câteva zile până la sfârșitul campaniei și sper să mai găsiți în farmaciile partenere aceste eșantioane gratuite.

dav

Vichy a creat 4 formule distincte, pentru a individualiza cât mai bine nevoile fiecăreia dintre noi: kitul Aqualia, kitul Idealia, Liftactiv și Neovadiol.

Aqualia Thermal  – este un kit dedicat persoanelor cu un ten uscat și deshidratat. Produsele Aqua Thermal promit să asigure o hidratare de lungă durată și dau un aspect luminos tenului. Kit-ul conţine: Mini Crema Aqualia Thermal Legere – Hidratare dinamică pentru ten normal/mixt, eșantion Aqualia Thermal – balsam hidratant pentru zona ochilor și Teint Ideal – fond de ten iluminator.

Idealia – un kit dedicat netezirii şi iluminării tenului. Această gamă este pe bază de polifenoli antioxidanți din afine și extract din ceai negru – o formulă concepută pentru a oferi tenului tern o doză de energie și luminozitate. Este kitul ales de mine și îmi place că produsele sunt fără parabeni, au un parfum delicat și au o formulă hipoalergenică. Kit-ul conţine: Mini Crema Idealia – efect de netezire şi iluminare pentru ten normal-mixt, eșantion Idealia – cremă pentru conturul ochilor și Teint Ideal – fond de ten iluminator.

Kit Vichy Titlu

Liftactiv Supreme – este un kit pentru un ten matur, cu riduri pronunțate. Această gamă promite să corecteze ridurile de expresie, având o acţiune împotriva pierderii fermităţii pielii şi totodată un efect de lifting continuu, activ pe durata întregii zile. Kit-ul conţine:  Liftactiv Supreme – crema antirid şi fermitate pentru ten normal-mixt, eșantion Liftactiv Serum – ser pentru ochi şi gene, Flexiteint – fond de ten antirid.

Neovadiol – Un kit destinat combaterii efectelor menopauzei asupra pielii. Gama este potrivită pentru a răspunde nevoilor tenului matur, redând densitatea, elasticitatea, confortul şi prospeţimea pielii. Produsele conțin acid hialuronic și compusul Pro-Xylane, (un extract din fag) ce joacă un rol cheie în structura dermei și a epidermei. Kit-ul conţine: Neovadiol Complex Substituiv – cremă reactivatoare fundamentală pentru ten normal-mixt, eșantion Neovadiol Complex Substituiv – cremă de noapte pentru ten matur și Flexiteint – Fond de ten antirid.

dav

Fiecare din aceste kit-uri conține și un voucher cadou, care îţi oferă o reducere de 20 Lei la oricare produs selecţionat din gama aleasă de tine.

Grăbește-te și solicită unul din aceste kit-uri în mod gratuit, în farmaciile partenere, vezi aici lista – http://www.campanietestare.vichy.ro/lista-farmacii .

Oferta este valabilă la o singură achiziție, în perioada 15 septembrie – 15 noiembrie. Promoția nu se cumulează cu alte promoții din farmacie, iar voucher-ul trebuie predat în farmacia în care se face achiziția.

Sper să aveți noroc și să vă găsiți kitul preferat!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

idealia rose

One thought on “Kitul gratuit de la Vichy

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s