Lansarea After Movie-ului UNTOLD 2017 și un nou UNTOLD 2018

Salutare tuturor,

Am avut plăcerea de a fi invitată zilele trecute la un eveniment inedit și organizat extrem de mișto! Anul acesta cei de la Untold și-au surprins cei mai înfocați fani, precum și presa și televiziunea cu invitații la Avanpremiera After Movie-ului Untold 2017, atât în București cât și în Cluj-Napoca.

Nu știam exact ce se va întâmpla, pe lângă această lansare, dar am fost entuziastă să particip. Eu am mers la locația evenimentului din Cluj, mai precis la Cinema Florin Piersic. Era plin de lume bună: persoane publice, oameni de presă, televiziune, bloggeri și mulți alți fani ai festivalului Untold.

untold event

La intrare câteva domnișoare se ocupau de primirea invitaților, fotografii făceau poze și jurnaliștii luau interviuri persoanelor abia sosite. O super atmosferă! Am intrat apoi în sala de cinema și am ocupat un loc aproape de scenă.

A venit în fața noastră cel care a făcut posibil ca UNTOLD FESTIVAL să existe, tânărul Bogdan Buta, care a ținut să mulțumească publicului prezent și tuturor persoanelor implicate în acest eveniment grandios. Am aflat în premieră data oficială a Untold 2018, care se va desfășura în prima săptămână din luna august, mai precis pe 2-5 august 2018. Super!

untold cinema

Bogdan Buta

Am vizionat After Movie-ul Untold 2017, în avanpremieră, pe ecranul imens de la cinema Florin Piersic, însoțit de jocuri de lumini, confetti și muzica la maxim. Am trăit o senzație foarte mișto care m-a ridicat în picioare! Totul a fost transmis live și la locația din București. Trebuie să urmăriți neapărat și voi acest video – click aici. După ce m-am întors acasă l-am revăzut de vreo 3 ori și m-a apucat melancolia și dorul de festival.

La sfârșitul evenimentului, ne-am retras în zona de restaurant, am ciocnit împreună un pahar de vin și am degustat câteva din preparatele delicioase expuse lângă bar. Mulțumesc încă odată echipei Untold pentru invitația făcută!

Untold efects

Între timp s-au pus deja în vânzare primele 15.000 de abonamente, care au fost SOLD OUT în mai puțin de 10 minute, și tare rău îmi pare că nu am avut timp să vă anunț mai repede. Dar, nu-i nimic, stați pe aproape, urmează alte runde de early sales.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți aici , și veți fi anunțați ulterior pe adresa de mail, de următoarea rundă de abonamente puse la vânzare. Prețul unui abonament normal în această primă fază a fost 400 Ron + taxe.

Hai să ne vedem cu bine la Untold 2018!

cropped-beauty-default-banner-1024x322

PS: VEZI AICI CUM A FOST EXPERIENȚA MEA LA UNTOLD 2017! 

Pe curând,

Eliza A.

untold party

untold pic

Pozele au fost preluate de pe pagina de Facebook Oficială a UNTOLD. Pentru mai multe poze de la lansare intrați pe – https://www.facebook.com/UNTOLDFestival/photos/?tab=album&album_id=808931735975684

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s