Top 5 seriale favorite ale momentului

Salutare dragilor,

Nu știu cum este la voi perioada asta, dar la mine e una plină din punct de vedere profesional. Proiecte noi, evenimente la care trebuie să particip, drumuri de făcut, dar reușesc să îmi fac timp și pentru mine și pentru blog.

Fiindcă ziua este tot mai scurtă, și deja la ora 18″ e întuneric, zici că e defapt ora 22″, nu prea mai am chef de ieșit așa că, în timpul săptămânii, aleg tot mai des să mă relaxez la un serial bun. M-am gândit că poate și voi faceți același lucru și că v-ar prinde bine câteva recomandări, așa că mi-am propus ca în aceste rânduri să vă împărtășesc serialele mele preferate din ultima vreme. Nu mă aștept să le îndrăgiți pe toate, fiecare are gusturile sale, dar sigur veți găsi unul interesant de vizionat.

MOVIES

Sunt fană a mersului la cinema, îmi place să urmăresc filme acasă și să merg la festivaluri de film în general. Așa că este de înțeles pasiunea mea pentru cinematografie, filme, seriale, documentare, exceptând programele TV. Rar vizionez canalele de televiziune, știrile sau emisiuni de tot felul.

Îmi plac filmele de acțiune, de fantezie, sf-urile, cele cu spioni, cu răsturnări de situație, cu situații imprevizibile, cu detectivi, dar și cele romantice, dramatice și chiar autobiografice.

Aștept cu nerăbdare ultimul sezon din Game of Thrones și următorul sezon Vikings, dar azi voi vorbi de 5 seriale pe care poate nu toți le cunoașteți:

Sherlock Holmes

  1. SHERLOCK (Netflix)

Este o miniserie, ajunsă până în prezent la 3 sezoane, despre aventurile excentricului detectiv Sherlock Holmes în Londra zilelor noastre. Este un serial fascinant, incredibil, uimitor, impecabil și atât de inteligent făcut, iar actorul din rolul lui Sherlock, Benedict Cumberbatch este de-a dreptul brilliant! S-a lansat în anul 2010, dar eu l-am descoperit anul acesta pe Netflix și vi-l recomand! Îl găsiți cu siguranță și pe alte site-uri online.

The Young Pope

  1. The Young Pope (HboGo) – Tânărul Papă

Un serial imaginat de către regizorul Paolo Sorrentino, cel care a primit Oscar-ul pentru filmul său La grande bellezza. Acest serial întruchipează povestea controversată a începutului pontificatului Papei Pius al XIII-lea, primul papă de origine americană. Acest Pius al XIII-lea, este un om foarte puternic, care se opune cu îndârjire celor de la Vatican și care nu este preocupat de implicațiile puterii sale. Protagoniștii serialului de 10 episoade sunt Jude Law, în rolul lui Pius al XIII-lea, și laureata cu Oscar, Diane Keaton, în rolul lui Mary, o călugăriță din Statele Unite ce locuiește la Vatican. Îmi place foarte mult jocul actoricesc al personajului principal, am descoperit un Papă perspicace și naiv, ironic și meticulos, arhaic și modern, îndoielnic și ferm, melancolic și necruțător, misterios și mereu în contradicție cu ceilalți. Check it out!

Taboo

  1. TABOO (Netflix) – Tabu

Un serial nou nouț cu un prim sezon de opt episoade, produs de Tom Hardy, Ridley Scott și Steven Knigh, și în care joacă Tom Hardy în rolul principal. Ador acest actor pur și simplu! Se prezintă călătoria unui bărbat care a fost până la capătul pământului și se întoarce acasă complet schimbat. Acțiunea filmului se petrece în anul 1913, iar pe scurt acest tânăr Delaney este un aventurier viclean, versat, care revine acasă din Africa, cu 14 diamante furate și este dornic să răzbune moartea tatălui său. El refuză să vândă afacerea familiei către compania East India și începe să își construiască propriul imperiu naval și comercial, implicându-se astfel într-un joc periculos. SUPERB!

Stranger Things

  1. STRANGER THINGS (Netflix) – Lucruri stranii

Un serial extrem de reușit cu niște puști fantastici, cu Winona Ryder o mama bestială și o poveste care nu este horror, e mai mult o fantezie combinată cu acțiune, romance și comedie. Acțiunea se petrece în anii 80’, într-un mic oraș din Statele Unite, Indiana, numit Hawkins. Totul începe cu dispariția inexplicabilă a unui puști de 12 ani. Prietenii săi încep să îl caute, convinşi că e încă în viaţă, în timp ce şeriful Hopper încearcă să o împace pe mama băiatului cu ideea că acesta a murit. Apariţia unei creaturi ciudate ridică însă mai multe semne de întrebare, iar personajele din film încep să descopere lucruri incredibile despre oraşul lor. Este deja la al doilea sezon și merită din plin să îl vizionați!

Peaky Blinders

  1. Peaky Blinders (Netflix)

Este serialul la care mă uit momentan și m-a captivat încă de la primul episod. Povestea unei familii de gangsteri din Birmingham condusă de Thomas Shelby (Cillian Murphy), prin anii 1919. Filmul îmbină perfect luptele de putere de pe străzile din Birmingham, afacerile, dar şi viaţa amoroasă a fraților Shelby. Ca în orice familie de gangster, ierarhia este un lucru foarte important, aşa că nimeni nu pune la îndoială deciziile lui Tommy, creierul afacerii. Tommy este cel mai interesant personaj, dar cu Tom Hardy adăugat în distribuție, din sezonul doi, cu siguranță acest serial va avea un mare plus pentru mine. LOVE IT!

Acestea sunt recomandările mele și deși poate unii dintre voi nu aveți abonament Netflix sau HboGo, sunt sigură că le veți găsi pe online.

Vizionare plăcută!

 

Netflix România – https://www.netflix.com/ro/

Hbo GO România – https://hbogo.ro/

 

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

MovieNight

movies night

3 thoughts on “Top 5 seriale favorite ale momentului

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s