Lansare de produse marca Farmec – Hyaluron C by Gerovital

Hey ladies,

Farmec România a lansat la mijlocul lunii noiembrie o gamă nouă de produse pentru îngrijirea și sănătatea tenului – Hyaluron C by Gerovital. Am ales să testez două, din cele 5 produse ale gamei, și în ultimele 10 zile am inclus în rutina mea de îngrijire: Fiolele cu Acid Hialuronic Hyaluron C 2% și Apa micelară Hyaluron C la 400 ml.

Gama Gerovital H3 Hyaluron C conține produse pe bază de acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C. Produsele sunt destinate pentru îngrijirea tenului normal cu tendință de uscare.

Eliza A beauty blog Hyaluron C

Spre deosebire de produsele Gerovital H3 Classic, în care acidul hialuronic este integrat în complexul anti-age H3 (acid hialuronic, vitamina E și juvinity) cu efect anti-age și geriatric, în noua gamă Gerovital H3 HyaluronC vom găsi concentrații de până la 2% de acid hialuronic și vitamina C, cu efect antirid și de hidratare.

Noile Fiole cu acid hialuronic GH3 Hyaluron C au o concentrație de 2% acid hialuronic și sunt recomandate persoanelor care au nevoie de hidratare și de stimularea procesului de reînnoire celulară – tenuri obosite, tenuri care necesită uniformizare a aspectului pielii, tenuri cu riduri fine și de expresie, tenuri acneice. Într-o cutie se găsesc  10 astfel de fiole, iar eu am folosit câte o fiolă în fiecare seară, după ce m-am demachiat și mi-am curățat tenul foarte bine cu Apa micelară Hyaluron C. Se poate aplica și de două ori pe zi, asta depinde de cât de multă hidratare ne dorim.

Hyaluron C

Modul de folosire: Se scurge tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere. Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţă și în zona gâtului. Folosiți toată cantitatea unei fiole pentru o singură aplicare. Serul se absoarbe destul de repede și tenul rămâne fin. Eu îl las să acționeze peste noapte fără nimic altceva. Dacă aplicați dimineața acest tratament, puteți folosi după și o cremă de protecție sau de întreținere.

Să știți că Fiolele cu acid hialuronic sunt recomandate persoanelor care încep să se confrunte cu riduri fine sau riduri de expresie, în general persoanele care au peste 30 de ani. Sunt extrem de mulțumită de acest ser Hyaluron C și vi-l recomand cu multă căldură. Tenul meu este mai luminos și mai ferm și asta după doar 10 zile de utilizare.

Eliza A beauty blog fiole Hyaluron C

Îl găsiți pe shop-ul online la un preț accesibil – https://www.farmec.ro/produse/ten/fiole-cu-acid-hialuronic-hyaluron-c-2-806.html .

Apa micelară Hyaluron C ajută la eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii și o găsim într-un ambalaj generos, de 400 ml. Îndepărtează eficient urmele de machiaj, impuritățile și sebumul. O folosesc  în combinație cu un lapte demachiant atunci când am purtat peste zi un machiaj rezistent la transfer. O poți comanda aici – https://www.farmec.ro/produse/ten/apa-micelara-hyaluron-c-400-ml-796.html . Love it!

Gama Hyaluron C conține și: o Cremă antirid de zi Hyaluron C, Crema antirid pentru conturul ochilor și buzelor Hyaluron C 2% și o Cremă antirid de noapte Hyaluron C, pe care le găsiți atât pe online cât și în toate magazinele Farmec-Gerovital din țară.

Gama-Gerovital-H3-Hyaluron-C

Ce mai trebuie să știți este că până pe data de 9 decembrie, dacă alegeți să mergeți direct în magazinele brandului veți găsi 3 promoții la aceste noi produse –

  1. Cumpără un produs din noua gamă și ai 10 % reducere la produsul respectiv.
  2. Cumpără 2 produse din noua gamă și beneficiezi de 15 % reducere la ambele produse.
  3. Cumpără 3 produse din noua gamă și ai reducere de 20 % la toate.

Super! 😉

Lista magazinelor o găsești aici – http://bit.ly/2AkFuSu .

Descoperă și tu noua gamă de îngrijire Hyaluron C by Gerovital!

emoji

Pe curând,

Eliza A.

femeie-frumoasa-in-timpul-iernii

One thought on “Lansare de produse marca Farmec – Hyaluron C by Gerovital

  1. Pingback: Recomandarea lunii – Tratamentul de îngrijire a tenului cu produsele din gama Gerovital H3 Evolution by Farmec

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s