Ce ți-a adus Moș Nicolae? + Giveaway

Hey, hey, hey,

Mie mi-a adus bocanci. Da, veți zâmbi poate, tradiția spune că moșul Nicolae lasă cadouri dulci în pantofi și jucării copiilor. Ei bine, eu am primit lângă pantofii curățați și aranjați frumos în living o pereche de bocanci îmblăniți, potriviți pentru iernile friguroase de la Oxford & Broadway.

Bineînțeles că nu au lipsit nici dulciurile, unele din preferatele mele sunt gogoașele de la Donuterie, o mulțime de portocale și anul acesta nu am primit nuielușa specifică, asta înseamnă că am fost cuminte, nu? 😉

Ootd.jpg

Este pentru prima dată când aleg încălțămintea de la Oxford & Broadway și sunt foarte încântată de noii bocanci. Am vrut să împărtășesc asta cu voi, și sper să se comporte bine în timp. Sunt negrii, back to basic, din piele, cu toc extrem de ușor, și au fost îmblăniți la cerere. Simpli și confortabili!

Sunt destul de prinsă cu munca și aștept, ca toată lumea, vacanța de iarnă! Aștept momentele acelea liniștite în familie, serile lungi petrecute în fața focului cu vin fiert și cozonaci, clipele în care împarți cadourile cu cei dragi și vă bucurați împreună, sau când stai confortabil în jurul bradului și asculți colindele lui Hrușcă, privind spre geam cum ninge liniștit, sau drumețiile prin zăpada proaspătă și ieși cu prietenii la prima bulgăreală! 😉

Abia aștept să vină Crăciunul!

winter decoration

Am văzut multe articole și filmulețe cu propuneri de cadouri, dar cred că cel mai important este să dăruiești ceva din inimă, un cadou simbolic pentru ființele dragi ție, ceva care știi că le plac sau pur și simplu le poți face o surpriză!

În altă ordine de idei, am organizat un Giveaway pe pagina mea de Instagram și vă aștept să vă înscrieți. Ofer noua agendă GoDo 2018! Am dedicat la un moment dat, un articol acestei agende interesante pentru ediția din 2017. Aveți articolul aici –  https://elizaabrudan.com/2017/01/30/o-agenda-altfel/ 

agenda-godo 2018

Motivele pentru care mi-am achiziționat și anul acesta agenda Godo sunt următoarele:

  • Este o agendă colorată și super-simpatică.
  • Are stickere – sunt câteva pagini de stickere la finalul agendei.
  • Are citate motivaționale și inspiraționale – din când în când găsești câte o pagină cu astfel de citate, care îți vor face ziua mai bună și mai productivă.
  • Conține o listă cu toate sărbătorile legale și zilele speciale din anul 2018.
  • Este și o agendă, în care poți să îți notezi tot ce vrei, atât lucruri personale, cât și pentru muncă (întâlniri, ședințe, schițe, To Do List, chestiuni importante de reținut, etc.
  • Te menține hidratat pe tot parcursul zilei – la fiecare pagină în partea de jos apare secțiunea Water și sunt desenate pahare cu apă, pe care e bine să le bifezi și așa nu omiți niciun pahar din necesarul zilnic de 2 Litri de apă!

Înscrie-te pentru Giveaway aici –  http://bit.ly/2AKWkfL și comandă-ți agenda pe shop-ul online – http://godo.ro/

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 17 decembrie.

Aștept mesajele voastre cu ce v-a adus Moș Nicolae. Scrieți-mi mai jos în comentariu. 😉

emoji

Pe curând,

Eliza A.

bocanci Oxford & Broadway.jpg

Donuterie.jpg

 

One thought on “Ce ți-a adus Moș Nicolae? + Giveaway

  1. Pingback: Rezumat 2017 – Eliza A.-beauty blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s