Lansare de produse Melkior România – colecția Soul Dancing Divas

Dragele mele,

În luna cea mai frumoasă din an prietenii de la Melkior au lansat o colecție nouă de produse cosmetice – Soul Dancing Divas. M-am gândit să împărtășesc cu voi această noutate mai ales că sezonul petrecerilor a început.

Nu poți să ratezi niciuna dintre invitațiile primite în această perioadă: fie că prietenii te invită într-o seară în club, familia te așteaptă cu siguranță la masa de Crăciun, urmează apoi party-ul de sfârșit de an al firmei unde lucrezi și să nu uităm de vacanța de iarnă la munte sau într-un loc exotic, unde vei dori să ai un look cât mai festiv. Cum faci față la toate aceste invitații?

melkior-soul-dancing-divas (1)

Ei bine, Melkior ne propune ca în acest an să fim DIVE. Cu D mare. Hai să intrăm în acest rol și să-l jucăm magistral – Te vei simți admirată, invidiată, aplaudată. Dar ce înseamnă să fii Divă?

Multe dintre femeile care au fost întrebate acest lucru, au răspuns că pentru ele “a fi Divă” nu înseamnă să porți doar paiete, cristale, lamé-uri și blănuri colorate, ci să ai și un machiaj adecvat, un machiaj cu atitudine și stil. DIVA este o persoană veselă, optimistă, plină de viață, care iubește muzica, se distrează și dansează!

melkior-soul-dancing-divas (4)

De aici și numele colecției – Soul Dancing Divas. Această colecție aduce strălucirea în prim plan și ne amintește de machiajul anilor ‘80. Buzele poartă rujuri metalizate, pleoapele au sclipici, pomeții sunt accentuați cu pudre irizate. Descoperă cele mai potrivite nuanțe și texturi pentru un machiaj ce impresionează, o apariție stylish și un look cool!

Colecția conține: Tonuri perlate de farduri de pleoapeSoul Diva, Dancing Diva, Berry. Apoi, accentuează-ți pomeții cu vibrații irizate de pudră luminoasă: Shine & Smile, Joyfully, Sunshine. Completează-ți look-ul la final cu noile nuanțe de rujuri lichide!

melkior-soul-dancing-divas (5)

Și cum un machiaj spectaculos nu este niciodată singur, manichiura intră și ea în joc, iar strass-urile Swarovski poposesc pe unghiile tale decorându-le ingenios. Ai la dispoziție mai multe modele: Light Siam, Purple Velvet, Emerald, Aurore Boreale, Crystal.

Pentru o apariție de neuitat, poți miza pe noile lacuri de unghii perlateRoyal, Deja Vu, Deam Hunter. Colecția e completată cu noile oje lucioase Thrills și Solitary. Pentru cele care folosesc oja semipermanentă, noutățile poartă numele Ever Spladh, Ever Vivid, Ever Sangria, iar pila Let’s Dance întregește tabloul.

melkior-soul-dancing-divas (3)

Acceptă noul și adoptă un machiaj demn de covorul roșu. Abordează petrecerile sezonului ca o adevărată Divă!

Hai să ne distrăm! Hai să dansăm! Hai să fim Dive!

Pentru tine ce înseamnă să fi Divă?

Join – https://www.melkior.ro/blog/1864-soul-dancing-divas-new-collection

diva emoji

Pe curând,

Eliza A.

dav

Melkior Diva

melkior-soul-dancing-divas (2)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s