10 Idei de Cadouri pentru Crăciun

Hey, hey, hey,

Mai este foarte puțin până la sărbătoarea Crăciunului și poate mulți dintre voi încă sunteți în căutarea de cadouri pentru cei dragi. Așa că acum, pe ultima sută de metri, m-am gândit să vă inspir și eu cu o listă de cadouri pe care mi-ar plăcea să le primesc și să le dăruiesc celor apropiați.

brosa Moselle

Bijuterii și accesorii

Pentru că noi femeile iubim bijuteriile și mereu suntem în căutare de ceva nou, pentru a ne asorta ținutele, puteți alege să faceți cadou pentru prietena, soția sau mama voastră – o broșă oversized prețioasă , cercei cu cristale Swarovski sau un inel Pandora din colecția nouă. De asemenea, pentru un cadou mai special oferiți un ceas de marcă sau o pereche de butoni personalizați.

vin Limone

Vinuri și produse made in Italia

Pentru pasionații de bucătăria italiană puteți alege pachete de cadouri care să conțină un prosecco veritabil și produse specific italiene, cum ar fi paste din zone specifice ale Italiei, parmezan sau ulei de măsline extravirgin. Unul din site-urile de pe care am comandat astfel de produse este limone.ro.

Kindle

Gadgeturile

Fie că oferim cadou o baterie externă, un încărcător wireless, sau o pereche de căști profesionale, acestea sunt mereu o idee bună și utilă. Puteți opta de asemenea pentru un Kindle (ebook reader), iar cele mai bune oferte le-am găsit pe emag.

elefant-fengshuy

Articole Feng Shui

Dacă aveți prieteni mai superstițioși puteți să le achiziționați cadouri simbolice care aduc noroc și good vibes. De exemplu știu că pandantivele cu elefanți aduc prosperitate sau pentru noroc binecunoscutul trifoi cu patru foi. Alt exemplu este broasca râioasă cu trei picioare care este aducătoare de bani, sau floarea de jad, care îi protejează pe cei din casă împotriva bolilor. Pot să fie și un cadou distractiv.

carte

Cărți

Unul dintre cele mai elegante și utile cadouri sunt cărțile. Putem alege în funcție de preferințele persoanei pe care vrem să o surprindem sau alegem pur și simplu cărți de dezvoltare personală/profesională, noutăți și bestseller-uri, sau cărți recomandate în ultima vreme pe online (sunt multe astfel de topuri pe care le găsiți pe net). Unul dintre site-urile cu cele mai variate titluri este libris.ro.

Bilete Opera

Bilete la teatru/operă

Dacă mai prindeți vreun bilet la un spectacol din luna decembrie ar fi un cadoul ideal și inspirat, dar încercați și pentru luna ianuarie/februarie, sunt convinsă că persoana care va primi un astfel de cadou va aprecia intenția făcută.

ceai Demmers Teahouse

Cafea și/sau ceai

Pentru iubitorii de cafea și/sau ceai mereu se găsesc cadouri drăguțe de cumpărat. În cazul iubitorilor de ceai nu vom da greș dacă le dăruim o cutie de ceai verde și un set de ceșcuțe din porțelan, iar pentru iubitorii de cafea, o pungă de cafea proaspăt măcinată din regiunile Africii sau Americii Centrale și un termos personalizat cu mesajul But First Coffee ar fi de bun augur, părerea mea.

pijama

Pijama și botoșei de casă

Un cadou simpatic și călduros pentru cineva drag poate fi o pereche de botoșei pufoși de casă și o pijama colorată dintr-un material plăcut la atingere.

masaj

Vouchere pentru saloane de înfrumusețare sau masaj

Dacă vrem să răsfățăm pe cineva în următoarea perioadă, ar fi super să îi oferim o ședință de masaj relaxant sau de reflexoterapie, sau o programare la salonul de manichiură și cosmetică preferat.

[achet cadou

Cutii de cadou cu produsele preferate

Un alt cadou extrem de util ar fi una din cutiile cu produsele de îngrijire preferate ale prietenei tale/prietenului tău, mamei sau bunicii. Sunt o mulțime de astfel de cutii prin magazine și în online. De exemplu cutia care să conțină șampon + balsam + mască de păr sau cremă de mâini, sare de baie și loțiune de corp, etc.

agenda-godo 2018

Papetărie

Produsele de papetărie – precum agende, albume foto sau stilouri/pixuri personalizate pot fi câteva cadouri ingenioase și apreciate de către cei care le primesc.

Cam acestea sunt propunerile mele de cadou, sper că v-am inspirat și v-am dat câteva idei interesante!

Dacă aveți alte idei vă aștept să îmi lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos.

Vă mulțumesc!

emoji

Pe curând,

Eliza A.

Christmas presents piled underneath a christmas tree.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s