Rezumat 2017

Salutare tuturor,

Acum la doar câteva ore distanță de 2018, m-am gândit să fac un scurt rezumat al acestui an. Îl consider un an plin, în care am avut multe momente de bucurie, reușită, proiecte, colaborări, situații inedite, experiențe noi, dar au fost și câteva momente mai dificile, stres și întâmplări mai puțin plăcute.

Vreau ca alături de voi să îmi amintesc cele mai importante și frumoase momente din an, și în această postare mă voi referi doar la acestea, good vibes only!

PHONE PIC 169

Le voi lua în ordine. În primăvară, îmi aduc aminte că am participat la o conferință despre Inteligența Emoțională organizată de Refleqt, care a fost extrem de interesantă și utilă și v-am dat detalii pe blog. Au urmat protestele și m-am alăturat și eu celor din stradă, iar pe blog am scris un articol despre experiența mea trăită acolo. Evenimentele de la 5MS, la care de asemenea îmi place să merg, sunt organizate lunar și încerc să ajung la cât mai multe. Sunt un spectator entuziast, ascult cu atenție discursurile celor care vin în fața publicului, învăț despre vorbitul în public și încet, încet, îmi fac curaj pentru un posibil viitor discurs, cine știe.

Alt eveniment extrem de sensibil, a fost cel cu tema Întâi, iubește-te pe tine, pe care l-am împărtășit cu voi pe blog. Am aflat povestea Victoriei, fata cu Mărgica și am primit un colier handmade extrem de colorat! I-am cunoscut pe cei de la Native Box și am ales să îmi fac un abonament lunar cu bunătățile lor – pachețele cu mixuri de fructe uscate, nuci și semințe, pentru o viață mai sănătoasă și mic dejunuri copioase. Am oferit cuiva un colet cu produse Native Box  și m-am bucurat. Am comandat bijuterii prețioase de la AepJewelry și am cunoscut-o pe Gabriela Popescu, un makeup artist renumit din Cluj. Mi-a acordat un interviu și mi-a făcut un machiaj de vis, cu care m-am prezentat la The Woman, ediția 2017. Un eveniment grandios și cu atitudine, un eveniment cu și despre femei, în care am ascultat discursuri motivante, povești de success, am cunoscut femei antreprenor și femei lider, iar tema din acest an a fost educația. Abia aștept ediția nouă THE WOMAN!

PHONE PIC 126.jpg

Am luat parte la campania – Cum să te vopsești acasă singură, cu vopseaua profesională de la Schwarzkopf și am făcut o postare despre cum am făcut față acestei provocări. Am scris o poezie de dragoste, în mod spontan, în schimbul unei cafele bune, și am devenit Poet pentru o zi, în campanie susținută de Julius Meinl România. Tot în primăvară, am fost prezentă la Conferința celor de la Business Ladies Club, unde am avut ocazia să o cunosc pe Mihaela Tatu, o doamnă simpatică și carismatică, de 3x femeie!

Am fost prezentă de asemenea și la tot felul de târguri, organizate în locații inedite, precum Târgul de Turism, Târgul de Nunți, Târg cu produse vintage sau Half is Free!

PHONE PIC 170.jpg

Îmi amintesc apoi de Campania Dove, despre frumusețea fiecărui tip de ten, și felul în care putem transforma momentele cu Dove în momente de răsfăț. Un articol drag este și cel despre flori, despre minunatele aranjamente de la Infinity Flowers and Gifts și coșulețul oferit cadou unei urmăritoare, un alt motiv de bucurie.

Mi-am creat propriul parfum la un atelier de parfumuri artizanale, și l-am denumit Chocolate de Elise, cu note de ciocolată, iasomie și bergamontă. A fost o încântare să mă joc cu aromele și să creez ceva atât de special. Am citit câteva cărți bune. Cea care m-a impresionat mult, e povestea lui Tibi Ușeriu, spusă chiar de el în cartea 27 de pași. Am vizionat piese de teatru și am mers la operă, mi-a plăcut foarte mult piesa Cutia Pandorei, interpretarea Anotimpurilor de Vivaldi, cum a fost pus în scenă Cocoșatul de la Notre Dame sau Nabuco, m-am amuzat la Sânziana și Pepelea, m-am emoționat la Lacul lebedelor și am suspinat la Romeo și Julieta.

PHONE PIC 097.jpg

Am descoperit multe localuri mișto în Cluj, unde pot să îmi beau cafeaua, sau unde pot să savurez un prânz delicios, apoi, am vorbit despre pasiunea mea legată de fotografie și cum poți să îți printezi cu PhotoJet cele mai frumoase amintiri în doar câteva secunde. Am fost prezentă la TIFF 2017, și aici, am întâlnit unul dintre cei mai prestigioși actori ai tuturor timpurilor, șarmantul Alain Delon. Am scris și despre Tiff. A urmat Târgul de Tattoo, unde am asistat la ședințe live ale unor artiști tatuatori și mi-am alimentat pofta cu idei pentru un viitor tatuaj, pe care încă nu mi l-am făcut.

O altă amintire simpatică e aceea în care am împărțit dragoste și mâncare animalelor prietenoase de la Parcul de agrement Moara de Vânt.

În vară am donat sânge pentru cineva drag. Mi-am comandat chokere statement, de la Orphic România și am scris povestea lor pe blog. Una din pozele mele a fost aleasă ca una dintre cele mai reușite poze de la Zilele Clujului și m-am bucurat și pentru asta. Mi-am făcut card Cluj Bike, ca să mă motiveze mai mult să folosesc bicicleta și astfel să fac mai multă mișcare, să colind prin frumosul oraș, în special în zonele verzi. Am fost la concertul celor de la Depeche Mode și am scris despre asta. Am trăit experiența Untold 2017 și a fost EPIC! Aici am dansat, am sărit în gol de la 5 metri pe o saltea gonflabilă, am luat parte la petrecerea din tramvai, m-am tatuat semipermanent, am făcut o tonă de poze și mi-am întâlnit artiștii preferați.

PHONE PIC 225

În 2017 am împlinit 4 ani de căsătorie și mi-am serbat ziua într-un loc mirific, la Mărișel – Cabana Moților, deasupra lumii. Am vizitat sudul Italiei, am revăzut Bucureștiul și marea. Am participat la lansări de produse marca Farmec și Melkior România, am testat produsele celor de la Green Lab Cosmetics și marca Anian, by Triodeluxe. Am fost încântată de colaborarea cu Paese România, Intheline Slimming Cream și am spus povestea accesoriilor Annei Dumitru. Am dansat și m-am distrat la câteva party-uri demențiale, precum Alandala, Rooftop Party la Novis Plaza sau petrecerile surpriză marca Chouette. Am vizionat o mulțime de filme la cinema, și seriale online acasă, și am făcut un top de preferințe pe blog. Am urmat un curs de limba italiană pentru intermediari. Am comandat pentru prima dată piese vestimentare și  încălțăminte de la branduri precum – Na-kd Fashion, Damia, Reserved, Cropp, Venti Concept Store, Depurtat.ro, Oxford&Broadway, ș.a.

PHONE PIC 344

Am testat produse Vichy, La Roche Posay, Garnier, Bourjois, și am făcut review-uri pe blog. Am oferit în dar noua agendă GoDo pentru 2018. Am achiziționat Beauty Kit-urile de la Marie Claire și am vorbit despre fiecare pe blog. Am început seria de articole Preferatele lunii. Mi-am schimbat job-ul și biroul. Am aniversat 100 de postări pe blog și am oferit o broșă tres chic by Mosselle. Am cunoscut o mulțime de oameni noi și încet, încet comunitatea mea de pe blog a crescut.

Sunt mândră de toate aceste lucruri care mi-au adus bucurie și satisfacție!

Vă mulțumesc vouă, cititorilor mei!

dav

Poate că am uitat să menționez și alte momente în acest rezumat, dar cred că despre cele mai importante am vorbit. Vreau să vă gândiți și voi la anul ce se încheie, la momentele memorabile din el, și să le puneți pe hârtie. Avem timp să ne gândim la noul an și să ne facem planuri. Acum să mulțumim pentru tot ce am primit și ce am trăit în 2017!

Cum a fost anul acesta pentru tine?

cropped-beauty-default-banner-1024x322

La mulți, mulți ani!

Pe curând,

Eliza A.

PHONE PIC 102

PHONE PIC 460

PHONE PIC 250

PHONE PIC 211

PHONE PIC 389

PHONE PIC 248

PHONE PIC 378.jpg

dav

PHONE PIC 131

PHONE PIC 094

PHONE PIC 216

PHONE PIC 124

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s