Gama Gerovital Beauty by Farmec – Mai mult decât culoare

Dragele mele,

În articolul de astăzi vreau să vorbesc despre gama nouă Gerovital Beauty, lansată de puțin timp de către Farmec România. După cum știți, de-a lungul timpului am ales să folosesc o mare parte de produse de îngrijire ale acestui brand românesc, asta pentru că le consider potrivite pentru tipul meu de ten, sunt la un preț accesibil și am încredere în calitatea lor.

De data aceasta am fost foarte curioasă să descopăr noua gamă Gerovital Beauty, care este defapt o gamă dedicată makeup-ului, cu produse destinate fiecărei etape de machiaj, produse ce promit să nu încarce tenul, să confere lejeritate și un aspect natural. De asemenea, produsele conțin ingrediente active precum – acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E.

bty

Cele 5 categorii ale gamei sunt: Machiaj Ten, Machiaj Ochi, Machiaj sprâncene, Machiaj Buze și Unghii. Fiecare din aceste categorii conțin produse specifice, variate și atent create pentru femeia activă din ziua de azi.

Eu mi-am ales 2 rujuri: un roșu clasic, pentru ocazii speciale și ieșiri la evenimente și un altul într-o culoare mai soft, pentru zilele de la birou. Primul este un ruj cremos într-o culoare seducătoare – Criminal Lipstick nr. 7 și al doilea este un ruj mat, hidratant, culoarea Velevet Lipstick nr.20, ambele sunt reziste și conțin acid hialuronic. Ce iubesc la aceste rujuri, pe lângă intesitatea culorilor, este faptul că au un ambalaj foarte mișto și o închidere magnetică.

Criminal Lipstick Gerovital Beauty.jpg

Velvet Lipstick Gerovital Beauty

bty

Un alt produs ales, este pudra compactă, în culoarea cea mai deschisă Compact Powder Light, care asigură un machiaj impecabil și durează până la 8 ore. Folosesc pudră, îmi place să îmi fixez fondul de ten cu aceasta, mai ales atunci când îmi doresc ca machiajul meu să reziste o zi întreagă. Am descoperit o pudră bogată și cremoasă, ce conferă beneficii multiple: hidratare, catifelare, matifiere și totodată o acoperire foarte bună. O recomand!

Sunt foarte încântată de ideea celor de la Farmec de a crea această gamă de beauty, dedicată machiajului și unghiilor, și abia aștept să încerc și alte produse, precum: Anticearcănul soft focus, Fardul de obraz blush, Mascara, Paletele de farduri de pleoape și Lacurile pentru unghii Magic Gel Effect. Toate aceste produse se găsesc atât pe magazinul online, cât și în magazinele de brand din țară. Descoperă-le aici.

gama Gerovital Beauty by Farmec

Luna aceasta, dacă încerci produsele de makeup Gerovital Beauty poți beneficia de o reducere de 15%, la o comandă în valoare de minim 149 Lei, pe magazinul online https://www.farmec.ro/. (Această promoție este în limita stocului disponibil, iar discountul se va aplica automat în coșul de cumpărături la îndeplinirea condiției menționate.) Durata campanie: 1 – 28 februarie 2018.

Profită și tu de reduceri în luna iubirii! 😉

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

btytitlu - Gerovital Beauty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s