The Woman ediția 2018

Dragile mele,

În luna lui mărțișor, pe lângă faptul că sărbătorim sosirea oficială a primăverii și femeile din viața noastră, este organizată la Cluj-Napoca Conferința de Leadership Feminin The Woman, unul dintre cele mai grandioase evenimente ce va avea loc anul acesta, mai precis pe data de 21 martie, în locația prestigioasă a Grand Hotel Italia.

La acest eveniment vor participa peste 500 de femei din mediul de business românesc, precum și invitate speciale din afara țării. De 7 ani, peste 6000 de femei din domenii de business diferite, femei întreprinzătoare cu stiluri de viață diferite, dar mai ales modele inspiraționale pentru cei din jurul lor, participă anual, la Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului de referință pentru femeile lider.

Be-the-Best-Version-of-You

Ediția de anul acesta are ca temă propria dezvoltare, sau mai bine zis: Fii cea mai bună versiune a ta! De-a lungul anilor, societatea ne-a arătat că cel mai bun model pe care îl poți urma ești chiar tu, de aceea investind în propria persoană, investești în educația ta și în comunitatea în care activezi. The Woman nu este despre perfecțiune, ci despre procesul prin care fiecare persoană trece pentru a deveni cea mai bună versiune a sa.

Mă bucur să pot face parte din această comunitate, și deși am fost prezentă doar la 2 dintre edițiile organizate, m-am simțit acceptată și ca într-o familie. Aici am întâlnit o mulțime de femei frumoase și deștepte – femei de succes, femei lider, femei care au făcut lucruri importante, au lăsat ceva în urma lor.

Maia Morgenstern

Am ascultat povestea unor femei ce conduc companii de succes din România, am aflat cum au început într-un anumit domeniu, cum s-au dezvoltat și prin ce fel de provocări și probleme au trecut în parcursul lor profesional. Abia aștept să descopăr poveștile de anul acesta, povești care să mă inspire, să mă motiveze și să mă emoționeze deopotrivă. Vreau ca această comunitate să crească cât mai mult, să aibă ca și membre tinere adolescente talentate și muncitoare, care pot fi un exemplu în sfera lor, și comunitatea să devină realmente un mediu de comunicare deschisă între femei de pretutindeni.

Am avut oportunitatea să vorbesc despre pasiunea mea de a scrie, despre blogul meu într-un interviu acordat pentru The Woman.Ro și vă las link-ul, dacă sunteți curioase să îl citiți: https://thewoman.ro/mariana-eliza-abrudan-este-important-ce-scrii-ce-transmiti-mai-departe-si-in-ce-mod/. A fost o surpriză să fiu abordată de comunitatea online The Woman și să mă aflu în această postură de a răspunde întrebărilor Rodicăi Topan.

Melania Medeleanu

 „Anul 2018 va fi anul în care sărbătorim femeia lider, femeia mamă, femeia antreprenor, femeia autentică. The Woman își va atinge potențialul maxim prin implicarea reală în societate la nivel național și de ce nu, internațional, deoarece avem toate pârghiile necesare să facem acest pas.”, declară Mădălina Hodorog, organizator The Woman.

The Woman s-a dezvoltat an de an prin conferința de leadership feminin, dar și prin revista digitală The Woman.ro ce cuprinde articole legate de educație, carieră, lifestyle sau fashion. Înscrierile pentru noua ediție a Conferinței The Woman au început deja, pe site-ul oficial: http://www.thewoman.ro/conference.

Catalina Ponor

Haideți să mergem împreună! Vă las un cod de 10% discount, pentru achiziționarea biletului tău și a prietenei, mamei sau surorii tale. Folosește în comandă codul: THEWOMAN10GP și beneficiază de această reducere.

Printre speakerii de anul aceasta se număra: Fondatoarea MagiCamp – Melania Medeleanu, Country Business Development Manager Google România – Ela Moraru, Cea mai bună gimnastă din Europa în 2017 –  Cătălina Ponor, minunata Maia Morgenster – Director la Teatrul Național Evreiesc, și lista poate continua.

Va exista o zonă cu expoziții, prezentări, o zonă dedicată food and drinks, multe, multe surprize și premii pentru participante. Can’t wait to go!

Ladies, ne vedem acolo !

cropped-beauty-default-banner-1024x322

Pe curând,

Eliza A.

Ela Moraru

 

2 thoughts on “The Woman ediția 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s