Noutăți de la Melkior

Hey ladies,

Vă trimit tuturor un mărțișor virtual din toată inima și vreau să vă doresc o primăvară minunată, plină de bucurie, zâmbete și iubire! Fie ca soarele să ne încălzească atât pielea cât și sufletul și să fim cât mai luminoase și fericite!

Și pentru că tot vine vorba despre primăvara care se lasă așteptată, Melkior România a lansat de curând câteva produse de beauty despre care merită să vă vorbesc. În acest sezon se poartă lipgloss-urile strălucitoare și transparente – back to natural shiny look. Iubesc să port rujuri mate, în diferite nuanțe puternice, dar am fost curioasă să încerc noutatea de la Melkior, mai precis luciul de buze Ultrashine Lipgloss Sirena (12510), într-o nuanță mov, culoarea anului, care conferă o strălucire plăcută buzelor și are o aromă delicioasă.

ultrashine-lipgloss-melkior (1)

Un luciu de buze este întotdeauna o alegere bună. Îl putem folosi zi de zi, pentru un look diafan, dar și împreună cu rujul mat, căruia dorești să îi oferi un plus de strălucire. Indiferent de alegere, buzele vor avea un aspect mult mai plin și atrăgător.

Beneficiile acestui lipgloss sunt: aduce pe buze o strălucire intensă, face buzele pline, fără să lase senzația aceea lipicioasă, textura este fină și confortabilă, iar aplicarea ușoară. Îl găsiți și în nuanța Ultrashine Lipgloss True (12511), un bej sclipitor.

Ultrashine Lipgloss Sirena (12510) 

ultrashine-lipgloss-melkior (2).jpg

Ultrashine Lipgloss True (12511)

ultrashine-lipgloss-melkior (3)

Un alt produs nou marca Melkior, pe care încă nu am apucat să îl testez, este fondul de ten cu acoperire mare. Am nevoie de un astfel de produs și se găsește în 6 nuanțe diferite – Toffee, Sand, Neutral, Honey, Fair, Beige. Este recomandat tenului mixt și gras, sau pentru acel machiaj profesional care vrei să dureze cât mai mult! Ambalajul este din plastic, astfel că nu riști să îl spargi și fiecare sticluță are 30 ml.

Este un fond de ten care promite o acoperire mare, ideal pentru camuflarea petelor de pigmentare, acneei, cearcănelor sau a altor imperfecțiuni ale tenului, conferă un aspect mat și satinat și este numai bun de folosit pentru ședințele foto. Sună bine!

fond-de-ten-acoperire-mare-melkior (2)

Cum se aplică acest fond de ten? Hidratăm tenul cu o cremă, aplicăm o bază de machiaj, apoi fondul de ten cu ajutorul unei pensule speciale, iar pentru un aspect mai natural folosim burețelul “egg shape”, puțin umezit în apă. Pentru o rezistență îndelungată se fixează cu o pudră translucidă și la final cu un spray de fixare a machiajului.

Abia aștept să îl încerc! Îl găsiți aici – FOND DE TEN CU ACOPERIRE MARE 

fond-de-ten-acoperire-mare-melkior (5)

De asemenea, doar astăzi, 1 Martie poți beneficia de o reducere de 40% (în limita stocului disponibil) la o mulțime de super produse accesând acest link . Recomandările mele sunt – servețelele demachiante la 5,94 Lei, un ruj clasic sau cremos la 23,94 lei și ojele colorate la 5,94 Lei!

Dăruiește mărțișoare cu Melkior !

martisor-buburuza

Pe curând,

Eliza A.

UltraShine Lipgloss Sirena by Melkior.jpg

ultrashine-lipgloss-melkior (4).jpg

fond-de-ten-acoperire-mare-melkior (1)

fond-de-ten-acoperire-mare-melkior (8)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s