Beauty Story – Tratamentul Led anticelulitic Nomasvello

Hey ladies,

Vreau să împărtășesc cu voi experiența mea de la centrul de frumusețe Nomasvello Sigma Cluj. Pentru că luna aceasta este luna noastră, m-am hotărât să fac ceva pentru mine, să îmi fac cadou un tratament revoluționar anticelulitic și să mă înscriu la sală. Îmi doresc ca până în vară să am un corp tonifiat, să mă simt mai bine în pielea mea și să fac mișcare atât pentru sănătatea mentală cât și pentru bunăstarea organismului meu.

Am ales centrul Nomasvello din Sigma Center, pentru că este aproape de mine și fiindcă o prietenă mi-a recomandat cu mare căldură să apelez la serviciile lor. Am încredere în ea și i-am urmat sfatul. Ea își face momentan tratamentul de epilare definitivă cu Ipl și este încântată până acum de rezultate. Eu mi-am dorit să încerc masajul anticelulitic.

no-more-hair-nomasvello

Am fost reticentă la început, chiar la prima ședință. Nu știam la ce să mă aștept și mă gândeam la masajul anticelulitic clasic care este dureros, și de la care poți rămâne și cu vânătăi. Citisem că se folosește un aparat special pe zona care se dorește a fi masată și eram nerăbdătoare să văd cum funcționează.

M-am programat telefonic, și am ajuns la centrul Nomasvello Sigma Center după 2 zile. Am fost primită cu zâmbetul pe buze de Diana, cea care urma să îmi facă tratamentul și cea care mi-a explicat și mi-a răspuns la toate întrebările posibile. Am băut o cafea, am băut apă, și am completat o fișă standard înaintea procedurii, cu datele personale. Atmosfera era una plăcută, echipa de fete prietenoasă și locul foarte curat și colorat.

IMG_20180307_121050_1.jpg

După ce am intrat în cabinet, m-am făcut comodă și i-am spus Dianei că îmi doresc să lucrăm în special zona abdomenului. Am terminat paharul cu apă, care apropo este important să îl consumăm înaintea procedurii, pentru că ne ajută mult la ultimul pas de drenaj. M-am întins pe scaunul din cabinet, care s-a lăsat într-o poziție orizontală, dar una confortabilă. Am primit o pereche de ochelari speciali și am ales să lucrăm zonă abdomenului.

Ce presupune defapt acest Tratament Led Anticelulitic? După ce se alege zona dorită, se aplică pe zonă un gel special, în mișcări circulare. Este defapt un masaj relaxant până când simți că gelul a intrat în piele. Gelul folosit se numește G5 și conține: fucus, carnitină, guarana și mentol. Toate aceste ingrediente stimulează arderea grăsimilor, previn acumularea de țesut adipos, cresc tonusul pielii, activează circulația și ard grăsimile localizate, având un efect regenerant.

IMG_20180307_121207.jpg

Pasul următor este poziționarea aparatului cu led peste zona „pregatită” și pornirea acestuia. Aparatul emite în prima fază o lumină verde, care activează enzimele, apoi lumina devine roșie și aceasta are ca funcție vasodilatația, mai precis pune sângele în mișcare și simțim o căldură a zonei respective. După cele 15 minute în care aparatul a emis cele 2 faze de lumină, se aplică din nou o cantitate de gel prin masare, și apoi se afectuează drenajul cu ajutorul luminii verzi pentru încă 5 minute. Prin acest ultim pas se realizează detoxifierea organismului și astfel se stimulează sistemul imunitar. Tot procesul durează în jur de 40 de minute.

 Tratamentul Led anticelulitic este unul noninvaziv, relaxant și reprezintă o inovație și o alternativă la intervențiile chirurgicale pentru îndepărtarea țesutului adipos. După a doua ședința am observat deja o schimbare la forma și aspectul abdomenului meu și sunt motivată să continui. Bineînțeles că este nevoie și de mișcare, de un stil de viață sănătos, de eliminarea pe cât se poate a mâncării de tip junkfood și a dulciurilor, și de un consum de minim 2 litri de apă pe zi.

pjimage

Pentru rezultate imediate, specialiștii Nomasvello recomandă un abonament de 12 ședințe, de 2 ori pe săptămână, cu 6 ședințe de masaj anticelulitic alternând cu 6 ședințe pentru tonifiere. Acest pachet costă 750 lei și este dedicat persoanelor care au făcut minim o ședință de rejuvenare a tenului sau o ședință de epilare definitivă cu Ipl. Super! O ședință normală costă 140 lei, așa că acest pachet este la un super preț.

Dacă nu reușiți să ajungeți de 2 ori pe săptămână în centrele Nomasvello, vă puteți achiziționa 2 geluri speciale: +Esthetic Firming Home pentru tonifiere și +Esthetic Reductor Home cu efect anticelulitic, pentru un masaj acasă, în căminul propriu. Nu au același efect ca și când sunt folosite împreună cu aparatul Led, dar mențin zona tonifiată și ajută oricum în procesul de ardere a grăsimilor.

bty

Când realizăm masajul acasă este bine ca pentru zona coapselor să venim cu mâinile de jos în sus, iar pentru abdomen să efectuăm masarea plecând din zona buricului spre părțile laterale. Aceste geluri conțin ingrediente naturale și prețul fiecăruia este de 90 Lei. Le puteți găsi în centrele Nomasvello din țară cât și online-https://www.nomasvello.ro/produse/

Abia aștept următoarea ședință la Nomasvello Sigma Center! 😉

Eu cred că cel mai important este să investim în noi, atât pe partea de dezvoltare profesională și personală, cât și în cum ne simțim și cum arătăm. Să ne preocupăm de starea noastră de bine și să începem să ne punem pe primul plan.

Oferă-ți un cadou de 8 Martie!

Vă doresc din suflet un La mulți ani fericiți, vouă, femeilor frumoase și speciale!

rose

 

Pe curând,

Eliza A.

 

IMG_20180307_122244.jpg

nomasvello

 

One thought on “Beauty Story – Tratamentul Led anticelulitic Nomasvello

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s