Beauty Story: Ce trebuie să știi atunci când îți pui gene?

Hey ladies,

Una dintre prietenele mele și-a deschis salon în centrul orașului și bineînțeles că am fost să îi fac o vizită. Ea este specialistă pe partea de unghii și gene, dar salonul îți oferă și servicii de tuns, coafat sau tratamente pentru ten. Locația este situată în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, vis-a-vis de restaurantul Muura.

Am folosit gene doar tip bandă și mereu am fost tentată să îmi pun acele gene fir cu fir și să le port tot timpul. De multă vreme, Oana, prietena mea, s-a oferit să mă las pe mâinile ei și să creeze o operă de artă, punându-mi ochii în evidență. Este foarte profesionistă în ceea ce face, extrem de pasionată, este înzestrată cu răbdare și multă atenție, și nu spun asta doar pentru că suntem prietene ci pentru că o apreciez și îmi place să o privesc lucrând. Oana a urmat un curs de specializare la Milano și are o experiență de mai bine de 5 ani în pus gene.

Rimelul este nelipsit din machiajul zilnic, dar niciodată nu am reușit să obțin acele gene lungi, curbate, cu volum, ca și a modelelor din reclamele de makeup. În același timp nici nu vreau să îmi afecteze în vreun fel această procedură sănătatea genelor sau ochii. Oana mi-a explicat că nu există astfel de pericole, procedura este una invazivă și genele se regenerează des. Am acceptat și ne-am pus pe treabă!

Aplicare genelor

M-am prezentat la salon nemachiată, îmbrăcată lejer și înarmată cu răbdare pentru următoarele 2 ore și ceva, atât cât va dura tot procedeul. M-am întins pe patul din salon, într-o atmosferă relaxantă, cu muzică în surdină și cu un miros exotic de bețișor aprins. Este important să te relaxezi, să îți relaxezi fața, în felul acesta ajuți specialistul să își facă treaba cât mai bine și mai repede. E puțin neplăcut că trebuie să stai cu ochii închiși până la finalul celor 2 ore dar rezultatul merită din plin și nu riști să îți între în ochi lipiciul special care ajută la fixarea genelor. Dacă se întâmplă asta nu dăunează, dar îți poate da o senzație neplăcută.

Oana mi-a aplicat gene 2D, adică 2 fire pe un fir, la câțiva milimetri de la baza genelor mele, un model curbat și ca lungime potrivit pentru forma ochiului meu. Dacă îți dorești un look natural poți să optezi pentru genele 1D, adică fir pe fir.

La final m-am ales cu o pereche de gene superbe și cu o privire mult mai feminină. Am fost foarte încântată de rezultat! Gata cu mascara și cu machiajul încărcat al genelor. Ochii arată foarte bine doar cu puțin fard sau cu eyeliner.

IMG-20180321-WA0008

În ceea ce privește durata genelor aplicate, asta depinde cum ai grijă de ele. Trebuie să te demachiezi ușor, atent și să nu te freci la ochi. Un procent de 30-40% din genele puse se pierd cam la 3 săptămâni de la aplicare. Este normal să se întâmple când se folosesc produse de calitate și când persoana care le aplică este profesionistă. Dacă genele vă cad undeva la 2 săptămâni și într-un procent semnificativ e o problemă și vă recomand să nu mai vizitați acel “salon” niciodată. După cel mult 4 săptămâni este bine să te întorci la salon și să completezi acel procent pierdut pentru un look complet.

Port genele de 2 săptămâni și m-am obișnuit. Nu simt niciun disconfort, doar că le simt puțin grele, fiind mai bogate. Arată bine și sunt atentă la cum mă demachiez. Sunt încântată de faptul că dimineață când mă trezesc am deja o privire seducătoare fără să fac ceva în plus. 😉

Așa cum vă spuneam Oana se ocupă și de unghii, mai precis, realizează construcții cu gel pentru unghiuțele mai scurte și gel pe unghia naturală pentru mai multă rezistență. Dispune de o gamă largă de culori, multă creativitate și chiar pictează modele manual pe unghie la cererea clientelor. Mă fascinează cum lucrează și unghiile se transformă în mâna ei în capodopere.

IMG-20180321-WA0003

Îmi mai place faptul că produsele folosite atât în procedeul de aplicare a genelor cât și gelul de unghii sunt calitative și astfel am garanția că rezultatul final va rezista în timp și va arată ireproșabil. Prefer să plătesc puțin mai mult și să primesc calitate, decât să dau mai puțini bani și să fiu dezamăgită.

Dacă sunteți din Cluj sau ajungeți la Cluj Napoca în următoarea perioadă, vă recomand să mergeți la salonul Oanei și să vă răsfățați!

În perioada 26 martie – 6 aprilie 2018 dacă folosiți codul meu – Eliza.A, puteți avea o reducere de 20% atât pentru gene cât și pentru unghii. Îi spuneți Oanei codul când vă programați și veți beneficia de această reducere la unul din serviciile alese. 

Pentru programări și contact intrați aici:

Pagina Instagram – https://www.instagram.com/unghii_gene_cluj/

 Pagina Facebook – https://www.facebook.com/oniknailsandeyelashes/

Dacă aveți întrebări sau curiozități atât despre unghii cât și despre gene, aștept să mi le lăsați mai jos în comentarii, și cu ajutorul Oanei vă vom răspunde. Vă pup!

 

gene emoji.jpg

Pe curând,

Eliza A.

IMG-20180321-WA0007

IMG-20180321-WA0004

IMG-20180321-WA0000

IMG-20180321-WA0005

 

One thought on “Beauty Story: Ce trebuie să știi atunci când îți pui gene?

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s