Lansare Melkior: Pink Touch – Manichiura care salvează vieți!

Salutare tuturor,

În articolul de astăzi vă vorbesc despre ultima lansare a celor de la Melkior, o lansare de produse pentru frumusețea unghiilor și în același timp o campanie de conștientizare a importanței prevenirii cancerului de sân.

Fundația Renașterea, împreună cu Melkior, au creat o manichiură, care le reamintește femeilor de un ritual mai puțin cunoscut: auto-examinarea lunară a sânilor.

Vreau să felicit această inițiativă și implicarea ambelor părți. Este binevenită o astfel de campanie în atenția noastră, a femeilor.

manichiura-pink-touch-melkior (1)

Pink Touch este mai mult decât o manichiură – un ritual de înfrumusețare. Este o manichiură-simbol, un reminder pentru auto-palparea sânilor și mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Cu ajutorul mamografiei, ecografiei sau consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării.

Fundița roz, deja iconică, este aplicată pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu și cel inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinare corectă a sânilor este nevoie de aceste trei degete.

Deci, următoarea dată când îți faci manichiura Pink Touch, îți vei aminti de importanța auto-examinării sânilor, pe care o poți face singură, acasă. Această manichiura arată femeilor din jurul tău că ești o persoană informată și responsabilă și le încurajează și pe ele să-și facă controlul.

manichiura-pink-touch-melkior (3)

Manichiura Pink Touch poate fi obținută în saloanele partenere Melkior, sau se poate face acasă, achiziționând KIT-ul de Manichiura din Magazinele Melkior. Important – Kit-ul conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor!

În plus, oricine poartă această manichiura, primește un discount de 15% pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea. Mamografia se poate face și înaintea vârstei de 40 de ani, iar specialiștii o recomandă mai ales persoanelor care se confruntă cu modificări tegumentare  apărute la nivelul sânului, însă și durerile persistente localizate sau unele secrețiile persistente impun o astfel de investigație.

Printre vedetele care susțin campania Fundației Renașterea se numără Andreea Esca, Iuliana Tudor, Monica Dascălu, Corina Caragea și Magda Pălimariu.

manichiura-pink-touch-melkior (4)

Te invit și pe tine să îți faci manichiura simbol, să devii susținătoarea campaniei Pink Touch și să postezi o fotografie pe Facebook și Instagram, alături de hashtagul: #pinktouch , pentru a răspândi această informație importantă într-un cadru cât mai larg.

Descoperă Kit-ul și produsele campaniei în următoarele link-uri-

iconita roz

Pe curând,

Eliza A.

manichiura-pink-touch-melkior (2).jpg

bty

manichiura-pink-touch-melkior (5).jpg

manichiura-pink-touch-melkior (6).jpg

manichiura-pink-touch-melkior (7)

manichiura-pink-touch-melkior (9)

manichiura-pink-touch-melkior (8).jpg

Pink Touch Melkior

2 thoughts on “Lansare Melkior: Pink Touch – Manichiura care salvează vieți!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s