NyxCosmetics a inaugurat un beauty store în Iulius Mall Cluj-Napoca

Hello,

Binecunoscutul brand american NYX Professional Makeup a deschis zilele trecute primul său magazin din Cluj-Napoca, mai precis în locația Iulius Mall Shopping Center, la etajul 1, în imediata vecinătate a Cinema City.

Este un brand îndrăgit și a fost de mult timp așteptat și la Cluj. NYX Professional Makeup oferă clientelei sale – makeup artiști cât și pasionaților de cosmetice, o gamă completă și personalizată de produse de beauty!

Am avut plăcerea să particip la deschiderea oficială ce a avut loc pe 8 Mai 2018. Am fost întâmpinată de simpatica Denisa Drumea, Social-Media Intern la NyxCosmetics România și Make-up Artist, și de personalul prezent la eveniment. Am fost extrem de încântată să descopăr fiecare parte din magazin, fiecare colțișor, noutățile pentru sezonul acesta și să mă aflu printre bloggeri de beauty & fashion renumiți, precum Alina Ceușan, Ioana Grama sau Makeup Artista Gabriela Popescu (Gorgan). Am închinat un pahar de șampanie (fără alcool 🙂 ) și am gustat un delicios cupcake personalizat, iar apoi am făcut un tur al magazinului.

NyxCosmetics Foto 4

NYX Professional Makeup Store ocupă o suprafață de aproximativ 110 mp și este foarte bine organizat, ceea ce face face ca un produs de makeup să fie ușor de găsit. Există o zonă dedicată fardurilor de pleoape și paletelor, apoi zona destinată produselor pentru buze: cu gloss-uri, rujuri lichide şi clasice, iar una dintre cele mai căutate zone este cea dedicată produselor pentru ten – baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare. Preferatul meu este Brush Barul – un stand vedetă ce conține o varietate mare de modele de pensule și alte accesorii de makeup.

În mijlocul magazinul găsești un Beauty Bar unde poți testa produsele preferate, mai precis este un stand cu oglinzi și lumini poziționate în așa fel încât să îți dai seama de nuanța, culoare și intensitatea produsului pe care îl testezi.

NyxCosmetics Foto 2

O altă noutate este faptul că există o gamă de Body Painting pentru machiaje profesionale elaborate, de exemplu cele pentru tutoriale de tip fantezie și creative, sau machiajele pentru prezentări de modă și evenimente speciale.

Am testat gloss-uri pe stilul meu, de culoare intensă și farduri de pleoape metalizate, cu care am făcut câteva swatches. Mi-am achiziționat fardul de ochi culoarea Zen – un verde metalic și ShowGirl – o culoare arămie care îmi pune ochii în evidență. Luciurile de buze mate și cremoase atât din gama Nyx Professional Makeup Liquid Suede cât și Nyx Professional Makeup Soft Matte Lip Cream-ul au o culoare puternică și un finisaj impecabil.

NyxCosmetics Foto 3

Sunt foarte curioasă de primerul NyX Professional Makeup Angel Veil pe care îl voi testa în următoarea perioadă și de care am auzit lucruri minunate, precum și de eyelinerul That’s the Point, ce are un aplicator ușor dreptunghiular. Recunosc că nu sunt foarte familiarizată cu multe din produsele NyxCosmetics, însă o altă recomandare personală este gama Lingerie, și aici mă refer în special la fardurile de pleoape și rujurile lichide mate.

Alte 2 produse inovative și lejere în aplicare sunt creionul 3 Dimensional Brown pentru stilizarea sprâncenelor și fardul Build’Em Up pentru construcția și accentuarea acestora, pe care am început să le includ în ritualul meu de înfrumusețare.

Processed with VSCO with dog3 preset

Vă invit să vizitați acest magazin și să intrați în lumea frumuseții NYX Professional Makeup!

Kisses.

images

Pe curând,

Eliza A.

NyxCosmetics Foto 1

NyxCosmetics Foto 5

#beautyblogger #nyxcosmeticsro

One thought on “NyxCosmetics a inaugurat un beauty store în Iulius Mall Cluj-Napoca

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s