Lansarea gamei Schauma Nature Moments Coconut Water by Schwarzkopf

Salutare ladies,

Schwarzkopf România a lansat o nouă campanie în materie de îngrijire a părului, mai precis o gamă fresh de produse pentru sezonul de vară – Schauma Nature Moments cu Apă de nucă de cocos și Floare de lotus. Super!

Am fost bucuroasă să fiu una dintre participante și să testez noile produse cu ajutorul BuzzStore. Am primit acasă beauty kit-ul mult așteptat, care conține: șamponul și balsamul Nature Moments Coconut Water, prosopul Schauma, 5 săpunuri artizanale cu aromă de cocos pentru prietenele mele și broșuri informative despre campanie.

Schauma Nature Moments ph

Am fost curioasă să descopăr parfumul noilor produse. Iubesc cocosul, mirosul unei loțiuni de corp pe piele, gustul unei ciocolate cu nucă de cocos și acum mireasma cocosului proaspăt în părul meu. Când am deschis coletul m-am bucurat de săpunurile artizanale, sub formă de inimă, pe care le-am împărțit cu drag prietenelor mele.

Ingredientele atent selecționate din noua gamă – Apa de nucă de Cocos din Indonezia și Floarea de lotus, promit să regenereze și să hidrateze părul, printr-o îngrijire delicată și revitalizantă. Apa de cocos este renumită pentru textura sa răcoritoare și proprietățile sale de catifelare. Floarea de lotus este recunoscută drept unul dintre secretele esențiale ale frumuseții asiatice. Le găsim pe amândouă într-o combinație indedită, în șamponul și balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower.

Schauma Nature Moments.jpg

Important de știut este faptul că produsele – nu conțin siliconi sau coloranți artificiali, sunt certificate dermatologic și au în componență esențe de origine 100% naturală. Pentru mine acesta a fost un al doilea criteriu esențial de a alege să testez produsele – ingredientele naturale (primul fiind aroma).

Experiența cu produsele:

Șamponul Schauma Nature Moments Coconut Water  – arată ca și un gel incolor care, după aplicarea pe părul umed, devine o spumă bogată și are un miros tropical/fructat. Eu am un păr cu fir gros, aspru, vopsit și am observat că încă de la prima aplicare a șamponului, acesta înmoaie firul de păr și ajută la descurcarea lui. Super!

Balsamul Schauma Nature Moments Coconut Water  – are o consistență cremoasă, dar nu uleioasă, și se absoarbe foarte repede în păr. Eu îl întind începând aproape de rădăcină până pe vârfuri, prin masare și tapotare. Îl las 2 minute să acționeze și apoi clătesc bine părul.

Schauma Nature Moments hair.jpeg

Concluzii: 

Șamponul și balsamul Nature Moments Coconut Water au la bază ingrediente 100 % naturale, sunt testate dermatologic, au un miros irezistibil -tropical, sunt ideale pentru un păr uscat și lipsit de strălucire, au o formulă regeneratoare care hidratează instant părul, oferindu-i suplețe și finețe. Eu acord nota 8/10! (o notă mare)

Vă recomand să le încercați și voi. Le puteți comanda online sau în magazinele de tip supermarket/ hipermarket din locațiile voastre.

Șamponul Schauma Nature Moments Coconut Water 

Balsamul Schauma Nature Moments Coconut Water

Dacă sunteți interesate să participați la campanii de testare cu produse noi de pe piață, înscrieți-vă pe pagina BuzzStore România !

Vă pup!

images

 

Pe curând,

Eliza A.

#BuzzSchauma #NatureMoments

Schauma Nature Moments title

 

3 thoughts on “Lansarea gamei Schauma Nature Moments Coconut Water by Schwarzkopf

  1. Laura Anisie

    Am fost provocata sa incerc aceasta varianta de sampon si balsam. Primul lucru pe care l-am apreciat este faptul ca foloseste extrase din surse 100% naturale. Categoric mirosul pe mine m-a cucerit. Este ducle, fructat si persista. Am observat o hidratare mai buna a parului, fara fire rebele si un aspect mai lucios. Categoric il recomand!

    Like

  2. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s