BeautyStory : Cum să ai picioare de zeiță + Giveaway

Hey, hey, hey,

În ultima perioadă am fost prinsă la job și am lipsit puțin de pe blog, dar m-am bucurat de câteva seri la cinema. Voi, ce mai faceți? Ce repede a trecut Festivalul TIFF România 2018, unde am reușit să merg doar în 3 seri la Piața Unirii Open Square. Mi-aș fi dorit să am timp pentru mai multe filme și proiecții. Voi ați fost la Tiff?

Vreau să vă recomand 3 filme speciale, diferite, care merită văzute și sunt sigură că le puteți găsi online – încep cu o poveste de cuplu actuală din viața unor angajați la Urgențe, un film rusesc numit “Arrythmia”, al doilea este o comedie- muzicală italiană, distractivă „Love and Bullets” și ultima propunere filmul documentar “România Neîmblânzită”, despre frumusețea ascunsă și nespusă a ținuturilor noastre, cu vocea lui Victor Rebengiuc pe fundal.

Iar acum vreau să vă împărtășesc o noutate în materie de beauty – noul aparat Gillete Venus Breeze Comfort Glide™, pe care l-am primit fix când aveam nevoie. După cum știți îmi place să particip la campanii de testare și de data aceasta BuzzStore mi-a trimis un kit pentru o epilare confortabilă în căminul propriu. Super!

Apropo vă puteți înscrie și voi la viitoarele campanii organizate de BuzzStore, intrați aici – https://bit.ly/2xT4XoJBeauty Kit Gillette Venus Breeze.jpegSpre ghinionul meu sunt o persoană care de la epilat cu ceară rămâne cu pete roșii și iritații, asta pentru că am o piele sensibilă. Două prietene mi-au recomandat să urmez un tratament de epilare definitivă cu IPL, dar am unele dubii, așa că momentan prefer să folosesc un aparat de ras clasic și feminin, care nu îmi dăunează.

Dacă faceți parte din această categorie vreau să vă spun mai multe despre ultima descoperire: Gillete Venus Breeze Comfort Glide™

3 Beneficii ale aparatului

  • Include 3 lame pentru un epilat extrem de precis;
  • Benzile lubrifiante cu unturi de corp îți oferă o senzație extraordinară de confort;
  • Capătul rotunjit pivotează pentru a se adapta contururilor din zonele greu accesibile;

Gillette Venus Breeze

Impresia după testare – Acest aparat este extrem de ușor de folosit, elimină cu precizie părul nedorit, îmi place că nici nu se simte că taie datorită pernițelor lubrifiante și în câteva minute sunt gata! Obțin repede și ușor picioare de zeiță! Îl folosesc undeva la 3 zile.

Sfaturi pentru un epilat de invidiat:

– Este bine să te epilezi seara, înainte de culcare. Porii rămân deschiși și e bine să aplicăm o loțiune hidratantă care să ajute pielea peste noapte. Astfel dimineața ești gata de plecare și porii find închiși nu vor apărea iritațiile nedorite.

– Atunci când epilezi zona inghinală, una extrem de sensibilă, lasă să treacă 24 de ore înainte de expunerea la soare, pentru a proteja zona.

– Dacă se întâmplă să stai prea mult la soare, și să faci arsuri, lasă pielea să se vindece, ajut-o cu produse speciale, înainte de a te epila din nou.

– Folosește întotdeauna o loțiune cu factor de protecție atunci când stai la plajă, dar și când îți expui corpul la razele soarelui, zi de zi.

Picioare de zeita.jpeg

Gama VENUS GILLETE cuprinde și:

APARATE DE RAS CU REZERVĂ

  1. Gillette Venus Swirl – are un sistem revoluționar FLEXIBALL™ și 5 lame pentru contur, serul Moisture Glide™ se activează în contact cu apa, urmărește curbele pentru a nu rata niciun fir de păr.
  2. Gillette Venus Embrace Snap – cu bandă lubrifiantă pentru o alunecare fină, un mini-mâner ușor de manevrat și un aparat ideal pentru călătorii, cap pivotant pentru zonele greu accesibile.
  3. Gillette Venus Original – 3 lame pentru un epilat fin, are straturi protectoare ce netezesc cu blândețe pielea pentru un epilat precis și rezervele sale se schimbă extrem de ușor.

APARATE DE RAS DE UNICĂ FOLOSINȚĂ

  1. Gillette Venus Treasures – cu 3 lame, înconjurate de straturi protectoare moi, mâner proiectat special pentru un contur precis, o ediție de designer pentru un epilat cu stil.
  2. Gillette Venus Sensitive – 3 lame cu straturi protectoare moi, capăt pivotant pentru zonele greu accesibile și un design foarte feminin.

Gillette Venus Breeze cu 2 rezerve

Încearcă și tu aparatele din Gama Gillette Venus, alege-l pe cel potrivit pentru tine și nevoilor tale! 😉 Lasă-ți pielea învăluită în confort!

Pe final vreau să te anunț că am organizat un mic Giveaway pe pagina de Instagram și te aștept să te înscrii acolo, urmând câțiva pași simpli. Join my Giveaway –https://bit.ly/2JtxrXs 

sun.png

Care este ritualul tău de epilare și ce produse folosești?

#BuzzVenusBreeze #VenusBreeze

 

Te pup,

Eliza A.

Giveaway.jpeg

Giveaway – https://bit.ly/2JtxrXs

Gillette Venus Breeze titlu

One thought on “BeautyStory : Cum să ai picioare de zeiță + Giveaway

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s