BeautyStory: BioAleea – Viața merită trăită sănătos

Hey, hey, hey,

M-am răsfățat în ultimele luni cu produse naturale de care nu știam până acum și mă bucur că le-am descoperit. Tenul meu sensibil a început să își revină și petele roșii sau alergiile s-au diminuat. V-am povestit în articolele precedente despre câteva dintre ele și astăzi m-am gândit să vă prezint un alt magazin online cu produse din ingrediente naturale – Bio Aleea.

Am făcut cunoștință cu ei acum vreo 2 luni, atunci când găsindu-i pe online, mi-am achiziționat un Beauty Box, ce conține: un gel de duș natural cu Agave & Lotus, un gel de curățare facială cu Lămâie verde & May Chang (200 ml) și o cremă de mâini hidratantă cu Unt de Shea & Mango (50 ml), produse marca Essentiq (made în Slovenia). M-am îndrăgostit de aceste produse și mi-am comandat din nou beauty kitul.

Essentiq Bio Aleea.jpg

Gelul de duș cu Agave și Lotus miroase demențial. Este un gel dens și consistent care după aplicare formează un strat ușor cremos pe piele și îți dă o senzație de prospețime. Revigorează tenul și îl lasă hidratat.

Gelul de curățare facială cu Lămâie verde și May Chang are un miros specific, citric și ajută mai ales pe cei cu tenul mixt cu tendințe de îngrășare, așa cum este și al meu. Îl folosesc în rutina mea de zi cu zi, în special seara după îndepărtarea unui machiaj rezistent. Este un gel incolor, spumos, care se simte puțin lipicios la primul contact cu tenul, dar care ajută la o curățare în profunzime.

 Crema de mâini hidratantă cu Unt de Shea și Mango are un parfum subtil ce se eliberează treptat, în timpul masării mâinilor, oferă o îngrijire intensă, este puțin uleioasă și se aplică ori de câte ori este necesar.

Acest beauty kit se numește Cutie cadou Essentiq Women și se găsește la prețul de 83 Lei, vă las link – https://bioaleea.ro/produs/cutie-cadou-pentru-ea-essentiq/

bty

Bio Aleea sunt distribuitori ai mărcilor Essentiq, Bioplante și Officina Naturae pe piața din România. Aceste mărci sunt recunoscute pentru produse de o calitate superioară, cu ingrediente naturale, testate dermatologic și transparență totală în ceea ce privește conținutul și fluxul de producție.

Pe shop-ul Bioaleea.ro veți găsi produse naturale dedicate copiilor, alimente eco, detergenți eco, cosmetice naturale, produse românești, produse speciale pentru animale, remedii naturale și o mulțime de pachete cadou.

 Conceptul BioAleea a luat ființă în 2012 din dorința Ioanei, o tânără plină de viață, dar care se confrunta cu alergii și alte probleme de sănătate, și din dorința ei de a se împotrivii trendului curent de pe piață.

kids bioaleea

„Medicii ne spun că nu putem scăpa decât cu medicamente de unele afecțiuni, iar reclamele ne îmbie să cumpărăm produse comerciale, cu un conținut bogat în substanțe chimice. Toate acestea sunt menite să ne ușureze viața, dar oare nu o și scurtează? Sau de la un anumit punct nu o îngreunează? În ce lume vrem să crească copiii noștri?” Din momentul în care și-a pus aceste întrebări, Ioana a început, alături de soțul ei Bogdan, să clădească BioAleea, proiectul lor de suflet.

În 2013 au deschis porțile cu speranța că proiectul BioAleea le va schimba viață, atât pe a lor cât și pe a celor care le vor folosi produsele. Sunt o afacere de familie ce s-a extins în ultimii 5 ani, iar produsele promovate sunt calitative și certificate bio.

Pe mine m-au convins! 🙂

Dodo.jpg

Recomandări:

Essentiq – cosmetice organice pentru copii și adulți, parfumuri ambientale naturale-https://bioaleea.ro/product_brand/essentiq/

Officina Naturae – gamă completă de cosmetice bio pentru adulți-https://bioaleea.ro/product_brand/officina-naturae/ 

Lunay – absorbante și tampoane din 100% bumbac natural, hipoalergenice-https://bioaleea.ro/product_brand/lunay/   

Bioplante – gamă de paste de dinți naturale fără fluor și cosmetice naturale –https://bioaleea.ro/product_brand/bioplante/

Solara – detergenți bio, fără conservanți sau alergeni, ideali pentru hainele bebelușilor, copiilor și persoanelor cu sensibilități  – https://bioaleea.ro/product_brand/solara-officina-naturae/

 

Tu ai încercat produse Bio Aleea?

 

emoji plant

Pe curând,

Eliza A.

Natutal oil

Essentiq box.jpg

2 thoughts on “BeautyStory: BioAleea – Viața merită trăită sănătos

 1. I often visit your page and have noticed that you don’t update it often.
  More frequent updates will give your page higher
  rank & authority in google. I know that writing posts takes a lot of time,
  but you can always help yourself with miftolo’s tools which will shorten the time of creating
  an article to a couple of seconds.

  Like

 2. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s