BeautyStory – Vara asta port Gerovital Sun by Farmec + Giveaway

Hey, hey, hey,

Nu pot să cred cât de repede trece timpul și că este deja început de iulie, luna lui cuptor. Sinceră să fiu, nu am reușit încă să mă bucur de o zi la piscină și aștept să revăd marea.

Mi-e tot mai greu să stau la soare, să îmi expun pielea în razele lui fierbinți, dar nocive pentru tenul meu sensibil.

Îmi place culoarea unui bronz intens dar la mine pur și simplu nu se poate. Prefer ca tenul meu deschis să fie protejat și fără pete sau iritații, decât colorat. Este mai importantă îngrijirea, protecția, hidratarea și prevenirea îmbătrânirii pielii în detrimentul estetic.

Gama Gerovital Sun by FARMEC, este pentru mine cel mai bun cadou oferit pielii, pe timp de vară și nu numai. Am început să folosesc produsele din această gamă încă de anul trecut și am descoperit unele noi anul acesta.

Gerovital Sun beauty story.jpg

Dar care este treaba cu radiațiile UVB și UVA? Poate majoritatea dintre voi cunoașteți informații despre acestea dar aș vrea să împărtășesc câteva idei celor care nu știu. Radiațiile de tip UVB produc arsurile solare și cele de tipul UVA îmbătrânesc tenul, asta pe lângă faptul că sunt extrem de periculoase, iar acționând împreună pot duce chiar la situații grave, precum apariția cancerului de piele.

Indicația Spf de pe produsele cosmetice și dermacosmetice se referă la gradul de protecție împotriva radiațiilor de tip UVB. Când Spf- ul este la un nivel foarte ridicat acesta intervine și în blocarea radiațiilor de tip UVA. Mai mult Spf, mai multă protecție!

Eu folosesc zi de zi o cremă cu Spf 30 și momentan am descoperit Laptele de protecție solară copii Spf 30 Gerovital Sun, cu o formulă mai blândă , hipoalergenic și rezistent la apă. Este combinația care mi se potrivește cel mai bine. Îl aplic inclusiv pe față și are un miros plăcut!

gama Gerovital Sun 2.jpg

Pentru o zi la plajă folosesc o cremă cu Spf 50, rezistentă la apă și important de reținut – se va reaplica la un interval de 2 ore, sau imediat după ce ieșim din mare/piscină. Un produs cu textură ușoară și pe bază de apă este ideal pentru tenul mixt cu tendințe de îngrășare, cum este și al meu.

Bineînțeles că în ritualul de bronzare nu lipsește pălăria, ochelarii de soare cu protecție UV, balsamul de buze și o sticlă de apă.

Când vreau să mă răcoresc, să îmi revigorez pielea și să calmez tenul proaspăt bronzat, folosesc Spray-ul după plajă 3 în 1 Gerovital Sun, un spray mentolat și extrem de fresh. Pentru zonele cu arsuri mai mari, cu roșeață intensă Gelul răcoritor după plajă Gerovital Sun face o treabă grozavă – împrospătează și liniștește tenul!

Giveaway Gerotivat SUN.jpg

Un alt produs de care nu mă pot lipsi este Laptele autobronzant Gerovital Sun (cu acesta trebuia să încep). Până să mă bucur de o zi de plajă, obțin deja un bronz frumos, auriu, natural în propriul cămin.

O baie cu un gel de duș cu particule abrazive sau folosirea unui burete pentru îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața pielii, te va ajuta să obții o culoare mai intensă la aplicare. Laptele autobronzant este hidratant și nu intră direct în piele pentru a lăsa pete, ci se întinde și se masează ușor acoperind uniform. Îl aplic undeva la 3 zile pentru a avea un bronz constant. Îl ador și îl recomand din suflet!

Vă las link-uri pentru a descoperi produsele :

Laptele de protecție solară copii Gerovital Sun 

Cremă cu Spf 50 Gerovital Sun 

Spray-ul după plajă 3 în 1 Gerovital Sun 

Gelul răcoritor după plajă Gerovital Sun 

Laptele autobronzant Gerovital Sun 

Îmi doresc să împărtășesc nu doar experiența mea cu gama Gerovital Sun, vreau să ofer uneia dintre voi produsele pe care le îndrăgesc și le folosesc. Mai precis un Beauty Box ce conține – Laptele cu protecție Spf 30 pentru copii, Laptele autobronzant și Spray-ul după plajă 3 în 1!

Vă puteți înscrie la Giveaway pe pagina mea de Instagram – https://bit.ly/2KETCgU .

Aveți grijă de pielea voastră și bucurați-vă de mare, de soare, de nisip, de piscină!

Să aveți o vară epică!

sun

 

Pe curând,

Eliza A.

 

Gerovital Sun photo

produse Gerovital Sun

#GerovitalSun #Farmec #Doctorinfrumusete #IngrijirelaSuperlativ #BeautyBlogger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s