BeautyStory – Experiența mea cu produsele de îngrijire a brandului suedez Barnangen

Hey ladies,

Am descoperit gama de produse Barnangen, founded in Stockholm și totul s-a schimbat! Asta este până la urmă frumusețea și beneficiul testării unor produse noi, îți pot schimba viața și nu spun prea mult când afirm acest lucru.

După cum mă cunoașteți deja, sunt o persoană curioasă din fire și mai ales când vine vorba de campanii cu produse noi, am într-adevăr o slăbiciune. M-am înscris pe BuzzStore pentru a avea oportunitatea de a participa la campania acestui brand suedez, și extrem de cunoscut în zona Europei de Nord, brandul Barnangen. Nu am avut ocazia să testez produse cosmetice nordice și am fost curioasă să le descopăr.

Am primit acasă Beauty Kit-ul mult așteptat, ce conține produse adaptate tipului meu de piele, un calendar inspirat din filosofia Lagom, despre care o să vă spun mai multe, și 3 seturi de cadouri pentru prietenele mele, super!

Beauty Kit Barnangen

Lagom este un cuvânt pe care îl cunoaște orice suedez, și deși pare a fi un cuvânt simplu, acesta poate descrie un întreg stil de viață. Definește starea de bine și de echilibru. Barnangen îmbină ingrediente de inspirație nordică cu designul suedez pentru a îngloba cu adevărat în produsele create acest echilibru Lagom. Frumusețea apare atunci când te simți “exact așa cum trebuie” – încrezător, autentic și echilibrat. Această senzație am trăit-o pe propria-mi piele, în momentul în care m-am răsfățat cu produsele dedicate tenului meu sensibil.

Ritualul meu de îngrijire cu Barnangen, este mai mult decât un răsfăț, este o terapie olfactivă, un masaj delicat, înmiresmat de flori nordice. Beauty Kit-ul conține: un gel de duș cremă, o loțiune de corp, un balsam de corp și instrumente pentru exfoliere și curățare.

Barnangen Beauty2.jpg

Gelul de duș Sensitive – curăță și calmează pielea sensibilă, printr-o îngrijire atentă. Acesta menține umiditatea naturală a pielii și delicatețea acesteia. Gelul de duș Sensitive conține flori de soc, celebre în Emisfera de Nordică și 5% Cold Cream. Este preferatul meu, îmi lasă tenul ferm, catifelat și proaspăt. Îl ador!

Loțiune de corp Sensitive –  o folosesc imediat după duș. Continui ritualul meu de răsfăț cu loțiunea Sensitive, care hidratează și calmează pielea, având un efect delicat și de lungă durată. Folosind-o, mă bucur de o piele mătăsoasă și catifelată întreaga zi. O recomand tuturor celor care au un ten sensibil. Loțiunea de corp Sensitive conține flori de soc din Emisfera Nordică și 5% Cold Cream.

Balsamul de corp All Over Rescue – este conceput să ofere îngrijire întregului corp. Hidratează, regenerează și reface delicatețea și suplețea pielii. Are o textură fină și cremoasă, intră repede în piele, este lejer și ușor răcoritor. Îl aplic inclusiv pe mâini, picioare sau pe față. Ofer o notă maximă acestui balsam și mă bucur că l-am descoperit!

Barnangen Sensitive.jpg

Pe lângă gama Sensitive, mai există și Gelul de duș și Loțiune de corp din gama Caring – pentru o piele normal și uscată, Gelul de duș și Loțiunea de corp gama Nutritive – pentru o piele foarte uscată și ternă, Gelul de duș și Uleiul de Corp gama Midsommar Glow, Gelul de duș Sauna Relax și Gelul de duș și baie Glacier. Mai multe detalii despre fiecare găsiți aici – https://bit.ly/2udBPUC.

Cu siguranță una dintre viitoarele mele destinații va fi o țară nordică, cu peisaje luminoase, păduri verzi, mare albastră și plante rare, specifice ținuturilor sale. Vreau să trăiesc experiența Lagom și la ea acasă!

Produsele Barnangen se pot achiziționa online de pe Aoro by Notino, sau din drogheriile DM și supermarketurile din țară!

Voi le-ați încercat?

images

Pe curând,

Eliza A.

#BarnangenBeauty #LiveLagom #BuzzLagom #BeautyBlogger #Review

Barnangen Beauty 1.jpg

Barnangen Beauty titlu.jpg

One thought on “BeautyStory – Experiența mea cu produsele de îngrijire a brandului suedez Barnangen

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s