Deschidere noului magazin Gerovital by Farmec

Hey, hey, hey,

Am participat zilele trecute la deschiderea oficială a noului magazin Gerovital by Farmec, din Iulius Mall Cluj-Napoca. Noul magazin face parte din rețeaua națională Gerovital care însumează deja 15 unități în toată țara. Mă bucur să regăsesc unul dintre brandurile mele preferate în incinta Iulius Mall Cluj.

Magazinul Gerovital este situat la primul etaj. Aici găsim o varietate mare de produse din gamele noi – Gerovital Luxury, Gerovital Sun, Gerovital Beauty, gamele populare Gerovital H3 Evolution și Derma +, AslaVital și multe altele. Vă așteaptă, de asemenea, o mulțime de promoții, oferte speciale și consiliere în alegerea produselor potrivite. De exemplu, luna aceasta la achiziționarea oricărui produs din Gama Gerovital Beauty toți vizitatorii magazinului vor beneficia de un discount de 20% până pe data de 15 august.

Deschidere Gerovital Iulius Mall Cluj

Consultanții de frumusețe vă pot face teste pentru aflarea tipului de tip și astfel pot veni cu recomandări specifice și tratamente personalizate, direct în magazin. Foarte important de știu este faptul că pentru doamnele și domnișoarele doritoare, se pot face și programări la sesiuni de machiaj gratuite, în incinta magazinului Farmec de pe str. București sau la locația Gerovital din Platinia Center. Aici specialiști în make-up vă vor furniza sfaturi și tipsuri pentru realizarea unui machiaj impecabil cu produse Gerovital Beauty.

Farmec este cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc și este prezent în viața mea de mai bine de 5 ani. M-am familiarizat cu o bună parte din produsele brandului și le folosesc zilnic în rutina mea de îngrijire și de frumusețe. Am încredere în produsele potrivite tipului meu de ten și am scris de-a lungului timpului despre acestea, v-am făcut câteva recomandări.

Flavia Silaghi Make-up Session.jpg

La deschiderea oficială am avut parte de două sesiuni de make-up cu specialistul Flavia Silaghi, m-am întâlnit cu echipa Farmec, am socializat cu alți beauty bloggeri, am închinat apoi un pahar de șampanie în cinstea noului magazin și ne-am bucurat de promoții la produse îndrăgite.

A fost un super eveniment la care mă bucur că am participat!

În iulie 2018, rețeaua de magazine deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec amplasate în Cluj-Napoca (3 unități), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara și 15 magazine Gerovital care se găsesc în București (3 unități), Cluj-Napoca (2 unități), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Râmnicu Vâlcea și Oradea.

Make-up Session Gerovital Beauty

Pentru a fi la curent cu noutăți legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiștilor în frumusețe, surprize, concursuri, puteți urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania 

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site + Magazin online: www.farmec.ro

Site Campanie “Unirea la Feminin”: http://www.unirealafeminin.ro/

 

Alege brandul românesc Farmec – Doctor în Frumusețe!

images

Pe curând,

Eliza A.

IMG_20180726_182039-01.jpeg

IMG_20180726_165732.jpg

IMG_20180726_182158-01.jpeg

IMG_20180726_180827-01.jpeg

 

 

One thought on “Deschidere noului magazin Gerovital by Farmec

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s