Lansare de produse – Gama Avon True Nutra Effects cu 5 uleiuri prețioase

Hey ladies,

Vin în atenția voastră cu noutăți referitoare la o nouă gamă de produse pentru îngrijirea tenului, de la Avon, pe bază de 5 uleiuri prețioase. Sunt o Avon Lady de ani buni și un reprezentant activ în campanii, asta pentru că îmi place să testez produse noi marca Avon, să îmi achiziționez atât pentru mine cât și pentru prietenele mele produsele cu care ne-am obișnuit de-a lungul timpului și care sunt pe terminate.

Din gama NutraEffects cel mai folosit produs pe care îl am, sunt șervețelele demachiante cu apă micelară pe care vi le recomand. Le port mereu cu mine, și când sunt pe grabă mă demachiez și mă împrospătez cu ajutorul lor. Îmi plac acestea în mod special pentru că au o concentrație echilibrată de apă micelară, nu îmi irită ochii și sunt la un preț accesibil!

IMG_20180806_153933_626.jpg

 

Am fost curioasă de noua gamă Avon True NutraEffects și am acceptat provocarea din partea celor de la BuzzStore de a testa produsele și de a reveni cu un feedback cât mai precis pentru voi! Gama nouă este potrivită tuturor tipurilor de ten, chiar și pentru un ten sensibil ca și al meu, și în plus gama nu conține parabeni, ftalați, coloranți și este testată alergologic.

Produsele gamei sunt – Cremă de față hrănitoare cu uleiuri încapsulate, Ulei de curățare și Elixir pentru față. Acum să le luăm pe rând.

Crema de față hrănitoare cu uleiuri încapsulate Avon True NutraEffects – hrănește pielea, menține nivelul necesar de hidratare al pielii și oferă un aspect sănătos și luminos. Are în compoziția sa particule mici aurii, capsule, iar fiecare capsulă conține 5 uleiuri prețioase: Uleiul de Babassu pentru stimularea producției de colagen, Ulei din fructul pasiunii pentru stimularea producției de elastină, Uleiul de marula pentru calmarea pielii, Uleiul din cafea verde ce conferă hidratarea și Uleiul din semințe de In ce protejează pielea formând o barieră de protecție împotriva agenților externi. Eu am descoperit o cremă completă, hidratantă, cu un miros plăcut, care nu încarcă tenul și dă într-adevăr o strălucire naturală. Cred că poate să fie o variantă ideală de cremă de zi sau bază de machiaj ca raport preț/calitate. Eu o aplic dimineața atât pe față cât și pe gât și o las câteva minute să acționeze. Păcat că nu are Spf.

btrmdn

Uleiul de curățare Avon True NutraEffects – Sinceră să fiu nu prea folosesc produse pe bază de uleiuri asta pentru că am un ten mixt cu tendințe de îngrășare, dar am dat o șansă acestui produs și bine am făcut. Este eficient în îndepărtarea unui machiaj rezistent și l-am încercat inclusiv în îndepărtarea tatuajelor temporare, pe care le-am purtat la festival și s-a descurcat super ok! Pentru un ten uscat sau normal cred că face minuni.

Elixirul pentru față Avon True NutraEffects – ajută la hrănirea, hidratarea și fortificarea pielii, redându-i aspectul sănătos și ferm. Îl folosesc seara, chiar înainte de culcare. Are pompiță și aplic câteva picături la nivelul feței dar în special pe gât și decolteu, masând ușor zona. Este revigorant și are un miros subtil de vară! Nu îmi dau seama exact câte riduri s-au estompat dar îl folosesc de puțin timp. Seara este cel mai potrivit moment pentru a aplica un ser sau o cremă antirid pentru o îngrijire cât mai activă pe timpul nopții.

IMG_20180801_193112_722.jpg

Gama nouă Avon True NutraEffects poate să fie potrivită și pentru voi. Dacă sunteți curioase să o testați o puteți comanda online pe magazinul Avon sau prin intermediul unui Reprezentant Avon, cum sunt și eu!

Revin curând cu alte noutăți în materie de beauty!

XOXO

Pupici,

Eliza A.

IMG_20180718_202239_013

One thought on “Lansare de produse – Gama Avon True Nutra Effects cu 5 uleiuri prețioase

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s