BeautyStory – Experiența mea cu antiperspirantul Perspirex

Salutare tuturor,

A trecut ceva timp de când nu am mai scris. Am vrut pur și simplu să mă ocup mai mult de mine, să iau o pauză în care să trăiesc experiențe și să am timp să testez produse noi. Dacă sunteți curioși de cum mi-am petrecut vara, poate voi face un viitor articol despre asta. (Vă aștept pe pagina mea de Instagram să comunicăm mai mult- https://www.instagram.com/elizaabrudan/ )

Azi voi vorbi despre un subiect mai delicat, cu care se confruntă multe persoane și care ne poate pune în situații extrem de inconfortabile – transpirația și mirosul neplăcut. Vi s-a întâmplat poate și vouă să vă cuprindă transpirația în momente în care nu v-ați fi dorit: la un examen dificil, la un interviu de job, la prima întâlnire sau la o zi importantă în familie. Probabil că deodorantul pe care l-ați folosit nu a făcut față în acele momente sau nu a fost pur și simplu eficient. Până să testez efectiv un antiperspirant cu efect îndelungat am fost reticentă și suspicioasă față de un astfel de produs.

Perspirex roll-on

Sunt o persoană care se confruntă cu o transpirație tolerabilă dar în momente de stres și emoție nu o mai pot controla. Folosesc deodorante comerciale, care au efect peste zi dar am fost curioasă să încerc un antiperspirant profesional. M-am înscris în campania celor de la BuzzStore și am primit acasă un kit ce conține produse atât pentru mine, cât și pentru soțul meu și 4 mostre pentru prietenele mele.

PERSPIREX este o gamă de antiperspirante profesionale, fabricate în Danemarca, atent create pentru persoanele cu nevoi speciale în ceea ce privește transpirația. Formula acestuia, fără coloranți și fără parfum, este dovedită clinic să ofere protecție eficientă și de durată împotriva transpirației și mirosului neplăcut, până la 5 zile. Produsele sunt unisex și există 4 categorii în funcție de nivelul de intolerabilitate al transpirației: Perspirex Comfort, Perspirex Original, Perspirex Strong și gama Perspirex Loțiune pentru picioare și mâini.

Kit Perspirex.jpeg

Dar cum funcționează mai exact acest antiperspirant?

PERSPIREX conține Sistemul Activ de Îngrijire a Pielii, adică în momentul în care îl aplicăm scăderea valorii Ph-ului este evitată datorită acestuia, astfel că nu vor exista iritații ale pielii și zona va rămâne uscată și comfortabilă. Perspirex formează o barieră invizibilă, protejează pielea sensibilă și oferă o senzație plăcută.

Cum se aplică?

Se aplică pe pielea uscată și fără leziuni – aplicăm produsul după duș, când pielea este complet uscată și să fie cu cel puțin 48 de ore după epilare, deci o zonă fără leziuni și neiritată. Aplicăm seara întotdeauna, înainte de a merge la culcare, deoarece glandele sudoripare sunt mai puțin active pe timp de noapte. Vom folosi produsul în maxim 2 mișcări la fiecare subraț, și vom aștepta să se usuce complet. Dimineața vom face duș normal fără să reaplicăm. Efectul va dura de la 3 până la 5 zile.

Perspirex Comfort.jpeg

Cum alegem produsul potrivit?

PERSPIREX COMFORT – este alegerea perfectă pentru cei care suferă ocazional de transpirație excesivă. (O transpirație la subraț tolerabilă, și care interferează frecvent cu activitățile zilnice)

 • Efect de protecție împotriva transpirației și a mirosului neplăcut
 • Eficient pe o perioadă de la 3 până la 5 zile
 • Sistemul de îngrijire a pielii

PERSPIREX ORIGINAL – este un antiperspirant clasic, ales cu încredere de peste 30 de ani de milioane de persoane în întreaga lume. (O transpirație la subraț intolerabilă și care interferează întotdeauna cu activitățile zilnice)

 • Controlează transpirația excesivă și mirosul neplăcut
 • Eficient timp de 3-5 zile
 • Sistem activ de îngrijire a pielii

PERSPIREX STRONG – este proiectat special pentru persoanele cu probleme severe de transpirație și oferă 5 zile de protecție. (O transpirație la subraț intolerabilă și care interferează întotdeauna cu activitățile zilnice)

 • Protecție superioară
 • Eficiență dovedită de 5 zile

wall

PERSPIREX LOȚIUNE PENTRU MÂINI ȘI PICIOARE – oferă o protecție serioasă împotriva transpirației și mirosului palmelor și picioarelor. (O transpirație a mâinilor și picioarelor intolerabilă și care interferează întotdeauna/ frecvent cu activitățile zilnice)

 • Reducere superioară a transpirației
 • Protecție de durată timp de 3-5 zile
 • Se absoarbe repede

Când începem tratamentul aplicăm Perspirex până la reducerea transpirației la nivelul dorit (de obicei cca 1 săptămână). În primele 4-5 zile vom reaplica seara, după duș, pentru un efect maxim, iar după prima săptămână vom reaplica odată la 4-5 zile, tot seara, pe pielea proaspăt spălată și uscată. Dimineața te poți spăla fără a fi nevoie să reaplici. Perspirex oferă dela 3 până la 5 zile fără transpirație și miros, astfel că un singur flacon îți este suficient până la 4 luni, spre deosebire de deodorantele obișnuite pe care le schimbăm foarte des.

Perspirex Original.jpg

Experiența mea

Am făcut un experiment. Chiar la prima testare am vrut să văd cât durează produsul fără să îl reaplic în următoarea zi. Practic, am făcut duș seara și l-am aplicat o singură dată și am așteptat să se usuce. Lichidul are un miros spirtos la aplicare dar după ce se usucă nu se simte niciun fel de parfum și nu lasă pete pe haine ceea ce îmi place foarte mult. Multe haine mi le-am decolorat/colorat cu deodorante obișnuite de-a lungul timpului.

Altă chestie pe care am observat-o este că pielea rămâne catifelată și uscată și după dușul de dimineață, defapt după fiecare duș. Efectul a durat 3 zile doar de la o singură aplicare, nu mi-a venit să cred, în condițiile în care făceam duș dimineața și seara. Chiar funcționează!

Eu am testat Perspirex Comfort și soțul meu Perspirex Original. Le-am dat și la prietenele mele și sunt curioasă de feedback-ul lor. Nu este o rușine să te confrunți cu astfel de probleme, sunt oameni care pur și simplu transpiră mai mult sau oameni care în situații de stres sau momente emoționale transpiră excesiv. Mă bucur că am testat PERSPIREX și astfel mi-am schimbat complet percepția față de problema transpirației.

Vă recomand și vouă să le încercați!

Le găsiți pe online, cât și în farmacii sau magazine de specialitate-

PERSPIREX COMFORT

PERSPIREX ORIGINAL

PERSPIREX STRONG

PERSPIREX LOȚIUNE PENTRU MÂINI ȘI PICIOARE

#BuzzPerspirex #AntiperspirantEficient #FaraTranspiratie #StopTranspiratiei

Sweat_Water_Emoji.png

Pe curând,

Eliza A.

Perspirex titlu.jpg

 

Perspirex campanie

 

6 thoughts on “BeautyStory – Experiența mea cu antiperspirantul Perspirex

 1. ioana maria

  In urma testarii PERSPIREX ORIGINAL , pot spune ca e un antiperspirant minune. Nu credeam ca e posibil dupa o singura aplicare , sa fiu protejata impotriva transpiratiei si a mirosului 4 zile. Un alt lucru pozitiv nu lasa pete. Il v-oi recomanda tuturor. Multumesc , Eliza !!!

  Like

 2. Pingback: Inovația AirWick – Review spray V.I.Poo

 3. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s