Beauty News: Nou de la Melkior – Ruj lichid mat în culorile toamnei!

Salutare ladies,

Cei de la Melkior mi-au făcut o surpriză zilele trecute – mi-au trimis nuanța Cheeky din noua colecție de culori a rujului lichid Matte Stain. Este o culoare vibrantă, consistentă și foarte potrivită pentru toamnă! O ador.

Nuanțele noi ale rujului sunt perfecte atât pentru zilele călduroase, cât și pentru cele ploioase. Indiferent de vreme, machiajul nostru va arăta impecabil! Și ce poate fi mai bun decât un ruj potrivit pentru un machiaj tres-chic?!

ruj-lichid-mat-Melkior-39,90lei (3).jpg

Un ruj bine ales îți va pune în evidență frumusețea, atrăgând privirile celor din jur. Melkior a creat nuanțe senzațional de seducătoare pentru Matte Stain. Perfecte pentru un machiaj care te face să radiezi de feminitate!

Poți alege preferata ta, din aceste propuneri adorabile:

 

ruj-lichid-mat-Melkior-39,90lei (4).jpg

De ce îmi place?

Prezintă o acoperire maximă dintr-o singură aplicare, este rezistent și are în compozitie ingrediente hidratante care nu usucă buzele și le menține catifelate. Ambalajul este unul jucăuș, cu un font care imită scrisul de mână, iar recipientul este elegant și practic.

Formula este pigmentată și nuanțele sunt extrem de intense. Putem folosi o bază de machiaj înainte de aplicare. Se aplică direct pe buze, într-un strat subțire, cu ajutorul aplicatorului, cu care este prevăzut. Se obține o acoperire maximă dintr-o singură aplicare, fără teama că se va lua de pe buze. Durează peste zi!

ruj-lichid-mat-Melkior-39,90lei (2).jpg

Matte Stain este unul dintre preferatele mele, iar colecția mea include 3 nuanțe nude – Faithfully, Serene, Gentle, 2 nuațe de vară – Joy și Ecstasy, și cele două super culori pentru toamnă – Happy și Cheeky.

Completează-ți și tu colecția de rujuri mate cu noile propuneri cromatice!

Intră pe  www.melkior.ro !

 

Pe curând,

Eliza A.

Matte Stain

ruj-lichid-mat-Melkior-39,90lei (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s