Culorile toamnei pe picioarele mele

Salutare tuturor,

Luna septembrie s-a grăbit să ajungă în orașul meu, blândă și însorită, și mi-a adus în dar câteva zile de vacanță pe malul mării. Am început-o cu dreptul: m-am întors plină de energie la muncă și cu culori tomnatice în picioare.

Sunt o persoană friguroasă din fire și în zilele ploioase sau răcoroase, am grijă să mă îmbrac cât mai bine, așa că sunt adepta accesoriilor în vestimentație pentru acest sezon. Port pălării și eșarfe la gât, iar în picioare dresuri, ciorapi sau șosete călduroase. Niciodată nu am prea multe șosete sau pantofi, așa că este o perioadă foarte bună să investesc în astfel de accesorii.

Sosetaria foto2.jpg

Zilele trecute am avut norocul să descopăr tocmai ce căutam, un magazin online drăguț cu astfel de piese – Șosetăria.RO. Este un site specializat pe acest segment de fashion, având o mare varietate de produse: de la ciorapi clasici, la cei cu model și bandă, ciorapi modelatori sau jambiere, colanți, piese de lenjerie, și multe modele de șosete (pentru femei, bărbați și copii).

Îmi place faptul că au piese atât în tendințe dar și unele clasice pentru diferite stiluri vestimentare. Eu mi-am ales 3 perechi de șosete din ciorap cu model foarte chic: modelul CUTE/ G 1035, modelul BOUQET/ G 1050 și modelul CORSA/ G 1046.

Șosetele Cute sunt scurte, elegante, de culoare transparentă și au buline. Sunt fine, simpatice iar în partea de sus au o bandă, fără să pună presiune pe picior. Sunt elastice și au 20 DEN ca și grosime. Arată super!

ȘOSETELE CUTE / G 1035

IMG_20180829_184206-01.jpeg

Șosetele Bouquet sunt elegante, au dantelă și imprimeu floral. Sunt inspirate din colecțiile retro și se asortează perfect cu o rochiță în culori calde. Au întăritura invizibilă și banda elastică cu presiune ușoară asupra gleznei. Sunt de culoare neagră și au 30 DEN ca grosime. Love it!

ȘOSETELE BOUQUET / G 1050

Șosetele Corsa sunt ușoare și subțiri, potrivite atât pentru vară, cât și început de toamnă. Au model elegant cu dungi pe verticală și bandă lată cu inserții de fir metalizat. Sunt realizate din fibre elastice (lycra) de calitate superioară și au vârful întărit. Au culoarea mentei (dar este model și pe roz), și ca grosime au 20 DEN. Sunt simpatice!

ȘOSETELE CORSA / G 1046

btr

Ce părere ai de modele pe care mi le-am ales?

Le-am testat și sunt mulțumită de calitatea lor. Sunt rezistente, nu se rup ușor și arată ok și după câteva purtări. Eu le spăl de mână. (în mașina de spălat se pot întinde sau scămoșa mai ușor).

Intră și tu pe Șosetăria.ro!

Sunt sigură că vei găsi ceva frumos pentru picioarele tale!

 

Pe curând,

Eliza A.

IMG_20180829_183702.jpg

sosetaria foto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s