Totul despre noua ediție The Woman 2019

Salutare tuturor,

Am participat zilele trecute la un eveniment special – Lansarea noii identități The Woman precum și dezvăluirea datei și locației Conferinței de Leadership Feminin pentru anul 2019. Evenimentul a avut loc în coffee shop-ul Meron din magazinul Central Center, unul dintre locurile mele preferate când vine vorba să îmi beau cafeaua.

Am fost întâmpinată de simpatica Mădălina Hodorog, CEO The Woman, și am avut plăcerea să mă reîntâlnesc cu unele dintre membrele comunității și să cunosc alte noi femei antreprenor și femei de succes din diverse domenii de activitate.

The Woman event 2.jpg

A fost o seară dedicată nouă, femeilor, schimbărilor pe care le putem aduce pentru a dezvolta și îmbunătăți comunitatea The Woman. A existat un dialog deschis între femei diferite, imperfecte, fiecare cu povestea ei, într-un cadru relaxant, la un pahar de vin și un desert delicios pregătite de partenerii The Woman.

#LeadersofChange este noul concept care va sta la baza conferinței The Woman din anul 2019. Au fost expuse în fața noastră 9 paneluri care includeau imaginea a 9 femei diferite, cu vârste cuprinse între 27 și 65 de ani, având fiecare atu-uri diverse și personalități autentice.

The Woman event 6.jpg

Eu m-am regăsit în panelul cu o tipă rebelă, în jurul vârstei de 35 de ani, dar în același timp o femeie puternică. Poate și tu te regăsești sau poate ești altfel. Cu cât suntem mai diverse, cu atât mai bine. Putem oferi celorlalți ceva personal, ceva din experiența și felul nostru de a fi.

Dacă vrei să fii și tu un lider al schimbării, vrei să primești motivație, energie și un conținut de excepție, și vrei să te conectezi cu peste 700 de femei la cea mai mare conferință de leadership din România, vino să mergem împreună la The Woman 2019!

Madalina Hodorog.jpg

Cel mai așteptat moment al serii a fost când Mădălina Hodorog ne-a dezvăluit locul și data conferinței – #SavetheDate: 29 Martie 2019 la Wonderland Resort în Cluj-Napoca.

Te poți înscrie pe pagina – www.thewoman.ro/conference . Îți ofer un cod de reducere de 30 % pentru că îmi doresc să iei parte, alături de mine, la cel mai mare eveniment de leadership din țară! La comandarea biletului vei introduce textul – THEWOMAN30EA.

The Woman event 4.jpg

Timpul zboară repede, așa că îți propun să îți rezervi din timp participarea. Până când ne vom întâlni la acest eveniment grandios, te aștept cu impresii, comentarii pe paginile de Facebook, Instagram sau aici, pe blog.

Pupici.

sun

JOIN THE WOMAN’S COMUNITY:

The WOMAN – www.thewoman.ro

Facebook The WOMAN – https://www.facebook.com/TheWomanRo/

Instagram TheWOMAN – https://www.instagram.com/thewoman.ro/

 

Pe curând,

Eliza A.

The Woman event 5

The Woman event 1.jpg

The Woman event 3.jpg

The Woman event.jpg

FOTO CREDIT – Varya , Gavart Productions

One thought on “Totul despre noua ediție The Woman 2019

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s