Toamna aduce sclipiri ultra metalice de la Melkior

Hey ladies,

Nu știu cum sunteți voi dar eu ador fardurile metalizate, luminoase și colorate! Surpriza de la Melkior aduce în prim plan o nouă colecție de astfel de farduri, acum la început de octombrie. Am vrut să fiu cea care vă împărtășește noutățile momentului.

Trebuie pur și simplu să ai noile farduri care reflectă lumina din toate unghiurile! Sunt nuanțe perfecte pentru sezonul toamnă–iarnă. Razele de lumină transforma machiajul într-unul spectaculos.

Dă frâu liber imaginației și creează-ți machiajul care îți place și îți pune în valoare trăsăturile. Fie că este vorba despre un machiaj monocromatic, care îți accentuează privirea, fie că îmbini cu multă creativitate nuanțele toamnei, noile farduri Melkior nu lasă loc de interpretări. În acest sezon, glitterul și irizațiile metalice nu sunt destinate doar ocaziilor speciale, ci ne însoțesc și în machiajul cotidian. Îndrăznește să strălucești ori de câte ori simți nevoia.

Fard pleoape Ultra Metalic DELICIOUS FIG Melkior.jpg

Melkior a lansat 3 farduri de pleoape Ultra Metalice, care se găsesc atât sub formă de cutie cu oglindă, cât și sub formă de rezervă:

Sunt farduri care conferă un aspect metalic intens cu efect 3D, prezintă rezistență îndelungată,promit să asigure o acoperire excelentă, sunt intens pigmentate și au o aderență bună la nivelul pielii. Este bine de știut faptul că au o consistență mai densă și mai cremoasă, fiind secretul unui machiaj profesional. Au o formulă cu conținut ridicat de perle, ceară de floarea soarelui și Jojoba.

Fard pleoape Ultra Metalic GREEN SAGA Melkior.jpg

Fardurile Ultra Metalice se aplică uniform pe pleoapă și se estompează extrem de ușor. Se pot aplica uscate cu ajutorul pensulelor speciale, sau cu degetele pentru un machiaj mai cuminte. Pentru un efect mai intens, aplică fardul cu ajutorul pensulei pe care ai pulverizat, în prealabil, Fixator de machiaj.

În plus, Melkior a creat și  2 nuanțe perlate de fard de pleoape:

Sunt farduri cu aspect perlat intens, extrem de pigmentate, care conțin particule fine de sclipici. Asigură acoperire excelentă, rezistă în timp, se aplică uniform și prezintă o aderență bună. Și acestea se pot aplica uscate sau umede, în funcție de machiajul pe care dorești să-l obții.

Fard pleoape perlat SWEET BLINK Melkior.jpg

Adaugă în paleta ta de farduri noile nuanțe și răsfață-ți pleoapele cu texturi perlate sau ultra metalice!

Poți asorta machiajul cu o manichiură cu efect holografic. Melkior a creat 3 nuanțe noi perlate de ojă care se găsesc atât în sticluță de 15ml, cât și în sticluță de voiaj, la 4,5ml. Fiecare sticluță are o formă ergonomică și este prevazută cu o pensulă lată pentru aplicare rapidă.

Alege culoarea preferată de Ojă Perlată Holografică Melkior:

Oja Holografeel MELKIOR.jpg

Sunt oje spectaculoase și prezintă un efect holografic inedit. Conțin particule perlate, foarte fine care capătă, în lumină, diferite reflexii. Prezintă rezistență, asigură o acoperire bună, și o uscare rapidă. Sunt pigmentate și conferă strălucire.

Poartă și tu o manichiură super-atrăgătoare, cu diferite reflexii!

Cum vi se par noutățile de la Melkior? Vă aștept cu păreri mai jos în comentarii!

 

Pe curând,

Eliza A.

Oja Holograviolet MELKIOR.jpg

Ultra Metalic Melkior.jpg

Toamna aduce sclipiri perlate pe chipul tau!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s