Recomandarea lunii – Tratamentul de îngrijire a tenului cu produsele din gama Gerovital H3 Evolution by Farmec

Salutare tuturor,

Bine v-am regăsit dragile mele!

Acum 2 luni de zile am primit din partea celor de la Farmec o cutie de fiole tratament cu Acid Hialuronic, cu o concentrație de 5% din gama Gerovital H3 Evolution. Într-un articol de anul trecut, vă spusesem de Fiolele Hyaluron C cu o concentrație mai mică, de 2% Acid Hialuronic, care au dat un boost de energie tenului meu și m-am declarat mulțumită de acestea.
În momentul de față, însă, cele 10 fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution dedicate unui tratament cosmetic intens pentru 10 zile este deasupra așteptărilor mele, și nu exagerez!

 

IMG_20180901_170634-01.jpeg

Cum vă spuneam, la început de luna septembrie este momentul în care vreau să îmi revitalizeze tenul, după o vară plină de soare, și să îmi estompez acele riduri fine care încep să iasă în evidență tot mai mult.
Fiolele conțin un ser care își face treaba foarte bine, bogat în Superoxid Dismutază și Acid Hialuronic pur și lipozomal, cu efect de hidratare și netezirea ridurilor de expresie. Bineînțeles că folosirea fiolelor cu regularitate vor reduce și acele riduri mai adânci! Se folosește o fiolă pe zi, eu o aplicam seara, după demachiere și curățare.
Utilizare: Serul conținut de fiolă se lasă în partea de jos și aceasta se poziționează cu punctul de rupere în față. Pentru a vă proteja mâinile, fiola se înfășoară într-un șervețel înainte de ruperea sa. Întregul conținut al fiolei se răstoarnă în palmă și se aplică prin masaj ușor pe ten. Lăsăm câteva minute și continuăm ritualul cu o cremă de seară potrivită fiecărui tip de ten.

IMG_20180901_170932-01.jpeg
Tenul meu a devenit vizibil mai luminos și mai ferm, și asta după doar 10 zile de utilizare. Și pentru că mi-au plăcut așa de mult aceste fiole, am continuat să folosesc Crema Antirid concentrată cu Acid Hialuronic 3% de la Gerovital H3 Evolution.
Este o cremă bogată în Acid Hialuronic pur și lipozomal 3%, SOD, GP4G și Trylagen, toate ingrediente cu efect antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcției de barieră a pielii și de hidratare intensă. Este ușoară și recomandată tuturor tipurilor de ten, are un miros subtil și se poate folosi atât dimineața cât și seara, după demachierea și curățarea tenului. Este adresată în special persoanelor după 30 + de ani.

IMG_20181015_184044-01.jpeg
Și că tot am menționat de partea de curățare, cea mai bună apă micelară, pentru mine, de mai bine de 2 ani, este Apa micelară cu Acid Hialuronic de la Gerovital H3 Evolution – ați ghicit! Mie îmi place faptul că este blândă cu tenul meu, o pot folosi inclusiv în zona ochilor și buzelor, nu pișcă, nu usucă fața, și înlătură foarte eficient sebumul și impuritățile.
A fost votată de consumatori produsul anului 2017!

IMG_20181015_184206-01.jpeg
Înainte de folosirea apei micelare, îmi îndepărtez machiajul cu Laptele demachiant instant tot de la Gerovital H3 Evolution. Îndepărtează inclusiv un machiaj rezistent la transfer și foarte elaborat. Lasă pielea fină și hrănită, iar prețul este foarte bun.
Mi-am achiziționat și Crema Lift Regenerantă 30+ pentru completarea tratamentului de îngrijire, în lunile următoare, când va fi mai frig, și tenul va avea tendință de uscare și va fi lipsit de strălucire. Este o cremă de noapte care conferă o hidratare de lungă durată, dar are și efect antirid și de tonifiere. Super!

IMG_20180928_192706-01.jpeg
În următorul Giveaway cu produse de îngrijire,  de pe pagina de Instagram, unde vă aștept (https://www.instagram.com/elizaabrudan/) , vreau să vă ofer câteva produse din gama Gerovital H3 Evolution să le testați și voi, dacă nu ați făcut-o deja.
Vă las link la toate produsele, și vă recomand din suflet să le încercați!

Fiole cu Acid Hialuronic 5%

Cremă antirid cu Acid Hialuronic 3

Cremă lift regenerantă de noapte

Apă micelară cu Acid Hialuronic

Lapte demachiant instant

Vă invit să urmăriți și paginile de Facebook și Instagram ale brandului Farmec, pentru mai multe informații despre produse, lansări, evenimente și multe concursuri!

Pagina Oficială Farmec – https://www.farmec.ro/

Pagina de Facebook – https://www.facebook.com/farmec.romania/

Pagina de Instagram – https://www.instagram.com/farmec/

 

Logo_main
Pe curând,
Eliza A.

 

IMG_20180901_173541_588

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s