Inovația AirWick – Review spray V.I.Poo

 

Hello dragilor,

În articolul de astăzi vreau să vă vorbesc despre noua campanie a celor de la BUZZStore în colaborare cu AirWick România. Acum ceva timp vă povesteam despre antiperspirantul ‘magic’, cu efect de până la 5 zile de la Perspirex, dintr-o campanie anterioară, care pur și simplu mi-a schimbat viața, și acum, a venit momentul să vă relatez mai multe detalii despre un produs la fel de interesant și revoluționar, aș putea spune.

AirWick a lansat pe piață colecția de spray-uri V. I. Poo pentru o baie fără mirosuri neplăcute. Colecția conține spray-uri cu 3 arome diferite: lămâie, lavandă și fresh (aqua). Indiferent de parfumul ales, odată pulverizat în vasul de toaletă, Spray-ul
V. I. Poo cu uleiuri esențiale formează o peliculă transparentă la suprafața apei, ce neutralizează mirosurile neplăcute și eliberează un miros proaspăt în aer.

Fără tabu-uri și prejudecăți!

IMG_20181027_191550-01.jpeg

Acum poți să eviți momentele jenante de la ieșirea din baie, fie că ești acasă cu prietenii/ familia, în oraș sau la serviciu/ birou cu șeful și colegii. Doar pulverizezi Spray-ul în vasul de toaletă (3-4 pufuri), pe suprafața apei, chiar înainte să îți faci ‘treaba’. Mirosurile neplăcute rămân blocate în vasul de toaletă și nu se vor împrăștia în toată baia, ci dimpotrivă, se va elibera un miros proaspăt și plăcut după ce ți-ai terminat relaxat ‘treaba’. Nu mai ai nicio grijă și nu mai trebuie să anunți pe nimeni să aștepte 10 minute până să intre în baie după tine. Super!

De ce mirosul de ‘după’ a toaletei trebuie să fie un tabu și să ne rușinăm când vorbim despre asta?
Mă bucur că am descoperit acest produs și l-am testat. Port unul cu mine în geantă, am unul acasă și unul la birou. Într-adevăr funcționează și nu mai am nicio grijă. După testare am observat că nu s-a simțit niciun miros ciudat și mai apoi după golirea vasului de toaletă, baia s-a învăluit într-un parfum proaspăt, nu unul puternic, ci subtil și plăcut. Spray-ul cu Lavandă este preferatul meu dar și celelalte două cu Lămâie și Aqua (Fresh) merită încercate.

IMG_20181022_184813_974.jpg

De știut – O sticluță de Spray V. I. Poo conține până la 300 de pufuri sau 100 de aplicări! Important – Produsul este destinat doar înaintea folosirii toaletei și nu după! Nu se aplică produsul pe capacul toaletei sau în altă zonă, ci doar pe suprafața apei existente în vas.

Dacă vrei să fii la curent cu testarea de produse noi îți las un link de înscriere în comunitatea BUZZStore – https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref= 51621

Ești curios/curioasă de Spray-ul V. I. Poo? Îl poți achiziționa din magazinele de tip supermarket, sau online –

Odorizant Toaleta Air Wick VIPoo Lamaie, 55 ml
Odorizant Toaleta Air Wick VIPoo Fresh, 55 ml
Odorizant Toaleta Air Wick VIPoo Lavanda, 55 ml

Aștept părerile voastre despre acest produs inovator mai jos în secțiunea de comentarii.

 

Pe curând,
Eliza A.

IMG_20181019_201227_974

2 thoughts on “Inovația AirWick – Review spray V.I.Poo

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s