Event Story – Participarea mea la BBMCluj7

Salutare tuturor,

La începutul lunii noiembrie am avut plăcerea și ocazia să particip la ediția cu numărul 7 a BBMClujBeauty Bloggers Meeting Cluj. Pentru mine a fost pentru prima dată să mă aflu la acest super-event, alături de o mulțime de fete faine și bloggeri renumiți, din Cluj și din țară, fete pe care le urmăresc pe paginile de socializare de multă vreme!

În momentul în care am primit invitația nu mi-a venit să cred și am fost extrem de entuziastă și în același timp emoționată. Mi s-a confirmat într-un fel, prin participare, recunoașterea ca beauty blogger, și cumva faptul că exist și eu în această branșă, pe lângă unii dintre cei mai cunoscuți bloggeri din Social Media, și aici mă refer la beauty bloggeri, lifestyle bloggeri, fashion bloggeri, food bloggeri, etc. Yessss, I’ve made it! 😉

BBM CLUJ.png

Evenimentul a fost organizat, ca de fiecare dată, de 4 fete fantastice – Anca Pop (@aqua_shell), Julia Hasch (@juliahasch_), Cleopatra Mîndruț (cleopatramandrut) și Gabriela Popescu Gorgan (gabrielapopescumakeup.ro). A avut loc în incinta Casino-ului Central din Parcul Central ‘Simion Bărnuțiu’, o super locație!

Am fost întâmpinată de fete și am avut plăcerea să le cunosc live pe Romina Talpoș, Mihaela-Elena (Beauty Therapist), Cătălina Cotoc, Alexandra Titiu, Lorena Crai (Mademoiselle Lorraine), Adela Frătean, Maria Teremi (_elements.of.style_), Bianca Vasut, Sigina Pop, dar să mă și reîntâlnesc cu simpatica Irina Rusu (aka mother of Poca) și sportiva Sonia Vereș!

Am făcut poze, am băut cafea de la Meron, am avut parte de bunătăți de la cofetăria Pralina, sucuri naturale de la Arome, am ciocnit un pahar de vin de la cramele Gramma Wines și am socializat într-o atmosferă relaxantă și o companie plăcută.

IMG_20181104_162848_696

De asemenea, la eveniment au fost invitați și câțiva speakeri interesanți, care ne-au povestit fiecare despre domeniul lor, și de la care am aflat lucruri noi și utile. Am trăit o experiență de mindfulness împreună cu psihologul Diana Berindei, am primit sfaturi de nutriție și motivație de la instructorul de fitness Norbert Horvath, o lecție pentru o alimentație sănătoasă făcută de Nicoleta Catargiu, food blogger la Foodieopedia.Ro, și un minicurs de dicție cu Andrei Țigănaș, foarte antrenant dar și amuzant! A fost o seară memorabilă!

Pe lângă bunătățile pe care le-am degustat, am putut testa și tot felul de produse de beauty la standurile amenajate în locație. Cei de la Farmec au fost prezenți cu Gama de Makeup – Gerovital Beauty. Am făcut apoi cunoștință cu misteriosul Mr. Scrubber și ale sale măști, scrubb-uri și tot felul de minunății de produse foarte colorate și cu mirosuri tropicale. Am răsfoit și am luat acasă un exemplar din noua revistă A-list Magazine. În cadrul tombolei organizate spre final, am fost norocoasa câștigătoare a Life Planner-ului de la PopaPlanner, o super agendă!

IMG_20181104_162848_698

La finalul evenimentului, organizatoarele ne-au împărțit o mulțime de goodie bags din partea sponsorilor, care nu au fost puțini! Le mulțumesc pe această cale tuturor brandurilor care s-au implicat în acest eveniment și ne-au pregătit o mulțime de colete surpriză – Farmec, Mr. Scrubber, Melkior, Solaris Plant, Cupio, Green Sugar, editura Nemira, Bioderma, Leonidas, Yves Rocher, Himalaya, Design by K, Le Petit Olivier, Clineo și Meron! (Sper că nu am uitat pe nimeni)

Suntem o comunitate de bloggeri tare faină aici la Cluj, și mă bucur că există astfel de evenimente în care să ne întâlnim, să schimbăm idei, să colaborăm între noi și să vă aducem vouă – articole de calitate și content inspirațional!

IMG_20181103_222748_063.jpg

Dacă vrei să participi și tu, ca blogger, la acest super-event lasă un mesaj în privat pe contul oficial BBM Cluj, cu toate detaliile despre tine și activitatea ta în online – https://www.instagram.com/bbmcluj/

Mulțumesc echipei BBMCluj! A fost de vis! 

images

Pe curând,

Eliza A.

FB_IMG_1543576799818

13 thoughts on “Event Story – Participarea mea la BBMCluj7

  1. Pingback: Rezumat 2018! – Eliza A. Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s