Lansare de produse by Melkior

Salutare ladies,

Unul dintre brandurile mele preferate de Makeup a lansat luna aceasta 2 produse noi, și merită să vă spun câteva lucruri despre ele!

Cei de la Melkior au creat în Ediție Limitată o paletă de machiaj foarte practică, cu 12 farduri de pleoape, cu pensulă și oglindă. Este vorba despre Paleta Nude (ref.11500), ce conține 12 nuanțe de farduri de pleoape intens pigmentate, combinând texturile mate cu cele sidefate și nuanțele calde cu cele reci. Iată care sunt acestea:

  • Nuanțe mate: Old Brick, Soft grey, Maroon, Black Velvet
  • Nuanțe satinate: Diaphane, Ballerina
  • Nuanțe sidefate: Whisper white, Festive gold, Pink Champagne, Rosy Copper, Beige Copper, Acorn.
  • melkior-paleta-nude (2).jpg

De ce să folosești o astfel de paletă de machiaj? Pentru că  îmbină perfect toate nuanțele de farduri de care ai nevoie pentru a crea un look natural de zi, sau un Smokey Eyes pentru seară!

Fiecare fard din Paleta Nude – Ediție Limitată are o textură mătăsoasă, culoare intensă, este rezistent și se aplică uniform. Paleta iese în evidență cu ajutorul nuanțelor și texturilor sale versatile care oferă nenumărate posibilități de machiaj. În plus, ea este prevazută cu oglindă și conține o pensulă cu capăt dublu pentru aplicarea fardului (un capăt este din păr natural, iar celălalt este din păr sintetic). Am avut ocazia să testez culorile paletei într-unul dintre magazinele Melkior din orașul meu!

Fardurile pot fi aplicate atât umed sau uscat, în funcție de efectul dorit. Se aplică cu ajutorul pensulei de machiaj cu care este prevăzută paleta. Folosește nuanțele pentru a contura sau a adăuga umbre, pentru a defini privirea, indiferent de ocazie.

Paleta Nude – Ediție Limitată

#eyeshadowpalette #limitededition #melkior

melkior-paleta-nude (1).jpg

Mă machiez aproape zilnic și îmi place să folosesc un tuș de ochi cu diferite nuanțe de fard. Al doilea produs lansat de Melkior este tușul de ochi care rezistă întreaga zi! Acesta te ajută să realizezi un machiaj seducător, dar și unul elegant; un machiaj smokey eyes, dar și unul îndrăzneț, sofisticat. Totul e mai simplu acum –  Melkior a creat tușul pigmentat care va rezista până la 24 de ore.

Tușul Easy Liner 24 H are o formulă pe bază de polimeri care conferă rezistență produsului. Se poate crea un machiaj natural trasând o linie subțire, precisă și fină, sau un look dramatic îngroșând linia trasată.

Este un tuș tip cariocă (ref. 11503), foarte ușor de folosit, având aplicator din fetru, perfect pentru a evidenția ochii. Se usucă foarte repede, nu se întinde și poate fi utilizat zilnic cu ușurință pentru un machiaj impecabil toată ziua. Este un negru intens și mat, cu o formulă rezistentă la transfer. Vârful precis eliberează culoare intens pigmentată.

easy-liner-melkior (2).jpg

Cum se folosește? Tușul Easy Liner 24 H se aplică pe pleoapa superioara a ochiului. E foarte simplu: pentru un machiaj de durată aplică înainte baza pentru fardul de pleoape, fixează cu pudră, aplică apoi fardul de pleoape, după care trasezi tușul. Așteaptă până la uscarea completa a produsului.

Tips! Nu folosi Tușul Easy Liner 24 H pe partea umedă a ochiului. Nu apăsa pe aplicator; aplicatorul se va ține ușor oblic. Agită bine produsul înainte de aplicare.

Trebuie să îl am!

Tușul Easy Liner 24 H

#EasyLinerMelkior #MelkiorRomania

 

Pe curând,

Eliza A.

melkior-paleta-nude (3).jpg

easy-liner-melkior (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s