Lansare de produs by Melkior – Matte Liquid Lipstick Alexia

Hello ladies,

Ați aflat noutățile? Melkior i-a propus Alexiei Eram să realizeze împreună un produs cosmetic care să o reprezinte și pe care să-l folosească zilnic. Ea a răspuns prompt și cu entuziasm acestei provocări. Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, și așa a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, și are o formulă excelentă.

Iată ce a declarat Alexia despre rujul său:

Cum ai primit propunerea de la Melkior de a avea un ruj cu numele tău?

ALEXIA: Wow! Mi se pare foarte cool să am un produs excepțional cu numele meu! Și cu semnătura mea! Cred că oricine și-ar dori să aibă un produs personalizat. Și, în plus, să fie exact cum vreau eu, culoare, model, design. Este o colaborare unde eu am hotărât exact ce vreau, așa că am contribuit la alegerea modelului, mirosului, culorii, structurii, designului. Și îmi place foarte mult ce am obținut!

Alexia Eram a creat rujul care ii poarta numele! (1)

Cum ai ales culoarea rujului?

ALEXIA: Rozul este culoarea mea preferată și am vrut să împart cu ceilalți un produs în culoarea mea favorită.

Ce ți-a plăcut cel mai mult în această aventură?

ALEXIA: Când am pus produsul în flacon, e o senzație de neegalat. Am fost în fabrică, am stat la mașină și am umplut flaconul. Super tare!

De ce ai ales ruj și nu ai ales un alt produs cosmetic?

ALEXIA: În primul rând, trebuie să spun că eu nu știu să mă machiez ca un profesionist, de aceea nu aș fi putut să lansez acum un produs pe care nu aș fi știut să-l folosesc corect. De exemplu, un fard de pleoape. Rujul îmi place foarte mult, îl folosesc des, îmi plac la nebunie toate rujurile mate și am vrut să am culoare mea pe care să o port zilnic. Nu toate fetele de 12 – 18 ani știu să se machieze, dar poartă în geantă un ruj potrivit.

Alexia Eram a creat rujul care ii poarta numele! (2).jpg

Dacă ai vrea să-l prezinți unei prietene, cum i-ai spune că este rujul tău?

ALEXIA: Cel mai tare ruj lichid mat și cel mai rezistent! Sunt fericită ca l-am creat! Poartă-l și tu! MelkiorXAlexia – rujul Made With Love!

Matte Liquid Lipstick Alexia

Am primit zilele trecute și eu rujul Alexiei și ador culoarea,este una subtilă și plăcută potrivită pentru primăvară-vară! Nuanța o pot asorta cu orice tip de machiaj de zi, este un ruj rezistent, nu este lipicios și miroase a prăjitură!

Are un ambalaj vesel și este un ruj care poate fi purtat de către orice lady, domnișoară sau doamnă! Îl recomand cu drag și eu!

Pe curând,

Eliza A.

sun

IMG_20190219_222947-01.jpeg

IMG_20190219_223026-01.jpeg

#alexiaXmelkior #beautyblogger #newsfromMelkior #IloveMelkior 

 

2 thoughts on “Lansare de produs by Melkior – Matte Liquid Lipstick Alexia

  1. Maya Anabela

    Un articol reusit,chiar ma gandeam de unde aceeasta idee si cum sa creat!!Este foarte bine ca s.a ales un model tanar,si numele este potrivit,si ambalajul atractiv,pretul conform cu calitatea 😗😍 abea astept sa.l imcerc si eu

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s