Campanie BUZZStore: OptiFibre® by Nestle – aliatul tău în reglarea tranzitului intestinal

Salutare tuturor,

În agitația vieții cotidiene, o dietă sănătoasă, hidratare adecvată și o activitate fizică potrivită sunt adesea greu de realizat. De asemenea, o cantitate insuficientă de fibre solubile și insolubile poate avea un efect negativ asupra activității intestinale normale, iar unele dintre consecințe pot fi – constipația, balonarea, durerile abdominale sau flatulență, etc.

Sunt o persoană foarte activă și mă confrunt cu astfel de probleme, mai ales atunci când uit să beau destulă apă peste zi, mănânc pe fugă și stau prea mult pe scaun, în birou, fără să pot face mișcare. Am fost bucuroasă să particip la noua campanie BUZZStore în colaborare cu Nestle România, mai precis să primesc acasă produsul OptiFibre®, care ajută la reglarea tranzitului intestinal.

IMG_20190310_100628_653.jpg

OptiFibre® este 100% de origine vegetală, conține un singur ingredient, gumă de guar parțial hidrolizată, adică 100 % fibre solubile obținute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajută la restabilirea în mod natural a tranzitului intestinal. Guma de guar este considerată a fi o fibră solubilă ce poate ajuta în îmbunătățirea modului în care organismul digeră și absoarbe nutrienții din alimente. Eficiența sa a fost dovedită științific în peste 40 de studii clinice realizate de instituții medicale internaționale de prestigiu.

OptiFibre® este sub formă de pudră, și se dizolvă complet în alimente moi sau lichide, fără a afecta gustul sau consistența acestora, nu conține gluten, aditivi sau arome artificiale. Este în primul rând recomandat persoanelor care suferă de tulburări de tranzit intestinal, persoane adulte, copii cu vârsta de peste 3 ani, femeile însărcinate sau cele care alăptează.

Optifibre.png

AVANTAJELE OptiFibre®

 • 100 % origine vegetală
 • Gust neutru
 • Fără gluten
 • Dozare ușoară
 • Poate fi administrat pe termen lung
 • Fără efecte adverse

Recomandarea de administrare a OptiFibre®

Se recomandă administrarea de OptiFibre® treptat, începând cu 1 măsură pe zi (sau o jumătate de măsură în cazul copiilor cu vârsta mai mică de 11 ani). Dacă este necesar, se poate crește consumul treptat, cu o măsură la fiecare 3 zile, fără a depăși doza maximă zilnică recomandată, de 5 măsuri pe zi.

Odată ce activitatea intestinală s-a reglat, nu mai este nevoie să creștem numărul de măsuri pe zi. Se recomandă utilizarea produsului timp de cel puțin 3 săptămâni. OptiFibre® poate fi administrat pe termen lung fără efecte adverse.

Eu folosesc produsul de aproximativ 3 săptămâni și simt o îmbunătățire a tranzitului intestinal, asta în condițiile în care s-a întâmplat să mai uit să iau câte o măsură, în unele zile. O cupă din produs, de obicei, o dizolv în apă sau în sucul de portocale, dimineața, înainte să iau micul dejun.

Optifibre acasa.jpg

Acesta se poate amesteca inclusiv în iaurturi cu fructe proaspete, supe cremă, piure, cereale cu lapte, etc. Durerile abdominale mi s-au diminuat, precum și senzația de balonare. Bineînțeles că acest produs este mult mi eficient atunci când consumăm suficientă apă zilnic, avem un meniu echilibrat și la ore prestabilite, și reușim să facem mișcare zilnică.

OptiFibre® este un produs pe care îl recomand cu drag persoanelor cu probleme ca și mine, fibrele sunt importante pentru un tranzit intestinal sănătos. Mă simt altfel, și voi continua să îl folosesc, mai ales că este un produs natural care poate fi luat pe o perioadă îndelungată.

Se găsește în farmacii, magazine de specialitate și vă las două link-uri de shop online:

Pachet: 2 x Nestle OptiFibre EMAG

PROMO OptiFibre x 125g Nestle

Vă pup!

 

Pe curând,

Eliza A.

Campania Optifibre

#BuzzOptiFibre #Nestle #BuzzStore #Optifibre

One thought on “Campanie BUZZStore: OptiFibre® by Nestle – aliatul tău în reglarea tranzitului intestinal

 1. Maya Anabela

  chiar ma intriga acest produs si daca o sa gasesc in farmacie la un pret accesibil cred ca am sa.mi iau… 😙😗 multumim pt articol

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s