Nominalizare Digital Divas 2019

Hey ladies,

Hristos a înviat!

Anul trecut a fost pentru prima oară când am participat la cel mai important eveniment dedicat comunității online de Blogging, Vlogging, Instagramers, Influenceres, etc. – Digital Divas.

Am primit o invitație din partea organizatorilor Avon România în colaborare cu Evensys și am acceptat-o cu entuziasm. Evenimentul a avut loc în locația fastuoasă a Palatului Bragadiru din București.

FB_IMG_1556443495032.jpg

Evenimentul a reunit peste 500 de participanți, printre care s-au regăsit și personalități ca Antonia, Anca Serea, Dana Rogoz, Andreea Esca, Cristina Rus, Alina Ceusan și mulți alții!

În cadrul evenimentului există și Gala Digital Divas by Avon, în care sunt premiați cei mai populari și activi bloggeri/ vloggeri, influenceri, instagrameri ai momentului, asta cu ajutorul votului publicului larg și prin votul acordat de un juriu de specialiști din domeniul modei, frumuseții și a comunicării online.

Spre surprinderea mea, am aflat zilele trecute că am fost nominalizată la a doua categorie, Young Divas in Beauty Blogging la evenimentul de anul acesta Digital Divas Awards 2019.

FB_IMG_1556443321485.jpg

A fost un moment intens de bucurie. Faptul că, din parcipant sunt acum nominalizată, și o posibilă câștigătoarea a unei categorii importante pentru mine, este senzațional!

Dețin un Beauty Blog de mai bine de doi ani, dar recunosc că în ultima perioadă am fost mult mai activă pe pagina mea oficială de Instagram, unde am crescut frumos, pot spune, și am adunat o comunitate de Ladies, care mă apreciază și pe care încerc să le inspir și să le ofer un conținut autentic, prin semnătura proprie.

Pentru mine este deja mult, faptul că apar în lista oficială în categoria de Beauty, pe lângă alte ladies, talentate, pasionate, tinere și frumoase!

FB_IMG_1556442689428.jpg

Anul trecut, am trăit cu emoție decernarea fiecărui premiu în parte, m-am bucurat alături de câștigătoare, le-am aplaudat și le-am susținut și anul acesta voi face la fel. Abia aștept să fiu acolo, pe 28 MAI!

Poate voi fi și eu pe scenă, poate nu, dar este un vis că am ajuns aici. Și mulțumesc tuturor celor care m-au votat în aceste zile, iar pentru cele care doresc să o facă, vă las un link de înscriere pentru votare!

Link-ul este: http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/, unde introduceți mail-ul vostru, iar apoi veți primii pe mail-ul înscris un link unic. Puteți vota o singură categorie, la mai multe categorii, sau la toate categoriile disponibile. (numele și blogul meu apar în a doua categorie)

IMG_20190425_171400_611

Vă mulțumesc pentru încredere și suport!

Bucurați-vă de aceste zile de vacanță în compania celor dragi!

 

Pe curând,

Eliza A.

party

 

 

FB_IMG_1556442552387.jpg

FB_IMG_1556442527215

FB_IMG_1556442542847.jpg

#AvonSpace #DigitalDivas19

Poze sursă personală, poze preluate de pe pagina oficială de Facebook – https://www.facebook.com/DigitalDivas.ro/

 

3 thoughts on “Nominalizare Digital Divas 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s