Poartă vara asta Mascara Blue by Melkior

Hello ladies,

Așa cum știti, sunt adepta culorilor vii pentru vara asta, și v-am surprins deja privirile cu outfitul meu yellow sau unghiile mele >verde crud<. De data asta vă provoc să purtați ceva îndrăzneț si în materie de machiaj!

Dacă vreți să surprindeți plăcut și să atrageți privirile tuturor, atunci este momentul să încercați noua mascara Melkior, în nuanța albastră! Aceasta s-a lansat la începutul lunii, și după părerea mea este un must have al momentului. De ce? Pentru că oferă un look de senzație și nu ai nevoie de experiență în arta machiajului pentru a-l aplica! Este extrem de ușor de folosit și foarte simplu de integrat. Poate fi aliatul tău într-un look de festival!

Mascara Blue Melkior (ref.11212) se aplică la fel ca și cea clasică, adică prin mișcări lungi de periere a genelor, de la bază lor până la vârf. Trebuie să știți că are o nuanță electrică de albastru, conține ceară de carnauba, ceară de albine și ceară de orez. >ingrediente naturale<

melkior-mascara-blue (1)

Cui i se potrivește Mascara Blue?  

Tuturor doamnelor și domnișoarelor dornice să dea un aer creativ și interesant look-ului lor! Indiferent dacă ai ochii albaștri, verzi sau căprui, această mascara este alegerea potrivită pentru ține!

Ține minte: când dorești să obții un machiaj de efect, trebuie să ții cont de regula contrastului. Astfel, poți crea un contrast între mascara și culoarea ochilor sau între mascara și nuanța de fard aleasă.

Culoarea care contrastează cel mai bine albastrul este oranj. Poți folosi un fard care are în compoziție un procent din această nuanță, spre exemplu piersică, nude, maro cald, cărămiziu sau arămiu.

SFAT!  Maroul este format din toate cele trei culori principale (roșu, galben, albastru), ceea ce înseamnă că poți folosi cu succes mascara albastră, chiar și fără un machiaj colorat pe pleoapă, pentru a pune în evidență ochii.

melkior blue

TRUC!  Dacă ai ochii deschiși la culoare, ca și mine >gri<, și crezi că nu îi vei putea evidenția folosind o mascara de același ton, ei bine, află că este posibil cu acest truc: trasează o linie de eyeliner negru la baza genelor, atât sus, cât și pe pleoapa inferioară. Astfel, contactul vizual nu va mai fi ton pe ton, ci va fi ton-contrast-ton. Încearcă și ai să vezi cum acest truc simplu te va ajută să ai un machiaj de senzație cu un minim de efort!

De ce merită să porți Mascara Blue Melkior?

  • Are o culoare intensă de albastru electric, perfectă pentru un machiaj extravagant;
  • Este ideală pentru obținerea unui efect de volum și conferă intensitate privirii tale;
  • Chiar și aplicată într-un singur strat, textura intens pigmentată îmbracă genele într-un văl albastru electric;
  • Prezintă rezistență îndelungată, nu se întinde și nu curge;
  • Peria este special creată pentru a asigura o acoperire uniformă și pentru a defini fiecare geană în parte.

Lasă ochii să vorbească pentru ține! Poartă cu încredere noua Mascara Blue creată de Melkior și vei atrage toate privirile! Eu o recomand cu drag!

 

Pe curând,

Eliza A.

melkior blue mascara

IMG_20190524_201611_054

#MelkiorBlue #IloveMelkior #LansareMelkior #BeautyNews #BeautyBlogger

2 thoughts on “Poartă vara asta Mascara Blue by Melkior

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s