A venit Barza !

Salutare ladies,

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de când testul Barza, primul test de sarcină din România, a adus milioane de vești bune și emoții. Am primit și eu o vizită de la Testul Barza România, dar nu așa cum credeți voi, ci am primit un colet cu teste și produse atât de necesare unei femei zi de zi.

Cu siguranță îmi doresc să trec și eu prin emoțiile și bucuria unei sarcini și să trăiesc miracolul de a fi mamă. Testul Barza mi-a pus la dispoziție un kit întreg de produse pentru testare și am primit așa:

 • O cutie cu 3 plasturi împotriva durerilor menstruale , de care sincer m-am bucurat extrem de mult. Primele 2 zile de menstruație sunt groaznice în cazul meu și mă bucur că am descoperit în acești plasturi o alternativă, pe lângă analgezice. Plasturele Barza se aplică peste lenjerie, în zona abdomenului, și se poate purta timp de 12 ore. Este pe bază de cărbune activ și generează o căldură terapeutică ce calmează durerea. Prețul unei cutii cu 2 astfel de plasturi este undeva la 20-25 de lei, și eu zic că își merită banii din plin!

Teste Barza.jpeg

 • Un Test de sarcină ultrasensibil (poți afla cu 5 zile mai devreme). Acest test este de ultimă generație și depistează prezența hormonului HCG în urină, încă din primele zile ale sarcinii, și se poate folosi în orice moment al zilei.
 • O cutie cu 3 teste de Ovulație, pentru a afla care sunt cele mai fertile zile din lună. Astfel acest test ajută la creșterea șanselor de a rămâne însărcinată, un alt produs foarte util. Cutia conține și un test de sarcină normal.
 • Șervețele intime cu Bicarbonat de Sodiu, potrivite pentru a fi purtate în geantă, zi de zi , pentru o igienă intimă corespunzătoare.
 • Un test de PH (pentru descoperirea unor infecții vaginale), 2 bucăți, marca Veneris. Orice femeie se confruntă la un moment dat cu un dezechilibru al florei vaginale și un disconfort. Acest test este recomandat pentru identificarea acestor infecții și restabilirea ph-ului normal.

25 de ani Testul Barza.jpeg

Alte teste la fel de importante și necesare de făcut în anumite perioade sunt:

Mai multe informații și produse găsiți intrând pe paginile: www.testulbarza.ro  și www.veneris.ro

Aveți grijă de sănătatea voastră și a familiei!

 

Pe curând,

Eliza A.

btr

#TestulBarza #VineBarza #25deAni #Veneris #ElizaA #Recomandare

4 thoughts on “A venit Barza !

 1. Roman Nicoleta Ana Maria

  Au produse minunate cei de la Barza!imi place foarte mult ca au scos acel test pentru boala Lyme!felicitări pentru articol!

  Like

 2. da, deci ma repet, chitul acesta d ela Barza este super mega bun si nelipsit ar trebuii din casele doamelor si domnișoarelor 💕👌👍 musai am sa incerc plasturii pt dureri menstruale, si mai as vrea si servetelele cu bicarbonat…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s