Cum a fost la BBM SummerParty

Hello ladies,

M-am întors cu forțe proaspete din vacanță și în articolul de azi vă voi împărtăși experiența mea de la BBM Summer Party, de luna trecută. Multe dintre voi mi-ați cerut mai multe detalii despre acest eveniment așa că dedic aceste rânduri super petrecerii BBMCluj.

Am fost invitată de către organizatoarele evenimentelor BBM, adică Gabriela Popescu Gorgan, Cleopatra Mândruț, Anca Pop și Julia Hasch la această super petrecere cu vibe tropical, într-o locație specială, mai precis Light House Cluj. Light House este un centru de co-working, cu grădină interioară, unde inspirația și relaxarea sunt la ele acasă, a very cozy place!

ADS_5170-4.jpg

ADS_5185.jpg

M-am reîntâlnit cu multe ladies din On-line, am făcut o mulțime de poze, am socializat și ne-am simțit tare bine împreună! Am savurat cocktail-uri by Nivea, inspirate din ultima lor colecție de geluri de duș, fresh drinks de la Arome și am închinat un pahar de prosecco lângă super stand-ul celor de la SOLE Shop.

Cei de la Sole ne-au  arătat o bună parte din gamele prezente pe shop-ul lor precum Bodyography (makeup), Moda Total Face (pensule și accesorii makeup), Kocostar (măști de față, buze, brand corean) It’s Skin sau GLOV (mănușa demachiantă), aruncați o privire pe http://www.Sole.ro 

ADS_5356-2.jpg

ADS_5336.jpg

ADS_5688.jpg

Cei de la La Casa ne-au pregătit în locație un Super Candy-Bar cu o mulțime de prăjituri și deserturi delicioase și inclusiv tortul petrecerii, cu care ne-am pozat toate. La prânz am mâncat în grădină cu fetele pizza de la Marty Restaurants și am primit o mulțime de goodie-bags de la sponsorii și partenerii BBM Cluj.

Multumim ca ați fost alături de noi Farmec​, SOLE7th Heaven​, Himalaya Herbals Cosmetics Romania​, Clineo​, NIVEA BIODERMAMelkior Professional Romania​, Plant LineAnastasia Beverly Hills Romania​, Yves Rocher Romania​.

ADS_5231.jpg

ADS_5999.jpg

Mulțumesc pentru invitație și de data aceasta fetelor grozave care organizează acest bloggers meeting atât de reușit și vă las să urmăriți pe lângă poze și filmulețul petrecerii!

BBM SUMMER PARTY VIDEO 

 

Vă aștept pe pagina mea de Instagram unde am momentan un Super Giveaway împreună cu Nala Cosmetics! Join IN – https://www.instagram.com/elizaabrudan/

POZE GOODIE BAGS 

ADS_5100.jpg

ADS_5101.jpg

ADS_5106.jpg

ADS_5115.jpg

ADS_5121.jpg

ADS_5124.jpg

ADS_5138.jpg

ADS_5141.jpg

ADS_5144-2.jpg

ADS_5155.jpg

ADS_5156.jpg

ADS_5160.jpg

sun

Pe curând,

Eliza A.

ADS_6190.jpg

ADS_6471.jpg

Photo Credits Bianca Matei – https://m.facebook.com/RejoicePhotographybyBianca/

One thought on “Cum a fost la BBM SummerParty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s