After Story – Experiența Untold 2019

Salutare tuturor,

Zilele acestea mi-a fost mai greu să mă mobilizez și să revin la viața de adult. Pesemne că Untold mi-a intrat sub piele, dar m-a și epuizat. 

V-am întrebat pe pagina de Instagram dacă sunteți curioase cum a fost pentru mine Untold 2019 și mi-ați răspuns într-un număr mare că “Daaaaaa”, așa că azi dedic acest articol experienței mele de la festival.

Anul acesta îmi doream mult să particip și la EC, dar din cauza unei probleme de sănătate nu am mai ajuns. M-am consolat cu gândul că la Untold merg sigur, și am așteptat cu nerăbdare ziua de 1 August, prima zi a festivalului.

Untold 8.jpg

Ne-am achiziționat abonamente la Vip, asta pentru că soțul meu își dorea să stea mai liniștit și să nu fim nevoiți să ne înghesuim la prea multe cozi (la baie, la bar, la credit point, etc). Anul acesta prețurile au crescut la toate categoriile de bilete, inclusiv cele de o zi, asta pentru că se anunțase o Super Ediție, fiind și aniversarea de 5 ani! Oricum au fost piperate, dar am plătit! 

A fost super okay faptul că ne-am putut schimba biletele în brățări cu câteva zile mai repede, la Banca Transilvania și joi, în prima zi, am intrat fără grijă!

O regulă nouă pentru accesul în festival, pe care nu am prea înțeles-o, a fost faptul că puteai intra doar de 2 ori/zi în incintă, indiferent dacă aveai acces normal, Vip, etc., pentru a diminua aglomerația și pentru a rămâne, zic eu, cât mai mult acolo; bineînțeles că aveai de toate în interior – baie, mâncare, băuturi, locuri confortabile de stat, zone de încărcare a telefonului, etc., dar majoritatea te făceau să scoți bani serioși de pe brățara contact-less.

Untold 4.jpg

M-am asigurat că iau strictul necesar în gentuță și mi-am propus să intru o dată peste zi și o dată peste noapte, în funcție de cum rezistam și ne țineau picioarele. Anul acesta a plouat cel mai mult și asta ne-a cam stricat planurile la toți. Nu am reușit să merg peste tot, pe unde mi-am propus și am fost nevoiți să ne oprim mai mult într-un singur loc. Având încă probleme cu tusa, am preferat să nu mă avânt în ploaie, și să am grijă la îmbrăcăminte. Vineri seara a fost chiar rece, dar m-am simțit tare bine per total, m-am super distrat și am dansat cât pentru o lună!

Joi am mers după job, puțin și peste zi, eram curioasă de standurile amenajate, de scene și toate zonele noi din festival. Vineri tot așa, am fost pe seară, iar sâmbătă și duminică și pe zi și pe noapte! 

La scena Nostalgia a fost cea mai bună muzică românească a anilor 80′, 90′, 2000 și muzică retro în general. În zona amenajată de Banca Transilvania îți puteai face cele mai instagramabile poze, printre norișori roz sau într-o cadă cu confetti. Eu am ales norișorii!

Untold 5.jpg

Untold 10.jpg

Lângă BT era patul imens și confortabil a celor de la A-list Magazine unde am reîntâlnit-o pe Andreea Esca. Aproape de Casino mi-am făcut Tattoo by Melkior împreună cu prietena mea și am primit un cod de reducere de 20% pe care îl împărtășesc și cu voi – UNTOLD (se aplică la produsele cu preț normal până la sfârșitul lunii).

Vis-a-vis am savurat un cocktail fresh by Lillet și am făcut poză în balansoarul lor înflorat. La beauty corner-ul AVON fetele talentate îți făceau un machiaj profesional de festival, o coafură pe măsură și acolo te puteai întâlni și cu Alina Ceușan. Prietena mea a ales un machiaj îndrăzneț cu mult glitter și steluțe sub ochi.

Din păcate am ratat petrecerea cu spumă și plimbarea în roată, dar ne-am bucurat la maxim de artiștii de pe Main Stage-ul cu magul ce părea din Lord of the Rings –  alias The Spirit

Untold 9.jpg

Untold 7.jpg

Am fost la show-urile live a lui Smiley, Tujamo, Timmy Trumpet, Armin, Ofenbach, Bastile, Don Diablo, Tinie Tempah, Robbie Williams, David Guetta, Martin Garrix, și mulți alții.

Mie mi-au plăcut în mod special Armin, bineînțeles, care a avut un show Epic, de la miezul nopții până dimineața, cu mulți invitați speciali și l-am adorat pur și simplu; iar duminică seara: Robbie F..king Williams, unul dintre cei mai grozavi artiști ever, alături de care a urcat la un moment dat tatăl său și au interpretat o piesă very emotional. A adus pe scenă și o tipă drăguță din public, cu care a dansat și s-a prostit, tipic Robbie. 

Am vizitat și scena din Polivalentă unde mixa Solomun și Alchemy Stage-ul cu Grasu Xxl, Paraziții sau Deliric. Muzică pe toate gusturile și plin de lume până în zori. Am mâncat și clătita mea preferată de la @yepandyo cu Oreo și Nutella, burger-ul Spicy Joe și cartofii prăjiți de la Meat Busters, care sunt un deliciu.

Untold 1.jpg

Untold 6

Cafeaua delicioasă by Meron și Olivo, prosecco-ul și vinul mereu altul, iar la Vip m-am consolat cu cocktail-urile scumpe de la Fratelli. Au fost prezente tot felul de personaje fantastice, zâne, spiriduși, mascații din Casa de Papel sau adolescenți cu pancarte “Free Hugs”.

O mulțime de turiști din toate colțurile Europei au invadat incinta festivalului, împreună, cântând și dansând la unison. Am întâlnit și neciopliți sau nesimțiți, dar bine că au fost puțini. Am băut bere Ursus și am reciclat dozele, la punctele lor de colectare. Ne-am luat brățări la fel și am purtat pentru prima dată în an pelerina de ploaie. M-am întâlnit cu o mulțime de lume cunoscută și necunoscută cu care m-am împrietenit.

Cluj Arena și Parcul Central au devenit pentru 4 zile și 4 nopți casa a zeci de mii de oameni, tineri, bătrâni, copii și adolescenți. Trebuie să vii și tu la Untold, să trăiești alături de noi experiența magică a verii, a muzicii și a bucuriei de a fi împreună!

Untold 3.jpg

Untold 2.jpg

Ar mai fi multe de spus și de povestit, cu siguranță am uitat ceva, dar ce e important e că merită! 

UNTOLD merită trăit! 

Au început înregistrările pentru 2020, așa că eu zic-

Join in: https://untold.com/register

 

party

Pe curând, 

Eliza A.

IMG_20190801_155441-02.jpeg

IMG_20190803_202639-01

IMG_20190801_204355-01.jpeg

Pozele au fost preluate de pe pagina oficială UNTOLD Facebook și câteva poze personale!

One thought on “After Story – Experiența Untold 2019

  1. vaai deci atat de frumoos ai povestit😱😍 ca mii ciuda ca nu am fost acolo. am trait prin storyuri, geniala atmosfera, tinutele au fost faine si purtabile toate ale tale, si cum au amenajat ei locul parea rupt din filme…. maxim cred ca sa meritat aceste zile chiar daca sau cheltuit bani, vorrmane amintiri pe viata

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s