Noua colecție BLOOD Liquid Lipstick by MELKIOR

The passion of lipstick is in your blood!

Hello Ladies,

Vă vorbesc azi de lansarea unei super colecții by Melkior, care totodată reprezintă o idee grozavă, mai ales că se apropie și Halloween-ul!

V-ați întrebat vreodată ce legătură există între grupa sanguină și rujul pe care îl purtăm? Iată că Melkior s-a gândit la asta și a lansat Blood Collection, o gamă de rujuri lichide, născute din ideea că grupa sanguină ne reprezintă. Acestea sunt perfecte pentru un zâmbet seducător în orice moment al zilei.

Rujurile roșii pot avea reflexii rose, corai, oranj, vișinii, arămii, adică diferite nuanțe, în funcție de tipul de piele și de nuanța părului. Astfel, Melkior a creat o gamă de rujuri în care sigur te vei regăsi și tu! Noile rujuri lichide au nuanțe atent selectate iar eu am avut plăcerea să primesc acasă cel asociat grupei mele sanguine, mai precis Rujul Lichid Grupa A II (ref.12716), un roșu intens și viu, extrem de pigmentat cu un finish mat, care pur și simplu se potrivește look-ului meu!

Ruj-Melkior-Blood (1).jpg

Ambalajul rujurilor Blood Collection este unul inedit, sub formă de eprubetă, cu o etichetă personalizată, ce conține denumirea Rujului, Grupa sanguină și poate conține numele persoanei care îl poartă.

Eprubetele Blood Collection au 4 nuanțe de roșu intens, asociate celor patru grupe sanguine:

Sunt rujuri lichide cu o textură catifelată pigmentată, rezistente, nu usucă buzele, asigură acoperire maximă dintr-o singură aplicare și prezintă un finish mat, cum vă spuneam mai sus. Aplicatorul e creat special pentru a te ajuta sa conturezi perfect forma buzelor tale.

Ruj-Melkior-Blood (2)

Și acum să mergem puțin în spatele acestei idei care a stat la baza noii colecții. Alexandre Eram, fondatorul MELKIOR, ne dezvăluie cum a creat rujul personalizat Melkior BLOOD.

REPORTER: Produse noi?

Alexandre Eram: Eu cred că astăzi nu mai vindem un produs, vindem un concept, o poveste care încântă oamenii, o idee care le face plăcere, care le dă o speranță, un lucru despre care ei pot să vorbească.

REPORTER: Cum v-a venit ideea să creați acest produs?

Alexandre Eram: Tot căutând și căutând, ne-am oprit la un lipstick roșu pentru că orice femeie, indiferent de vârstă, își dorește un astfel de ruj roșu. Rujul lichid roșu este ca sângele, apoi am văzut un flacon în care se colectează sângele și așa ne-a venit ideea unui recipient de forma unei eprubete.

REPORTER: Și sloganul campaniei?

Alexandre Eram: “Pasiunea pentru ruj este în sângele tău.” Perfect adevărat! Și am creat tot conceptul În jurul acestei idei. Și am mers mai departe; pentru că suntem diferiți, acest lucru este foarte important, așa că am vrut să personalizăm un produs pentru fiecare, să simtă fiecare că rujul său e unic.

În funcție de cele 4 grupe sanguine, am creat 4 rujuri lichide: 0, A, B, AB. Le-am dat astfel oamenilor posibilitatea de a alege ce tip de ruj vor ei în funcție de dorința lor, nu în funcție de ce hotărâm noi. Suntem într-o perioadă în care oamenii trebuie să aleagă produsul lor, exact ce se potrivește pentru ei.

Alexandre-Eram-Melkior (1)

REPORTER: Eticheta se personalizează?

Alexandre Eram: Da, face parte din concept. Am creat o etichetă exact cum se găsește la spital. Dacă cineva vrea sa-și personalizeze rujul, în Magazinele Melkior se poate scrie numele persoanei pe etichetă. Este un lipstick amuzant pe care poți să-l porți în geantă, are un design drăguț și sigur prietenele tale și-l vor dori.

REPORTER: De ce lansarea în octombrie?

Alexandre Eram: Am ales lansarea în octombrie, totul se potrivește cu perioada aceasta de Halloween, când oamenii se maschează și se machiază tematic, așa că este exact perioada bună pentru noul Melkior Blood Lipstick.

REPORTER: Care sunt atributele acestui Ruj Lichid Blood Collection?

Alexandre Eram: În afară de concept, design și trend, produsele Melkior trebuie să fie la cel mai înalt standard, calitate, performanță, ingrediente. Este cazul și noului ruj, de aceea este un produs excepțional. De ce este excepțional? Știți că rujul mat a tot evoluat în ultimul timp, există pe piață ruj mat care uscă buzele și Melkior a inventat un ruj mat hidratant astfel încât să nu simți buzele uscate. Noul Ruj Lichid Blood Collection este ultima versiune și ultima generație de ruj mat care a devenit catifelat și satinat. Efectul pe buze este senzațional. Bineînțeles că este un ruj rezistent, hidratant, cu o formulă îmbunătățită.

Pasiunea pentru rujuri este în sângele tău!

Poartă și tu nuanța potrivită grupei tale!

www.melkior.ro

#MelkiorBlood

tumblr_pgsp64QhQS1x7cbp3o5_r1_250

Pe curând,

Eliza A.

mde

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s