The Woman 2020: cel mai mare eveniment de leadership din România, revine la Cluj-Napoca cu o nouă ediție

Salutare ladies,

Vin către voi cu o veste bună! Conferința THE WOMAN revine și în 2020 cu o nouă ediție super-fresh și vreau să vă dau mai multe detalii despre event.

“Wear the white hat” sau “poartă pălăria alba”, este tematica aleasă de către organizatorii The Woman pentru anul 2020. Sub acest slogan, The Woman vine cu o abordare proactivă către noile generații de lideri – iar când vorbim de lideri, ne referim atât la cei care aleg să facă schimbări în comunitatea din care fac parte sau care conduc o companie, până la cei care educă, formează și promovează tinerii care vor intra pe piața muncii.

Ce înseamnă să porți pălăria albă atunci când ești lider în industria sau comunitatea din care faci parte? 

În literatura de specialitate, (Eduard de Bono – 6 Pălării Gânditoare) să gândești cu pălăria albă pe cap, din postura de lider, înseamnă să te bazezi pe fapte, cifre și obiectivitate atunci când iei decizii și să iei cele mai corecte decizii, ținând cont de circumstanțe.

Conferința de leadership feminin 2019 (9)

În viața de antreprenor sau manager, asta implică ceva mai mult decât atât. Un manager îmbină grija de oameni cu performanța și rezultatele, un jurnalist caută realitatea și o transpune în ceea ce scrie, în vreme ce un antreprenor pune convingerile sale în business și lucrează alături de cei care cred în ele. În piața muncii, fiecare zi vine cu decizii care influențează de la cursul unei tranzacții, o promovare sau o concediere. Mergând mai departe, în viata personală acest lucru se traduce prin conturarea spiritului civic, prin a insufla responsabilitate sau a lua cea mai bună decizie pentru viitorul educațional al copiilor. Aceste lucruri nu intră în atenția publică la categoria noutăți, ci mai degrabă la normalitate.

“Am decis să mergem pe conceptul de lider etic ce poartă pălăria alba pentru că de multe ori, succesul pe care-l vedem la cei de lângă noi vine cu compromisuri și sacrificii. Iar asta cere coloană vertebrală, grijă față de oameni și decizii – zi de zi. În cadrul The Woman descoperim cum reușesc să poarte pălăria alba în viața de zi cu zi  sau din punct de vedere profesional, dar și ce stă în spatele deciziilor, a ceea ce se vede din exterior.” declară organizatorii.

Conferința de leadership feminin 2019 (1)

18-19 Martie 2020, Cluj-Napoca | Conferința de Leadership Feminin

În 18-19 martie 2020 are loc la Cluj-Napoca cea de-a 9-a ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman. Evenimentul a crescut organic din 2012 până acum, de la un număr de 200 de femei la peste 700 – manageri, antreprenori, freelanceri, creativi, artiști și sportivi deopotrivă.

În 2020 organizatorii anunță sub tematica “Wear the White Hat” o zi în plus de eveniment structurat sub formă de conferință și masterclass-uri susținute de femei care s-au remarcat în industriile din care fac parte. Până în prezent, evenimentul a fost gazda sportivilor de talie mondială precum Cătălina Ponor sau Ana-Maria Brânză, artiști precum Irina Rimes, actori precum Maia Morgenstern și antreprenori precum Măriuca Talpeș sau Ruxandra Hurezeanu.

Conferința de leadership feminin 2019 (4)

Evenimentul îmbină partea de motivație și networking, cu educație și entertainment. Structura evenimentului cuprinde pe de o parte, o serie de masterclass-uri pe tematici precum leadership, comunicare și educație financiară, iar pe de altă parte, în ziua de 19 martie, conferința.  La fel ca în anii anteriori, lista invitaților îmbină knowhow-ul adus de femei antreprenor cu experiență în dezvoltarea business-urilor și a oamenilor, cu nume cunoscute în industrie, de la artiști sau sportive de talie internațională, care să împărtășească ce a însemnat pentru ele să poarte pălăria albă, în cele mai importante momente din viața profesională și personală.

O altă componentă importantă a proiectului o reprezintă implicarea în mentorat și în formarea noii generații de lideri, prin evenimente punctuale pe tematici precum: educație antreprenorială sau  financiară, jurnalism sau management, inclusiv prin parteneriate cu mediul academic.

Conferința de leadership feminin 2019 (8)

The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală care are prilej de reunire a femeilor implicate în business. E o mișcare, e un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. Încă de la început am decis că ne vom ține departe de cancan-uri, că vom aprecia mereu acele femei care au avut rezultate vizibile în domeniul în care activează, care au inspirat și sprijinit comunități. O comunitate feminină, de suport pe plan profesional și personal, în care fiecare are ceva de dat. Fie că e un sfat de business pe care l-a învățat după o viață  întreagă, un imbold că se poate chiar dacă pornești cu idei multe și-un laptop într-o cafenea, sau poate, pur și simplu, ai nevoie să te deconectezi de la rutină și să schimbi perspectiva din care vezi lucrurile.“ Iulia Pascal, PR & Marketing Manager The Woman.

Aștept cu nerăbdare acest eveniment și reîntâlnirea cu multele femei lider, frumoase și deștepte din toată țara. Dacă vă înregistrați pe platforma lor și achizionați un bilet Early Bird, beneficiați de o reducere substanțială – https://thewoman.ro/registration/

#thewoman: (subst. fem.) amplificator de voci și promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambițioasă a femeilor lider.

Mai multe detalii despre Conferința de Leadership Feminin The Woman 2020 se regăsesc pe conference.thewoman.ro

Vino și TU !

Eliza A.

sun

The Woman Leadership Conference 2020.png

3 thoughts on “The Woman 2020: cel mai mare eveniment de leadership din România, revine la Cluj-Napoca cu o nouă ediție

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s