Experiența mea cu capsulele 4in1 de la PERSIL !

Salutare Ladies,

Am participat cu bucurie la campania BuzzStore în colaborare cu Persil, mai ales că a fost vorba de un detergent sub formă de capsule, ceva nou și pentru mine. Am încercat până acum tot felul de detergenți pudră, detergenți lichizi și multe feluri de balsam de rufe!

Familia noastră este mică, formată din două persoane, dar asta nu înseamnă că nu spălăm des haine, mai ales că soțul meu merge aproape zilnic la sală și aduce de multe ori hainele sport umede, după sesiuni intense de cardio sau exerciții de forță. Încerc să grupez hainele atunci când le pun într-un ciclu de spălare, după culoare, material și pete. Mi s-au întâmplat însă și unele gafe, ca la oricine, cred, când, de exemplu am uitat o șosetă albă printre haine închise la culoare, sau o bluză roșie printre alte haine mai deschise. Încerc să fiu atentă și să am mai multă grijă de hainele noastre.

Screenshot_20191204_150040.jpg

Îmi doresc mereu un miros proaspăt în casă, după ce le scot din cuvă, iar din acest motiv mi se întâmplă să mai exagerez cu balsamul. În campania cu Persil am primit două cutii, unul conținând capsule pentru haine albe și altul pentru cele colorate.

În primul rând îmi place faptul că sunt predozate și foarte ușor de utilizat, pui efectiv o capsulă în cuva goală, undeva în partea din spate, apoi peste ea hainele, fie colorate, fie albe și pornești programul de spălare dorit. Capsula se topește în timpul ciclului și elimină cele 4 geluri diferite care o conțin.

Cele 4 beneficii sunt – puterea de curățare, prospețimea de durată, grija față de țesături și culorile rămân la fel de intense. Chiar a fost o surpriză să descopăr într-o singură capsulă, toate aceste beneficii și în special un miros atât de fresh. Nu mai ai nevoie de balsam, dar pentru petele mai vechi și accentuate ajut procesul de curățare cu un pic de vanish, direct pe pată. Atunci când umplu cuva cu cel puțin 5 kg de haine, folosesc de obicei 2 capsule.

IMG_20191104_101015-01(1).jpeg

Pe mine m-au convins. Prețul lor este ok, având în vedere beneficiile și ușurința cu care se folosesc. Vă las 2 link-uri pentru varianta cu 22 de capsule:

Detergent capsule Persil Discs Universal

Detergent capsule Persil Discs Color

Persil 4in1 găsiți nu numai pe online, dar și în magazine de tip supermarket sau hipermarket, ca de ex. Aushan, Carrefour, Cora sau altele.

Tu ai încercat detergent tip capsulă? Aștept părerea ta în comentarii.

Sweat_Water_Emoji

Te pup,

Eliza A.

IMG_20191107_093011-01(1)

One thought on “Experiența mea cu capsulele 4in1 de la PERSIL !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s