Lansare de produse – Noul Ruj Velours și Oja Respirabilă by Melkior

Hey ladies,

La început de 2020 Melkior lansează 2 produse interesante și pe care mi le doresc – Rujul Velours și Oja Respirabilă într-o mulțime de culori!

Îți place să îți faci singură manichiura, să îți colorezi unghiile acasă? Melkior vine în ajutorul tău și lansează o ojă revoluționară, care are o formulă inovatoare pentru manichiura ta.

Oja Respirabilă creată de Melkior este un produs nou ce are în compoziția sa ingrediente ce permit aerului și apei să pătrundă în unghia naturală. Datorită proprietății de permeabilitate, ea este cea mai sănătoasă soluție de colorare a unghiilor.

melkior-oja-respirabila (4)

Merită să o folosești pentru că dă un luciu intens, e rezistentă, prezintă o acoperire foarte bună și uscare rapidă. Poate fi folosită împreună cu 2in1 Baza/Top Coat pentru Ojă Respirabilă  (ref.22104/22513) , sau fără.

Cum se aplică?:

  1. Se degresează foarte bine unghia folosind Degresantul ref.25303.
  2. Se aplică un strat de 2in1 Baza/Top Coat pentru Oja Respirabilă (ref.22104/22513) pentru protecția unghiei.
  3. Se aplică Oja Respirabilă aleasă, în două straturi.
  4. Se aplică un strat de 2in1 Baza/Top Coat pentru Oja Respirabilă (ref.22104/22513) pentru a accentua luciul și a mări rezistența lacului de unghii.
  5. Atenție! După fiecare aplicare se așteaptă un minut.

SFAT: În cazul unor unghii exfoliate, se curăță foarte bine zona exfoliată cu un bloc abraziv.

melkior-oja-respirabila (6)

Melkior a creat 5 nuanțe superbe, în flacoane de 15ml și 4,5ml:

2in1 Baza/Top Coat pentru Oja Respirabilă este un produs inovator ce are în compoziția sa ingrediente ce permit aerului și apei să pătrundă în unghia naturală. Este un produs care se folosește împreună cu oja respirabilă.

Ce avantaje prezintă? Crește aderența lacului de unghii, prelungește rezistența lacului de unghii, protejează unghia naturală de pigmentul puternic al lacului de unghii și de îngălbenire.

Când este utilizat ca Top Coat conferă un aspect final foarte lucios, protejează lacul de unghii, prelungește rezistența lacului și previne decolorarea acestuia.

melkior-oja-respirabila (5)

#MelkiorOjaRespirabila

Ziua Îndrăgostiților, fie că este vorba despre Valentine’s Day sau Dragobete, a fost inventată pentru a celebra iubirea, pentru a te bucura de o zi împreună, în doi, așa că Melkior România a creat o colecție specială de rujuri care să marcheze aceste evenimente. Întrebările sunt firești: Ce vreau eu? Ce vrea el? Cum să fie ea? Cum să fie el? Cum ne potrivim împreună?

Așa au apărut cele 3 nuanțe noi de rujuri Velours , în funcție de cum vrea ea să fie și să se simtă de Ziua Îndrăgostiților: faimoasă, senzuală, mereu tânără. Orice femeie își dorește să poarte un ruj excepțional, mai ales în luna iubirii. În funcție de cum vrea ea să fie, alege rujul respectiv:

melkior-ruj-mat-velours (2)

Noul Ruj Mat Velours învăluie buzele într-o culoare intensă, mată și extrem de rezistentă. Are o textură mătăsoasă care nu usucă buzele și prezintă un efect mat catifelat. Culorile sunt intense și extrem de pigmentate dintr-o singură aplicare. Formula este îmbogățită cu ceruri emoliente și uleiuri hrănitoare care mențin buzele hidratate și catifelate. Are o aromă delicioasă de vanilie și macadamia.

Rujul Mat Velours poate fi aplicat ca atare, sau cu ajutorul unei pensule pe buzele curate. Pentru o rezistență mai mare și un aspect bine definit, se recomandă folosirea unui contur de buze înainte de aplicarea rujului.

SFAT! Pentru un aspect impecabil este necesară hidratarea buzelor și se recomandă efectuarea unui peeling delicat în prealabil (Recomandare – Creion exfoliant pentru buze ref.12605.

melkior-ruj-mat-velours (4)

Pregătește-te să fii adorată de Ziua Îndrăgostiților!  Alege cum vrei să te simți si lasă-ți buzele învăluite de atingerile catifelate ale noului Ruj Velours Melkior!

Încearcă-le și tu, eu deja mi le-am comandat!

 

Kisses, Eliza A.

www.melkior.ro

melkior-ruj-mat-velours (1)

melkior-oja-respirabila (1)

#IloveMelkior #MelkiorRomania #MelkiorVelours #Melkior

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s