Noul Ruj ‘de legendă’ de la Avon

Hey ladies,

Unul dintre produsele cele mai îndrăgite, feminine și cu istorie este rujul și de ce nu Rujul de la Avon. Sunt o Avon Lady de mulți ani și îmi achiziționez constant atât produse noi apărute cât și produsele favorite cu care m-am obișnuit de mult timp.

Rujul pentru mine este un ‘accesoriu’ necesar, de care nu mă despart și îl aplic aproape zilnic, face parte din șarmul meu și mă ‘ajută’ atunci când vreau să arăt impecabil. Noul ruj Matte Legend este pur și simplu irezistibil!

L-am descoperit în noua campanie marca BUZZStore în colaborare cu Avon România și am testat 4 din cele 11 nuanțe disponibile, mai precis: Worthy, Desire, Legendary și Perfection.

IMG_20200305_194438-01

În primul rând îmi place ambalajul argintiu metalic – strălucitor, ca un accesoriu prețios. Rujul are o formă de diamant, ce imită o pensulă profesională de Makeup, pentru o aplicare ușoară și precisă.

Culoarea rujului este intensă, nu necesită niciun primer (bază) de buze, acesta fiind destul de hidratant și cremos. Eu îl aplic de două ori pe fiecare buză pentru un efect plin. Rezistența rujului este acceptabilă, pot spune că ofer nota 8/10 pentru modul în care rezistă peste zi.

dav

Așa cum spuneam, nuanțele au un pigment intens și viu colorat, atât cele nude cât și cele deschise sau închise. Ce ai putea să îți dorești mai mult de la un astfel de ruj ‘legendar’? Prețul este foarte bun, în jur de 25 Lei, asta dacă nu îl prinzi și la o super promoție!

RUJ MATTE LEGEND -OFERTĂ SPECIALĂ

M-am îndrăgostit de noul Matte Legend!

Vi-l recomand cu încredere, vă va surprinde!

 

Aveți grijă de voi,

Eliza A.

KISS

IMG_20200305_194801-01-01

 

2 thoughts on “Noul Ruj ‘de legendă’ de la Avon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s