Testez noul Gliss COLOR cu Acid Hialuronic de la Schwarzkopf

Salutare ladies,

Zilele acestea stăm acasă și avem grijă de noi. Gătim, facem mişcare, vizionăm seriale, ascultăm muzică, vorbim cu prietenele online și ne ținem ocupate pe cât putem. Sunt și cele dintre voi care au copii și în situația asta fiecare zi e o provocare.

Campania BUZZStore în colaborare cu Schwarzkopf a venit la fix, asta pentru că îmi crescuseră rădăcinile și nu mai puteam să merg la salon. M-am mai vopsit acasă dar în ultima perioadă alesesem salonul, fiind mai comod și pentru că mi-am făcut și schimbarea de look cu breton. Am renunțat la negrul intens și am început să merg spre un șaten închis la rădăcină și să nu mai vopsesc lungimile.

Am fost extrem de încântată de posibilitatea de a testa noul Gliss COLOR, atât eu cât și alături de 2 prietene. Este prima campanie marca BUZZStore în care împart produse în variantă full size și cu prietenele mele. Pentru mine și Crina am ales nuanța șaten închis rece (4-13), asta pentru că amândouă suntem brunete și ne dorim o culoare naturală și pentru Oana un blond rece natural (10-2).

IMG_20200314_214302-01

Am primit coletul acasă cu câte 2 cutii pentru fiecare dintre noi, 2 pungi de cadou, reviste Gliss și ghidul cu informații despre acest produs!

Gliss COLOR conține în interior și o mască tratament cu Acid Hialuronic pentru o hidratare intensă după vopsire. Sunt disponibile 20 de nuanțe ce conțin culori vibrante pentru un aspect natural și sănătos zi de zi. Ai de unde alege!

Dacă ai vrea să te vopsești și nu știi care este culoarea potrivită pentru tine te poți ghida după 3 reguli de bază:

  1. Pentru o culoare naturală nu te depărta cu mai mult de 2-3 nuanțe de culoarea actuală.
  2. Dacă oscilezi între două nuanțe, alege nuanța mai deschisă.
  3. Stabilește ce tip de ten ai și alege cea mai bună culoare pentru nuanța pielii. (în tonuri calde sau reci)

Și acum, să vă dau câteva sfaturi pentru ca vopsirea părului acasă să fie cât mai profi! Este bine ca la început să citești instrucțiunile cu atenție pentru a nu uita pașii și informații importante. De obicei pentru vopsitul rădăcinii ajunge o cutie de vopsea, dar dacă ai părul mediu spre lung și dorești să întinzi produs și pe lungime alege 2 cutii.

IMG_20200314_214634-01

În cutie găsești instrucțiunile, o pereche de mănuși, oxidantul, culoarea și masca tratament. Amestecă cel puțin 45 de secunde oxidantul și culoarea pentru ca totul să fie bine omogenizat.

Înainte de a aplica vopseaua aplică o cremă hidratantă pe tâmple, pe linia de contur a părului, pe urechi, astfel crema va acționa ca un scut și vopseaua nu îți va colora pielea. Dacă totuși te pătezi, folosește dischete demachiante cu alcool sanitar sau amestecă o lingură de ulei de măsline cu pastă de dinți și freacă petele tot cu o dischetă. Poți înlocui crema hidratantă și cu un balsam de buze dens.

Împărțirea părului în secțiuni este cheia succesului pentru un rezultat uniform atunci când te vopsești. Poți începe cu o secțiune pe verticală, din centrul frunții spre ceafă, și apoi orizontal, de la o ureche spre cealaltă. Se pot face astfel 4 secțiuni. Începe să aplici vopseaua de la spate spre față, astfel culoarea va sta mai mult timp în partea din spate a capului, unde părul are în mod natural o culoare mai închisă. Pentru a fixa secțiunile de păr folosește cleme. Pentru zona din spate te poate ajuta foarte mult o oglindă de Make-up, pentru a verifica unde mai trebui să aplici vopsea, pentru ca totul să iasă uniform.

Verifică ceasul exact când ai terminat de aplicat ultimele șuvițe și rămâi cu vopseaua 35–45 minute, în funcție și de câte fire albe ai și cât de intensă vrei să fie culoarea în final. Păstrează mănușile și la etapa de spălare a părului, sau achiziționează-ți din prima mai multe perechi. Vopseaua îți va păta unghiile și mâinile și e mai ok să te speli cu mănuși.

IMG_20200316_111326-01

Eu șamponez părul de două ori și clătesc de două ori înainte de a aplica masca. Masca o las să acționeze cel puțin 10 minute pe părul umed, într-un prosop sau o cască de protecție duș pentru păr. Apoi clătesc din abundenţă.

Pentru un plus de strălucire poți aplica un spray de păr cu uleiuri nutritive! În final am obținut o culoare intensă și naturală. Sunt foarte mulțumită de rezultat! Vopseaua a fost mai blândă cu scalpul meu sensibil și părul a rămas destul de hidratat după folosirea măştii tratament cu Acid Hialuronic.

Gliss COLOR acoperă foarte bine firele albe, îți oferă un aspect natural și sănătos, se comportă ca o vopsea profesională și este ușor de aplicat.

Vă recomand cu drag noul Gliss COLOR cu Acid Hialuronic!

Gliss COLOR 4-13 Șaten Închis RECE

Gliss COLOR 10-2 Blond Rece Natural 

 

Pe curând,

Eliza Abrudan.

KISS

IMG_20200322_183014_976

 

#stayhome #staypositive #staysafe #buzzglisscolor #createyourstyle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s