Bronzing Tips

Hey ladies,

Așa cum știți, odată cu sosirea verii, trebuie să ne protejăm pielea de soarele puternic, și asta este valabil zi de zi, nu doar atunci când stăm la plajă.

Zi de zi când lumina soarelui este prezentă, ea ne poate afecta tenul, îl îmbătrânește, radiațiile sale ne pot provoca alergii, pete, și chiar boli de piele. Din păcate, razele soarelui sunt tot mai nocive pentru ten. De aceea este important să ne protejăm, găsind acele produse care ni se potrivesc.

Tips-uri pentru expunerea la soare:

  • Aplicarea și reaplicarea unei creme cu Spf se face odată la 2 ore, pentru ca pielea să rămână protejată. Nu este de ajuns să aplicăm doar o dată pe zi o astfel de cremă, eficiența ei se pierde în câteva ore.
  • Cremele de față sau produsele de machiaj cu Spf 15 (maxim 30) nu durează toată ziua. Astfel că puteți aplica un Spray sau un Serum cu Spf 50, de mai multe ori pe zi!
  • În momentul în care vă pregătiți de plajă este bine să aplicați un produs cu Spf cu o jumătate de oră înainte, pentru ca acesta să fie deja activ!

best-tan-accelerator

RECOMANDARE:

Gama Gerovital SUN

Gama Gerovital H3 Derma SUN

  • Dacă stați la plajă și soarele intră în nori, este bine să rămâneți protejate și să folosiți în continuare cremă sau loțiune de protecție solară. Razele UV trec și printre nori.
  • Încercați să nu exagerați de la început cu statul la plajă. Stați treptat, zi de zi, pentru a nu vă înroșii și aplicați loțiune de protecție din abundență, pielea să fie cât mai hidratată.
  • După ce ieșim din apă, este bine să reaplicăm o loțiune sau o cremă de protecție, cel puțin odată la 2 ore.
  • Dacă aveți deja un bronz de bază, de la solar, sau pur și simplu ați stat de câteva ori la soare, nu înseamnă că nu mai aveți nevoie de protecție sau hidratare, pentru a nu avea în timp o piele exfoliată, riduri sau schimbări în pigmentare acesteia.

bigstock-Sunscreen-suntan-lotion-in-spr-127285328-1280x720

La fel de importantă este și calmarea pielii după expunerea la soare. Cele mai bune produse, spun specialiștii, sunt cele cu Aloe Vera sau pantenol, care vor atenua disconfortul pielii, dar nu roșeata intensă.

Pentru menținerea unui bronz natural puteți folosi creme și loțiuni de accelerare, cu particule strălucitoare sau autobronzante.

RECOMADARE:

Mr. Scrubber Shimmer/Glitter pentru piele

Cosmetice solare de top PIZ Buin

Spray Biotherm autobronzant cu SPF50

sun

Aveți grijă de voi și de pielea voastră!

Pe curând,

Eliza A.

 

best-indoor-tanning-lotions-featured-image-i

One thought on “Bronzing Tips

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s