Lasă-ți simțurile să înflorească cu noul Perwoll

Salutare ladies,

În ultima lună am testat noul detergent PERWOLL Renew&Blossom, dedicat tuturor tipurilor de haine și acum revin cu câteva idei despre acesta.

Știu că ați așteptat un feedback din partea mea și iată că astăzi mă voi referi la acest nou detergent lichid.

Ideea de bază a campaniei PERWOLL în colaborare cu Buzzstore este #Rethinkfashion, conceptul care încurajează mișcarea ‘slow fashion’, sau mai precis se bazează pe gândirea responsabilă de a cumpăra piese vestimentare de calitate, menținerea longevității acestora în timp, a culorilor și astfel un comportament responsabil de consum pe piața modei.

Această mișcare #Rethinkfashion încurajează în același timp grija pentru păstrarea hainelor, ca acestea să arate la fel de bine în timp, și ca tu să le porți și să le re-porți ori de câte ori îți dorești, fără grija deteriorării sau decolorarii acestora.

IMG_20200721_100323-01

Asta înseamnă că vei schimba mai puține haine în timp și vei consuma mai puține resurse, deci vei fi mai sustenabilă și mai prietenoasă cu mediul.

Mereu am căutat un detergent ‘special’, care să întrunească mai multe beneficii precum: să spele hainele din orice tip de material, de orice culoare, și cele albe sau în special piesele negre, și să lase un parfum deosebit.

Testând noul detergent PERWOLL Renew&Blossom în ultima vreme, pot să vă spun că l-am încercat pe diferite texturi, jeans, animal print, piele întoarsă, haine sport, haine negre, și s-a comportat cu fiecare foarte okay, fără să deterioreze sau să strice în vreun fel țesătura. (asta depinde și de acele programe specifice pe care le alegi atunci când pui hainele în mașina de spălat).

Îmi place faptul că are un miros plăcut, subtil, elegant, nu am nevoie și de un balsam, cum se întâmpla în cazul altor detergenți.

IMG_20200730_095510-02

Înmoaie țesăturile, păstrează culorile și la temperaturi de spălare de 40 grade, dar curăță la fel de okay și la temperaturi mai scăzute , având o formulă care permite reducerea consumului de energie.

Există în mai multe variante de gramaj și are un ambalaj ușor de depozitat.

Îl folosesc inclusiv la lenjeria de pat, prosoape sau halate de baie. Chiar după ce întinzi hainele în casă simți efectiv un miros de prospețime, de primăvară.

Este singurul detergent testat în ultima perioadă pe care mi-l voi re-achiziționa și pe care vi-l recomand cu drag!

Perwoll Renew & Blossom

 

Aveți grijă de hainele voastre preferate!

Pe curând,

ELIZA A.

perwoll web

#buzzperwoll #perwoll #RenewAndBlossom #RethinkFashion

One thought on “Lasă-ți simțurile să înflorească cu noul Perwoll

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s